Fotoboek zachte kaft

Blader opnieuw en opnieuw door je leukste herinneringen dankzij dit elegante fotoboek, dat je mooiste tedere momenten prachtig in de kijker zet. Véél meer dan een album alleen, een schatkist vol beeldende anekdotes om te koesteren, te delen met al diegene die ons lief zijn...

6 artikelen gevonden

Een fotoboek met zachte kaft is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Je kunt de omslag van jouw persoonlijke fotoalbum personaliseren. Laat jouw favoriete foto of foto's op de kaft drukken. Jouw ontwerp is direct uniek! Er zijn verschillende designs om uit te kiezen, zodat jij altijd een softcover fotoboek ontwerp dat volledig aansluit bij jouw wensen. Ga direct aan de slag door een ontwerp te kiezen dat je aanspreekt en voeg jouw mooiste momenten toe. Zo weet je zeker dat jij grote en kleine speciale momenten niet vergeet.


Softcover fotoboek

Je hebt de keuze uit allerlei mooie kaften als je een persoonlijk fotoboek aan het maken bent. Ga jij voor een fotoboek met zachte kaft of een fotoalbum met een harde kaft? En ga je voor de authentieke uitstraling van kraftpapier of juist voor een modern exemplaar met een witte kaft? Met je eigen afbeeldingen maak je het fotoalbum gelijk persoonlijk en volledig naar wens. Het fotoboek met zachte kaft is licht van gewicht. Hierdoor kun je het album prettig doorbladeren of meenemen in je tas. Dit fotoalbum is leuk voor jezelf, maar ook een fantastisch cadeau.


Fotoboek voor mooiste herinneringen

Door op de kaft je favoriete foto of foto's te laten drukken, wordt het album nog persoonlijker. Voor jezelf, of voor degene voor wie jij een fotoboek maakt. Je voegt gemakkelijk een afbeelding toe aan de kaft. De gebruiksvriendelijke online editor zorgt ervoor dat je in een handomdraai jouw foto's toevoegt aan het fotoboek. Het valt aan te raden om een selectie te maken van je foto's voordat je aan de slag gaat met het fotoalbum. Organiseer jouw foto's bijvoorbeeld per jaar of per maand, of per gelegenheid. Zo kan je een mapje aanmaken op je laptop met daarin alle foto's van je vakantie of de geboorte van je kind. Dit maakt het nog eenvoudiger om je foto's te uploaden in de editor.


Diverse formaten

Je fotoboek valt te bestellen in diverse formaten. Het is zowel mogelijk om je foto's in een liggend, staand of vierkant fotoalbum af te drukken. Waar jij voor kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Je hebt altijd de keuze uit een fotoboek van 24 of 48 pagina's. Wij drukken jouw mooiste herinneringen op hoogwaardig papier. Hierdoor heb je erg lang plezier aan jouw prachtige fotoalbum. Het fotoboek wordt geleverd in een katoenen zakje. Zo bewaar je de speciaalste momenten op een bijzondere manier. Ook als je van plan bent om het album cadeau te doen is het erg prettig dat deze luxe verpakt is.


Verschil harde en zachte kaft

Elk fotoboek is anders, waardoor de keuze voor een harde of een zachte kaft ook steeds verschilt. Je hoeft niet vast te houden aan een specifieke afwerking, het is juist erg leuk om te combineren. Bij de keuze voor een harde of een zachte kaft, is het belangrijkste dat jij kiest voor wat je mooi vindt. Probeer voor je te zien hoe het fotoalbum eruit komt te zien. Hoe voelt het aan in je handen? Ben je van plan het fotoboek in de kast neer te zetten of neem je hem graag mee? Zie je het boek voor je met een harde of een zachte kaft? Een fotoboek met harde kaft heeft een luxe uitstraling en voelt zwaarder aan. De harde kaft beschermt het boek beter dan een zachte kaft, maar zorgt er wel voor dat het boek lastiger mee te nemen is. Een fotoalbum met zachte kaft is doorgaans toegankelijker en goedkoper te maken.


Fotoalbum maken: tips

In het maken van je persoonlijke fotoboek kun je jouw creativiteit helemaal kwijt. Wij raden vaak aan om te beginnen bij de cover. De cover laat direct zien waar jouw album om draait. Of je nu een fotoalbum maakt met foto's van je laatste vakantie, een album met de mooiste gezinsmomenten of een huwelijksalbum, de cover springt direct in het oog. Kies voor een bijzondere foto die de inhoud goed samenvat en voorzie het album van een goede titel. De online editor helpt je bij de indeling van het fotoboek. Verzamel foto‚Äôs van één locatie of onderwerp, zodat de pagina's echt een geheel vormen. Eventueel kun je hier nog tekst bij plaatsen of een bijzondere quote of songtekst die de sfeer benadrukt.


Fotoboek met zachte kaft bestellen

Het maken van je eigen fotoalbum is een super leuk klusje. Je beleeft jouw leukste momenten opnieuw bij het uitzoeken van de foto's die een plekje in het fotoboek verdienen. Kies voor een staand, liggend of vierkant formaat. Dankzij de gebruiksvriendelijke editor is het zeer eenvoudig om een schitterend album te creëeren. Je bestelling is uniek. In 8 tot 10 dagen drukken wij jouw bestelling in ons atelier, pakken we het mooi voor je in en verzenden we het naar je huis.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies