Doop kaarsen

151 artikelen gevonden

De doop is een belangrijk moment in het leven van je kind. Hier wil je jouw vrienden en familie bij hebben. Het branden van een doopkaars is onderdeel van de dooptraditie. Op de kaars staat de naam van de persoon die gedoopt wordt en de datum van de doopdag. Een gepersonaliseerde doop kaars is dan ook een bijzonder passend presentje om mee te geven aan de aanwezigen bij de doop.

 

Doop kaars om te branden

 

Tijdens de officiële ceremonie wordt de doopkaars ontstoken aan de Paaskaars. Deze kaars staat symbool voor het licht van Jezus. Door de kaars van de gedoopte te branden, wordt het licht van Jezus in ontvangst genomen. De dopeling volgt dit licht in zijn of haar leven. Deze officiële doopkaars bewaar je als herinnering aan het doopritueel of om jaarlijks te branden op de doopdatum. Traditioneel gezien wordt de doopkaars voorzien van de naam van de gedoopte en de doopdatum. Ook staan er vaak symbolen op de kaars aangezien het christelijke geloof veel symboliek kent. Veelvoorkomende symbolen zijn het kruis, ankers en dolfijnen.

 

Doop kaars met foto

 

In het assortiment van Cotton Bird vind je kleine kaarsjes die geschikt zijn als doop geschenk. Deze kaarsjes hebben een label dat je met behulp van de online editor personaliseert. Ook het doosje wordt naar eigen wens aangepast. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een ontwerp dat mooi aansluit bij de uitnodigingen of versieringen op het doopfeest. Je voert de naam en doopdatum in en ontvangt zo snel mogelijk de geschenken thuis. Sommige doop kaarsen zijn te voorzien van je eigen foto. Zo maak je het cadeautje nog persoonlijker! Het is al mogelijk om gepersonaliseerde kaarsen te bestellen vanaf 10 stuks. Vergeet niet om een extra exemplaar voor jezelf te bestellen als aandenken.

 

Warm en persoonlijk cadeau

 

Een bedankje heeft meer te betekenen als het uit het hart komt. Met een doop kaars geef je warmte en sfeer. Kaarsen geven letterlijk warmte af en zorgen voor veel gezelligheid in huis. Door de lange brandtijd beleeft de ontvanger nog heel lang plezier aan dit lieve kleinigheidje. Je hebt de keuze uit diverse zachte geuren. Deze subtiele geur voegt nog meer sfeer toe. Het gebruik van neutrale tinten en stijlvolle ontwerpen zorgt ervoor dat de kleine geurkaarsjes van Cotton Bird in ieder interieur tot hun recht komen.

 

Doop kaars als doop bedankje

 

Je kunt er voor kiezen om gepersonaliseerde doop kaarsen te bestellen om uit te delen als doop bedankje. Met een doop kaars spreek je jouw waardering uit en bedank je jouw gasten voor hun aanwezigheid op deze speciale gelegenheid. Bij Cotton Bird vind je verschillende soorten kleine kaarsen die je eenvoudig personaliseert. Zo maak je het bedankje nog persoonlijker. De kaarsen hebben een heerlijke geur en komen goed tot hun recht in ieder interieur. Zo kijken de ontvangers nog lang terug op deze bijzondere gelegenheid.

 

Doop kaars als cadeautje doopfeest

 

De kerk raadt aan om je kindje te laten dopen tussen de drie weken en drie maanden na de geboorte. Veel ouders kiezen ervoor om na de doop een doopfeest te geven, zodat vrienden en familie kennis kunnen maken met het pasgeboren kindje. Het doopfeest is een prachtig moment om stil te staan bij het nieuwe leven en om de doop te vieren. Hoe je het doopfeest vormgeeft is aan jezelf. Vier het bijvoorbeeld thuis en kleed de woonkamer vrolijk aan met mooie versiering, of huur een externe locatie in. Maak zelf lekkere hapjes of vraag je gasten om wat lekkers mee te brengen. Het is leuk om een cadeautje voor je gasten te regelen. Zo bedank je ze voor hun aanwezigheid en cadeautjes of de steun die je hebt gekregen tijdens je zwangerschap of de geboorte.

 

Doop kaarsen personaliseren

 

Neem direct een kijkje in het uitgebreide assortiment van Cotton Bird om jouw perfecte doop geschenkjes te vinden. Onze ontwerpers hebben veel unieke designs voor je op een rij gezet. Je shopt niet alleen eenvoudig doop kaarsen, maar ook bijpassende producten zoals uitnodigingen, slingers, snoephoorntjes en meer. De gebruiksvriendelijke editor zorgt ervoor dat je in een handomdraai de ontwerpen naar wens hebt aangepast. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de mooiste versiering en cadeaus.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies