Fotokalender

Beleef je dierbaarste herinneringen het hele jaar opnieuw dankzij onze fotokalenders die je online kunt personaliseren.

27 artikelen gevonden

Eigen fotokalender ontwerpen

Het is hartstikke handig om een kalender in huis te hebben. Door een kalender goed in het zicht te hangen kun je jouw tijd veel beter plannen en heeft iedereen in jouw huishouden inzicht in de afspraken en to-do's van deze maand. Maak een gepersonaliseerde fotokalender bij Cotton Bird zodat je helemaal vrolijk wordt van de kalender. Met jouw favoriete foto's op iedere pagina word je dagelijks herinnerd aan je mooiste momenten, terwijl jij plannen maakt voor nieuwe bijzondere en gedenkwaardige momenten. Ook is de fotokalender heel leuk om cadeau te doen. Je hebt de keuze uit diverse designs en formaten, waardoor er altijd een prachtige kalender bij zit die past in jouw interieur.

 

Overzicht met een kalender

 

Of jouw huishouden nu uit 2 of 6 personen bestaat, met een praktische fotokalender creëer je meer overzicht. Schrijf bijvoorbeeld jullie afspraken met familie en vrienden op de kalender, uitjes die op de planning staan of sportmomenten zodat je orde in de chaos brengt thuis. Het hele gezin ziet in een oogopslag wat iedereen van plan is en of er nog een afspraak bij kan van het weekend. Een kalender is dus onmisbaar in huis, maar met je eigen foto's er op maak je echt wat speciaals van de kalender. Sommige kalenders hebben iedere maand ruimte voor 1 foto, terwijl er ook kalenders zijn waarop je meerdere van jouw favoriete foto's kwijt kunt per maand. Ideaal voor als jij echt niet kunt kiezen! Wil jij een kalender ophangen in de keuken, op de overloop en op kantoor? Dan kan je direct meerdere fotokalenders laten afdrukken. Doordat je alle verjaardagen, afspraken en speciale gebeurtenissen bijhoudt op een kalender, hoef je deze niet te onthouden en komt er meer ruimte in je hoofd. Hierdoor zal je merken dat je minder gestrest en productiever bent.

 

Kalender personaliseren

 

Het is zeer eenvoudig om een kalender te personaliseren via Cotton Bird. Allereerst kies je voor jouw favoriete ontwerp, zoals een strak vormgegeven fotokalender of een kalender met botanische illustraties. Door vervolgens op de knop met 'Bewerken' te drukken, voeg je eenvoudig jouw eigen foto's en teksten toe. Wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat sla je deze op en voeg je de kalender direct toe aan je winkelmandje. Wij gaan direct voor je aan de slag, zodat je jouw gepersonaliseerde kalender zo snel mogelijk in huis hebt.

 

Fotokalender cadeau doen

 

De fotokalender is een leuk, persoonlijk cadeau waarmee je de ontvanger iedere maand herinnert aan de mooiste gebeurtenissen en belevenissen van jullie samen. Er is de optie om belangrijke data uit te lichten door het datumvakje te personaliseren met een foto of tekst naar keuze. Geef een fotokalender bijvoorbeeld cadeau voor een jubileum in jullie vriendschap of relatie of als housewarming cadeau. Ook met de feestdagen is het erg leuk om een gepersonaliseerde kalender te geven aan een dierbare, wanneer het nieuwe jaar om de hoek staat.

 

Verjaardagskalender ontwerpen

 

Met de Cotton Bird software voeg je eenvoudig belangrijke data en gebeurtenissen toe aan jouw kalender. Dat vervelende gevoel op het moment dat je je realiseert dat je de verjaardag van een neefje of nichtje bent vergeten is daarmee verleden tijd. Wanneer je jouw eigen kalender aan het personaliseren bent, voeg je gemakkelijk verjaardagen toe in het online fotoprogramma. Hierdoor worden de data in dezelfde stijl en opmaak toegevoegd aan de kalender, wat zorgt voor een strakke en overzichtelijke uitstraling. Jij bepaalt zelf hoe de kalender er uiteindelijk uit komt te zien, door bijvoorbeeld voor een ander lettertype te kiezen of speciale kleuren te gebruiken voor diverse gelegenheden.

 

Wandkalender eenvoudig ophangen

 

De bronzen binder clip maakt het zeer eenvoudig om de kalender op te hangen. Je hoeft alleen maar een spijker in de muur te slaan om de kalender aan te bevestigen. Hierdoor is het ook zeer eenvoudig om de pagina's om te slaan wanneer er een nieuwe maand is aangebroken. Jij kiest zelf het gewenste formaat: een A3 kalender of een grotere kalender in A4 formaat waar je nog meer informatie op kwijt kunt. De kalender wordt gedrukt op hoogwaardig papier zodat deze ook bij veelvuldig gebruik mooi blijft. Neem een kijkje bij alle fotokalenders om jouw favoriete ontwerp te kiezen en ga direct aan de slag met het personaliseren van jouw eigen kalender.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies