Adresetiket envelop bruiloft

Versier jullie enveloppen met een van onze adresetiketten. Te verkrijgen in dezelfde stijl als jullie trouwkaart, deze etiketten maken jullie trouwkaarten helemaal af. Geef jullie gasten al vóór het openen van de de envelop een klein voorproefje van jullie trouwthema...

457 artikelen gevonden

Adresstickers, je koopt ze in vele soorten en maten om ze vervolgens op een envelop te plakken en er een adres op te schrijven. Wel zo handig, zeker wanneer je een envelop met een drukke print of een donkere kleur hebt. Zo kan je toch het adres in het oog van de postbezorger laten springen en weet je zeker dat jouw poststuk op de juiste bestemming wordt bezorgd. Bij Cotton Bird vind je een uitgebreid assortiment aan stijvolle adresstickers.


Meer dan alleen praktisch

Adresetiketten zijn in de eerste plaats heel praktisch: je hebt een duidelijke plaats om de naam en het adres van de geadresseerde op te noteren. Een adreslabel is echter veel meer dan alleen een praktisch middel voor het versturen van je post. Het dient namelijk ook als een stijlvolle versiering voor je post.


Een stijlvolle versiering voor je post

Vaak is post krijgen heel erg leuk en dat wordt nog leuker wanneer de envelop is voorzien van een mooi adreslabel. Waar je ander de envelop van het poststuk scheurde, bekijk je het eerst eens goed, want zo'n mooi adreslabel is de moeite van het bekijken meer dan waard.


Geef enveloppen een persoonlijke touch

Door een adreslabel te kiezen dat past bij je smaak en stijl, geef je direct een persoonlijke touch aan de post die je verstuurt. Kies je voor een vaste stijl als het om je adresstickers gaat, dan herkennen de ontvangers van je post dit al snel als post die van jou afkomstig is. En wie ontvangt er nu niet graag post waar duidelijk net iets meer tijd en energie in is gestoken dan een saaie envelop waar ergens slordig een adres op is geschreven?


Het nut van een adressticker

Wanneer je een brief, kaart of pakket verstuurt, dan schrijf je een adres op het pakket of de envelop. Het is niet altijd handig om direct op de envelop of het pakket een adres te schrijven, zeker niet wanneer de envelop of het het pakket een donkere kleur of een druk motief heeft. Dan is het adres niet heel goed zichtbaar. Kies je voor adresstickers, dan laat je het adres van de geadresseerde opvallen, maar geef je de envelop of het pakket ook precies dat beetje extra. Daarnaast is er bij de adresstickers ruimte om het adres van de afzender, jij dus, te vermelden. In de bewerkingstool kan je je adressticker bewerken en je eigen adres erop vermelden. Zo hoef je alleen het adres van de geadresseerde te vermelden en jouw, of jullie adres staat al standaard voorgedrukt.


Uitnodigingen met een herkenbaar thema

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je deze dag natuurlijk vieren met de mensen die je het meest dierbaar zijn, je familie, vrienden, kennissen en collega's. Steeds meer mensen vinden het leuk om een thema aan de bruiloft te verbinden. Denk hierbij aan een kleur, een locatie, een belevenis of een bepaald materiaal zoals fluweel of kant. Een thema is ideaal om door te trekken naar de bruidskleding, de bruiloft decoratie en ook de uitnodigingen die je je gasten stuurt. Daarbij kan je de adresstickers heel goed gebruiken! Deze adresstickers zijn namelijk in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om de etiketten voor de adressen op de enveloppen aan te laten sluiten op het thema van de mooiste dag van jullie leven. En jullie gasten weten direct om welk thema jullie huwelijksdag draait.


Trouwpost met stijlvolle etiketten

Adresstickers zijn voor vrijwel ieder type post of pakket te gebruiken. Denk aan zakelijke post, post aan een vriend heel ver weg of voor post aan een officiële instantie. Het enige dat je doet, is de uitstraling van je adressticker aanpassen op de ontvanger of het poststuk dat je verstuurt. Voor je trouwuitnodigingen heb je enorm veel keuze als het om adreslabels gaat. Hierbij geldt vooral dat alles kan en mag, het is immers jullie grote dag. Zo laat je makkelijk de stijl van de stickers aansluiten op de trouwkaart en het thema van jullie huwelijksdag. Ook gebruik je ze natuurlijk bij de bedankkaartjes die je na afloop van de bruiloft stuurt om alle aanwezige gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft en dat ze samen met jullie jullie huwelijk willen vieren.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies