Fotoboek harde kaft

Je dierbaarste herinneringen verdienen het mooiste plekje. Deel deze belangrijke momenten uit je leven via een authentiek fotoboek. Een elegant boek om te koesteren, te delen, door te geven...

6 artikelen gevonden

Leg je dierbaarste herinneringen vast in een fotoboek met harde kaft. Dit schitterende boek krijgt een bijzonder plekje in je boekenkast of interieur. Pak het album erbij om mooie momenten opnieuw te beleven. Met een kop thee kijk jij naar de foto's van toen de kinderen nog klein waren, die ene speciale vakantie met je partner of gewoon een verzameling van dagelijks klein geluk. Met een fotoboek met harde kaft deel je jouw belangrijkste momenten uit het leven. Door de harde kaft geef je het fotoalbum gemakkelijk een ereplaats.


Fotoboek met harde kaft maken

In de collectie van Cotton Bird vind je fotoboeken in verschillende designs. Kies jij voor een authentiek fotoalbum met harde kaft van kraftpapier of ga je voor een modern ontwerp? Op de voorkant van het fotoboek is er ruimte voor één of meerdere van je favoriete foto's. Met de gebruiksvriendelijke editor geef je jouw persoonlijke fotoboek vorm zoals jij dat wilt. Je hebt de keuze uit een fotoalbum met 24 of 48 pagina's. Voeg jouw foto's toe met eventueel een onderschrift, plaats je bestelling en ontvang binnen 2 weken jouw fotoboek met harde kaft.


Fotoboek met hoogwaardig papier

Bij Cotton Bird worden we gedreven door een passie voor het mooiste papier en hebben we de wens om jouw speciale momenten nog mooier te maken. Onze ontwerpers hebben diverse elegante fotoalbums met harde kaft ontworpen, zodat je jouw dierbaarste herinneringen op een stijlvolle manier kunt bewaren. Herbeleef jouw eigen verhalen in beeld. Het dikke papier is van hoge kwaliteit en voelt prettig aan terwijl het langs je vingers glijdt. Jouw fotoalbum is een echte familieschat. Wij bezorgen deze in een natuurlijk katoenen zakje bij je thuis.


Waarom een fotoboek maken

Staat jouw telefoon ook vol met foto's? Je beleeft jouw mooiste momenten toch anders als je er doorheen kunt bladeren in plaats van dat je eindeloos moet scrollen. Tijdens het uitzoeken van de foto's voor in jouw album herbeleef je leuke herinneringen. Het is dan ook erg leuk om samen met je partner een fotoalbum te maken. Je kunt aan het fotoboek werken wanneer het jou uitkomt. Trek hier een avondje voor uit, of maak het album tussen je andere bezigheden door. Je kunt het album gewoon opslaan om er op een later moment verder aan te werken. Laat je creativiteit de vrije loop. Kies voor een ontwerp dat je aanspreekt en plaats de foto's naar wens op de pagina's.


Fotoboek met harde kaft cadeau doen

Een fotoboek met harde kaft maak je niet alleen voor jezelf, ook een ander kun je hier erg blij mee maken. Verras je partner bijvoorbeeld met een romantisch fotoboek om jullie jubileum te vieren, maak een fotoboek met foto's van je kleintje om weg te geven aan de trotse opa's en oma's of maak een leuk fotoboek voor je beste vriendin. Dankzij de harde kaft heeft het fotoalbum een luxe uitstraling en zet je deze eenvoudig rechtop neer. Alle fotoalbums worden in een mooi katoenen zakje geleverd, zodat je het album veilig op kunt bergen. Doordat zo goed als iedereen een smartphone heeft, worden er tegenwoordig heel veel foto's genomen. Zie jij er tegenop om in die gigantische berg van beelden op zoek te gaan naar de meest bijzondere momenten? Neem regelmatig de tijd om je foto's te ordenen. Zo vind je eenvoudig de foto's terug die je wilt laten afdrukken en groeit het je niet boven het hoofd. Zo voorkom je dat je waardevolle afbeeldingen op een gegeven moment kwijt raakt.


Geboortealbum maken

Wil jij een tastbare herinnering aan de eerste prachtige periode met jullie pasgeboren kind? Maak dan een geboortealbum met de mooiste foto's uit het eerste levensjaar van je zoon of dochter. Begin jij helemaal bij het begin en voeg je ook foto's van de zwangerschap toe, of start jouw album pas bij de geboorte? Jij bepaalt welke foto's en herinneringen een plekje in het album verdienen. Zo kan je bijvoorbeeld je twee favoriete foto's van iedere maand uitzoeken of een heel apart album maken voor alleen de geboorte of met foto's van alle kraamvisite die jullie hebben ontvangen. Of verzamel de foto's van alle eerste keren, zoals de eerste keer in bad, het eerste hapje en de eerste keer omrollen. Je kunt jouw creativiteit helemaal kwijt in het maken van een waardevol geboortealbum.


Keuzes maken

Voor ieder fotoboek geldt dat er keuzes gemaakt moeten worden. Jij hebt honderden schitterende foto's en alleen de allermooiste krijgen een plekje in het album. Er zijn maximaal 48 pagina's beschikbaar in de fotoboeken van Cotton Bird. Onze tip? Selecteer de mooiste foto's en probeer te variëren. Deze afwisseling vind je onder meer in het perspectief en de afstand vanwaar de foto's gemaakt zijn. Portretten wissel je af met overzichtsfoto's of groepsfoto's. Zo krijg je een speels en leuk fotoboek. Voeg ook beelden toe van bijzondere details. In een trouwalbum is het leuk om een close-up van het boeket te plaatsen, terwijl het in een babyboek leuk is om ook ruimte te maken voor een foto van het kamertje of de knuffel. Zo weet je zeker dat jouw bijzondere momenten je niet ontglippen en heb je altijd een tastbare herinnering.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies