Mijlpaalkaarten zwangerschap

Schrijf het verhaal van de geboorte van je kindje met onze baby bump kaarten! Elk pakket bevat 15 kaarten waarmee je maand na maand de belangrijkste momenten van je zwangerschap kunt doorlopen.

13 artikelen gevonden

Met zwangerschap mijlpaalkaarten hou jij de ontwikkeling van je kindje en je zwangere buik bij. Zo leg jij de mooiste herinneringen op een speciale manier vast. Ieder pakket met zwangerschap kaarten bevat 15 kaarten waarmee je iedere maand de belangrijkste momenten van je zwangerschap kunt doorlopen. Dit is ook een erg leuk cadeau voor een zwangere vriendin!


Groei buik bijhouden zwangerschap

De omvang van je buik neemt tijdens de zwangerschap flink toe door de groei van je kleine. In slecht negen maanden tijd groeit je baby uit van een klompje cellen tot een compleet kindje van gemiddeld 35000 gram. Deze groei vindt geleidelijk plaats, maar toch gaat de groei van jouw zwangere buik niet even hard in iedere periode van de zwangerschap. Ook verloopt de groei bij iedere vrouw anders. Zie jij al snel een buikje? Dat hoeft niet te zeggen dat je een grote baby krijgt. De groei van je buik wordt onder andere bepaald door je bouw, genetische aanleg, de hoeveelheid vruchtwater en je buikspieren. Veel vrouwen vinden het prachtig om hun buik te zien groeien. Met zwangerschap mijlpaalkaarten leg je de ontwikkelingen vast, zodat je deze bijzondere momenten niet vergeet.


Groei per trimester

Je gewichtstoename en de grootte van je buik verschilt per persoon en per periode. Over het algemeen komen vrouwen in het eerste trimester 1 tot 2 kilo aan, maar wie erg misselijk is en moet overgeven kan juist afvallen tijdens het eerste trimester. In deze periode kan de buik al wat gaan opzetten. De darmen gaan langzamer werken en ook beginnen de darmen te verplaatsen om plek te maken voor je groeiende baarmoeder. In het tweede trimester kom je ongeveer 500 gram per week aan. Je buik begint sneller te groeien en vanaf 13 weken kan je mogelijk een kleine zwangerschap zien. Vanaf week 21 tot en met week 30 vindt de grootste gewichtstoename plaats, groeit je buik hard en wordt deze ronder. Het is nu vaak voor iedereen duidelijk dat je zwanger bent. Vanaf week 27 groeit je kindje hard in gewicht en neemt je buik flink toe in omvang. Ook komt je buik hoger te zitten. Vanaf 30 weken zit de bovenkant van je baarmoeder tussen je navel en middenrif. Na 37 weken tot aan de bevalling word je buik nog wat groter door je groeiende kindje en kan het zijn dat je meer vocht vasthoudt.


Foto's per maand

Naast het bijhouden van de groei van jouw zwangere buik met behulp van prachtig vormgegeven mijlpaalkaarten, is het erg leuk om hier foto's mee te maken. Je kunt iedere week of maand een foto maken, en de juiste mijlpaalkaart beethouden. Na je zwangerschap maak je hier een leuk fotoalbum van. Pas als je alle beelden zo naast elkaar ziet, zie je echt hoe jouw buik zich heeft ontwikkeld tijdens de zwangerschap. Na de geboorte hebben wij ook mooie milestone cards voor je baby's eerste jaar of eerste keren in ons assortiment.


Cadeau zwangere vrouw

Heeft jouw vriendin, zus of collega haar zwangerschap aangekondigd en wil jij haar verrassen met een leuk cadeautje? Dan is het erg leuk om zwangerschap mijlpaalkaarten cadeau te doen. Hiermee kan de zwangere de groei en ontwikkeling van haar kindje in haar buik op een bijzondere manier vastleggen. De kaarten zijn voorzien van wat ruimte om op te schrijven. Door dit cadeau te geven zorg jij ervoor dat bijzondere details nooit vergeten worden.


Blijvende herinneringen aan jouw zwangerschap

Ieder pakket baby bump milestone cards bevat 15 kaarten waarmee iedere maand de belangrijkste momenten van de zwangerschap kunt doorlopen. Doordat de er ruimte is om op de kaarten te schrijven, kan je hier jouw belangrijkste emoties kwijt. Schrijf bijvoorbeeld op wat er door jullie heen ging toen jullie voor de eerste keer het hartje hoorden kloppen, wanneer je de baby voor het eerst voelde bewegen of toen jullie ontdekten wat het geslacht was. Je denkt dat je dit soort gevoelens nooit meer vergeet, maar je houdt de herinnering zeker levendig door bijzondere details vast te leggen. Door je zwangerschap vast te leggen met mijlpaalkaarten, hou je altijd een materiële herinnering hebt aan deze unieke tijd.


Cotton Bird zwangerschap kaarten

De mijlpaalkaarten van Cotton Bird zijn voorzien van de mooiste illustraties. Zo kan jij de mooiste momenten van jouw zwangerschap vastleggen op de kaart zelf of met een foto met de kaart. Er is genoeg ruimte voor eigen teksten aan de achterzijde van de kaarten. Deze tijd komt nooit meer terug! De kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig papier, waardoor ze stevig aanvoelen en lang mooi blijven. Je bewaart ze in het bijpassende doosje, zodat je hier jaren later nog eens naar kunt kijken.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies