Kies jouw fotoboek

INSPIRATIE Fotoalbum voor Kerst

Herinneringen aan besneeuwde dagen, het versieren van de kerstboom met je gezin, het openen van cadeautjes, een feestmaal met de hele familie: magische momenten die we keer op keer willen beleven!

Dankzij onze stijlvolle ontwerpen en jouw prachtige foto's kun je met onze op maat gemaakte fotoalbums al deze waardevolle emoties op een elegante manier vastleggen en voor altijd koesteren.

Maak je fotoalbum

In deze digitale tijd is het juist belangrijk om fotoboeken te maken. Zo zorg jij ervoor dat je mooiste herinneringen tastbaar worden gemaakt. Uiteraard verdienen die mooie herinneringen alleen het beste. Onze fotoalbums zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van geraffineerde afwerkingen. Het papier is van hoge kwaliteit en het fotoboek wordt garenloos gebonden met gouden rug. Tijdens het maken van het album beleef je jouw meest waardevolle momenten opnieuw en je verhalen komen tot leven wanneer je het fotoalbum laat zien aan anderen. Ieder fotoboek dat je bij Cotton Bird besteld wordt  bezorgd in een katoenen hoesje, zodat jouw waardevolle momenten goed bewaard blijven.

 

Online een fotoboek maken

 

Bij Cotton Bird heb je de keuze uit fotoboeken in verschillende designs. Met de gebruiksvriendelijke software geef je vervolgens zelf jouw fotoalbum vorm. Dag na dag en jaar na jaar haal je jouw meest geliefde herinneringen weer naar boven. Leg het fotoalbum bijvoorbeeld op de koffietafel, zodat je er af en toe doorheen bladert. Ga jij voor een fotoalbum met zachte kaft in de stijl van een top magazine of juist voor een fotoalbum met harde kaft met een natuurlijke uitstraling? Voor welk type fotoboek jij ook kiest, alle fotoproducten worden gemaakt van papier van de hoogste kwaliteit. Zo geniet jij van een optimale weergave van jouw foto's.

 

Fotoboek met harde kaft

 

Het grote voordeel van een fotoboek met harde kaft, oftewel een hardcover fotoboek, is dat dit fotoalbum stevig aanvoelt en tegen een stootje kan. Deze fotoalbums zijn niet te vouwen, waardoor je een fotoboek met harde kaft goed open kunt leggen. Dit is bijvoorbeeld handig als je jonge kinderen hebt en samen met hun de foto's wilt bekijken. Ook vinden veel mensen dat een hardcover fotoalbum lekker in de hand ligt. Vanwege de stevige materialen heeft een fotoalbum met een harde kaft een chiquere uitstraling. Je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen en ontwerpen. In een staand formaat kun je ook foto's die liggend of vierkant zijn kwijt op de pagina.

 

Fotoboek met zachte kaft

 

Fotoboeken met een harde kaft hebben hogere kosten voor het drukken. Ben jij op zoek naar een goedkoper fotoboek uitgevoerd in dezelfde hoogwaardige materialen? Ga dan voor een van onze fotoboeken met zachte kaft. Een bijkomend voordeel van een softcover boek, is dat deze een stuk lichter en kleiner zijn. Hierdoor neem je het album gemakkelijk even mee in je tas. Handig als je bijvoorbeeld jouw vakantiefoto's wilt showen aan je ouders. Veel mensen maken pas een fotoalbum na een bijzondere gebeurtenis, zoals een mooie reis of de geboorte van een kind. Het is ook leuk om juist van de alledaagse momenten een fotoalbum te maken. Zo worden veranderingen zichtbaar en wordt het makkelijk om ook de kleine momentjes te waarderen.

 

Fotoboek in verschillende maten

 

Met een fotoboek draag je jouw meest gekoesterde momenten altijd bij je. Je personaliseert het album met je eigen foto's en teksten. Dit doe je eenvoudig met behulp van onze gebruiksvriendelijke software. Net als bij de grotere albums worden de kleinere fotoboeken gemaakt van premium papier, met een hoogwaardige afwerking. Kies voor een vierkant of rechthoekig fotoboek als je jouw herinneringen op papier vast wilt leggen of wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeautje.

 

Fotoboek cadeau doen

 

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk cadeau? Door iemand een fotoboek cadeau te doen geef je een heel persoonlijk cadeau, waar jij overduidelijk tijd en liefde in hebt gestopt. Het album is gevuld met foto's de speciale momenten die je fijn vond om samen te delen. Bij Cotton Bird is het maken van een persoonlijk fotoalbum makkelijker dan je denkt. Jij hoeft alleen nog maar te bedenken welke foto's jij wilt gebruiken voor het album. Maak bijvoorbeeld een boek met jaarlijks terugkerende gebeurtenissen, een seizoensboek of een fotoalbum vol met redenen waarom jij van je partner houdt.

 

Unieke designs

 

Bij Cotton Bird maak je gemakkelijk een fotoalbum op maat. Je hebt de keuze uit verschillende unieke designs, die het album een strakke en frisse uitstraling geven. Alle producten worden gemaakt in Europa en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze ontwerpers hebben veel oog voor detail, dit zie je zowel terug in de fotoboeken als in de geboortekaartjes, trouwkaarten, verjaardagsuitnodigingen en meer. Ben jij enthousiast over Cotton Bird en wil je een eigen fotoalbum ontwerpen? Maak direct vrijblijvend een account aan en ga aan de slag.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies