Bedankjes & cadeautjes

Bedank je familie en vrienden voor hun aanwezigheid tijdens het doopfeest van je kind met een leuk, persoonlijk bedankje.

Accessoires cadeautjes

De doop of het doopsel is een speciaal moment en een feestelijke aangelegenheid binnen het christendom. Nadat het kindje is overgoten met doopwater mag het zichzelf christen noemen. De traditie gaat doorgaans gepaard met een groot feest na afloop van de doop. Je bedankt jouw gasten voor hun aanwezigheid en liefde met een doop bedankje. Dit is de moderne variant van de doop suiker. Wat dacht je van een mini kaars met een persoonlijke opdruk of een koekjesdoosje met wat lekkers erin? De doop bedankjes van Cotton Bird zijn eenvoudig te personaliseren en hierdoor niet alleen leuk als attentie, maar ook een mooi aandenken aan deze speciale gelegenheid.

 

Doop bedankjes personaliseren

 

Je hebt de keuze uit heel veel lieve en attente doop bedankjes. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren met onze online editor. Kies voor jouw favoriete ontwerp en maak jouw bedankjes uniek met je eigen tekst en datum. Het is erg eenvoudig om je eigen tekst toe te voegen. Zodra jij je bedankje hebt gepersonaliseerd en je bestelling hebt geplaatst gaan wij voor je aan de slag!

 

Waarom doop bedankjes geven

 

De doop is een belangrijk moment in je eigen leven of dat van je kind. Ben jij dankbaar voor de aanwezigheid van de gasten? Dan is het mooi om dit te tonen met een persoonlijk doop bedankje. Of je nu wat lekkers meegeeft of een cadeautje waar ze nog lang plezier aan beleven, zoals een kleine kaars met opdruk, een kleinigheidje valt altijd goed in de smaak. Bij Cotton Bird bestel je niet alleen uniek vormgegeven doop bedankjes, maar ook uitnodigingen voor het doopfeest. Zo regel je alles wat je nodig hebt op een plek en kun je de cadeautjes perfect laten matchen met de uitnodiging.

 

Tastbare herinnering aan doopfeest

 

Met een gepersonaliseerde kaars geef je een tastbare herinnering aan de doop en het feest. Ga voor een heerlijk geurend kaarsje met de datum van het doopfeest en de naam van je kind of een wat grotere kaars waar je ook een foto kwijt kunt op het doosje. Kaarsen zijn erg leuk om cadeau te doen omdat deze in ieder interieur mooi staan en direct voor warmte en sfeer zorgen. Als de kaars is opgebrand, blijft het bedrukte glaswerk over. Je hebt de keuze uit meerdere designs, van traditionele ontwerpen met een opdruk van lammetjes of bloemen tot moderne designs bedrukt met luxe ogend goudfolie.

 

Wanneer dopen

 

De kerk raadt aan om je kind te laten dopen tussen de drie weken en drie maanden na de geboorte. De geboorte staat dan nog vers in het geheugen, maar jij hebt de tijd gehad om weer wat aan te sterken en om te wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Het is ook mogelijk om je kindje op latere leeftijd te laten dopen. Laat je je kindje dopen na de geboorte en kies je ervoor om een gecombineerd kraam- en doopfeest te geven? Dit kraam- of doopfeest geef je na de doop en binnen enkele weken na de geboorte, zodat het geduld van je kraamvisite niet te lang op de proef wordt gesteld.

 

Lekkers voor doopfeest

 

Tijdens het doopfeest zorg je voor een feestelijke aankleding. Zet bijvoorbeeld een lange en mooi versierde tafel neer die volstaat met smaakvolle babyborrelhapjes en drankjes voor een feestelijk sfeer. Versier de glazen met roze of blauwe lintjes en trakteer je gasten op een stuk taart of traditionele beschuit met muisjes. Bij Cotton Bird vind je onder meer menukaarten in dezelfde stijl als jouw uitnodigingen. Na afloop van het feest geef je jouw gasten doopsuiker mee als doop bedankje. De zoetigheid verpak je in een gepersonaliseerd koekjesdoosje, verrassingsdoosje of snoepzakje. Niet alleen de kinderen smikkelen hiervan maar ook de volwassenen! Jij bepaalt zelf de inhoud. Bak zelf verse koekjes of bestel wat lekkers bij de bakker.

 

Cadeau voor de ouders

 

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeautje om te geven aan de ouders van het kind of gedoopte? Ook dan vind je mooie hoogwaardige producten in de collectie van Cotton Bird die je gemakkelijk kunt personaliseren. Door de ouders een kleinigheidje te geven laat je zien dat je waardeert dat je erbij mocht zijn. Een kaarsje of zelfgemaakt cadeautje met bedrukt label is erg leuk om cadeau te doen. Voeg een kaartje toe met een persoonlijke tekst, om zo de gedachte aan deze bijzondere dag nog lang tastbaar te houden.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies