Gepersonaliseerde fotolijst

Geef je mooiste foto's het mooiste plekje met een fotolijst van kwaliteit.
Een elegant passe-partout, met een motiefje of gepersonaliseerd met het opschrift van jouw keuze: stel zelf het lijstje samen om je herinneringen vast te leggen.

8 artikelen gevonden

Pure
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw

vanaf € 44,00

Je geeft jouw mooiste foto's een bijzonder plekje met een gepersonaliseerde fotolijst. Geef jij jouw fotolijstje een gepersonaliseerd opschrift, een motiefje dat bij jouw smaak past of ga je voor een smaakvolle passe-partout? De keuze is aan jou! Stel direct een gepersonaliseerde fotolijst samen waarmee je jouw mooiste herinneringen vastlegt. Het is ook erg leuk om een gepersonaliseerd lijstje cadeau te doen aan je beste vriend of vriendin, partner of ouders.


Fotolijstje personaliseren

Je hebt allerlei manieren waarop je jouw fotolijst kunt personaliseren. Allereerst kies je voor een ontwerp dat bij jouw smaak past, zoals een fotolijstje met een achtergrond van kleurrijke bloemetjes of met ruimte voor een stukje tekst onder de foto. Vervolgens selecteer je het gewenste formaat en de oriëntatie van het lijstje. Zo kan je zowel een liggend als staand fotolijstje bestellen in een klein of groot formaat. De lijsten zijn onderling mooi te combineren. Door formaten en de oriëntatie af te wisselen, krijg je een speels effect.


Fotolijst van hoge kwaliteit

De producten van Cotton Bird zijn van de hoogste kwaliteit. Zo leg je jouw mooiste momenten vast op een bijzondere manier. Dankzij de elegante passe-partout komt je foto goed tot zijn recht, of je nu kiest voor een liggend of staand formaat. De fotolijst wordt gemaakt van natuurlijk eikenhout en echt glas. Eikenhout is een mooi natuurlijk materiaal dat goed tot zijn recht komt in ieder interieur. Een gepersonaliseerd fotolijstje is veel meer dan alleen een leuke decoratie voor in je huis. Jouw mooiste herinneringen krijgen een speciaal plekje in je woning. Hierdoor kijk je altijd met een glimlach terug op schitterende momenten, zowel groot als klein.


Klaar om te geven

Een foto in een prachtige gepersonaliseerde fotolijst is het perfecte cadeau om jouw dierbare mee te verrassen. Wij zorgen ervoor dat het lijstje en je foto met zorg en liefde worden gemonteerd. Dit cadeautje wordt klaar om te geven bij je thuis bezorgd. Na het uitpakken kan de ontvanger dit lieve cadeau direct een mooi plekje geven. Een gepersonaliseerde fotolijst met leuke foto erin is onder meer een geschikt cadeau voor de feestdagen, verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden.


Meer sfeer met gepersonaliseerde fotolijstjes

Met een fotolijstje dat perfect bij jouw smaak past, breng je gemakkelijk meer sfeer aan in huis. Je geeft jouw favoriete momenten een bijzonder plekje in jouw inrichting. De fotolijstjes zijn geschikt voor iedere ruimte. Zorg bijvoorbeeld voor warmte en sfeer in de woonkamer, de gang of op je slaapkamer. Je maakt gemakkelijk meer ruimte voor fotolijstjes door een wandplank op te hangen boven de bank. Hier zet je een paar leuke houten fotolijstjes op, samen met wat andere woonaccessoires of een klein plantje. Gebruik verschillende formaten foto’s om een speels effect te creëren. Ook de ruimte boven de schoorsteen kleed je eenvoudig gezellig aan met een aantal fotolijstjes. Door de kleuren terug te laten komen in de rest van je interieur, zorg je ervoor dat er een passend geheel wordt gecreëerd.


Welk formaat fotolijst

De fotolijsten zijn verkrijgbaar in 2 formaten: klein (20x30) en groot (30x45). Het is eenvoudig om de juiste fotolijst te vinden als je al een foto hebt. Kies voor een staand of liggend fotolijstje dat past bij jouw wensen. Een staande fotolijst gebruik je in de hoogte, een liggende fotolijst in de breedte. De aangegeven formaten zijn altijd de glasmaten van de fotolijsten. Kies je ervoor om een passe-partout te gebruiken? Dan geldt een binnenmaat van 10x15cm of 18x27cm voor je foto. Jij hebt de keuze om de foto beeldvullend in te lijsten of om de elegante passe-partout te gebruiken.


Gepersonaliseerde fotolijst bestellen

Jouw bestelling is uniek. Zodra we jouw bestelling binnen hebben, gaan wij hier in ons eigen atelier mee aan de slag. Reken op 7 tot 9 dagen productietijd voordat jouw mooie gepersonaliseerde fotolijst wordt verzonden. Deze tijd is nodig om je lijstje te drukken, vorm te geven en in te pakken. Je ontvangt de fotolijst na een aantal dagen thuis in een mooie cadeaudoos. Zo kan je deze direct cadeau doen of ontvang je zelf een mooi cadeau op je deurmat. Wil je meer herinneringen vastleggen? Neem dan ook een kijkje bij de fotoboeken. Deze luxe albums laten je keer op keer jouw mooiste momenten beleven.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies