Droogbloem boeket bruiloft

Ben je op zoek naar een bedankje dat je gasten kunnen bewaren als aandenken aan een van de mooiste momenten uit je leven? Deze bohemien trend van prachtige gedroogde bloemen door onze partner Rosa Cadaqués verpakt in mooi bruin kraftpapier, zal bij jong en oud in de smaak vallen.

1 artikelen gevonden

Droogbloemen zijn erg populair, maar wist je dat deze trend al afstamt uit de jaren '30? De bloemen werden niet alleen neergezet, maar bijvoorbeeld ook gebruikt om lijstjes of sieraden verder mee op te fleuren. De kleurrijke en vrolijke boeketten blijven lang mooi staan. Het is dan ook een goed idee om jouw gasten als bedankje een droogbloem boeket mee te geven na jouw bruiloft. Dit is een mooi aandenken aan de schitterende dag en valt goed in de smaak bij jong en oud. Je houdt de droogbloemen lang mooi door met een aantal zaken rekening te houden.


Droogboeket cadeau doen

Ga jij trouwen en wil jij originele bruiloft bedankjes meegeven aan jouw gasten? Een droogboeket is een leuk presentje waarmee je jouw huwelijksgasten bedankt voor hun komst. Droogbloemen zijn ontzettend duurzaam, langer houdbaar dan normale bloemen en laten een kleinere koolstofvoetafdruk achter, omdat er minder transport nodig is. Over het algemeen kan een boeketje met droogbloemen een jaar mooi staan. Hierdoor worden jouw gasten nog lang herinnert aan een fantastische dag. Het is natuurlijk ook een goed idee om een droogboeket cadeau te doen als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een housewarming of een vrolijk en duurzaam verjaardagscadeau.


Huwelijksbedankje geven

Voor je bruiloft heb je al veel geregeld. Er is een tijd geleden al een save the date de deur uit gegaan, je hebt de trouwkaarten uitgezocht en verzonden en het hele feest geplant. Heb jij er ook al over nagedacht of je jouw gasten een leuk bedankje mee wilt geven na de plechtigheid of het feest? Met een klein huwelijksbedankje bedank je jouw gasten na afloop van jouw grote dag voor hun aanwezigheid. Het bedankje geef je aan het einde van de avond, vlak voordat je gasten naar huis gaan. Met een droogboeketje geef je jullie bruiloft een romantisch tintje. De boeketjes worden geleverd in een kraftverpakking en vastgebonden met een raffia lintje. Je kunt deze nog verder zelf personaliseren met bijvoorbeeld een sticker met foto of een geperforeerd labeltje.


Gedroogde bloemen als huwelijksdecoratie

Een droogboeket doet het ook erg goed als tafel- of ceremoniedecoratie. Een groot voordeel van droogbloemen is dat deze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Ideaal als jouw lievelingsbloemen net niet verkrijgbaar zijn op het moment dat jij gaat trouwen. Kies jij voor een lieflijk roze boeketje of ga je voor een groen en wit boeket vanwege de natuurlijke uitstraling? De gedroogde boeketten zien er ontzettend leuk uit, gaan niet hangen en krijgen geen verkleurde bladeren.


Droogbloemen mooi houden

Droogbloemen blijven tot een jaar staan, mits je ze op de juiste manier verzorgd. De bloemen hebben niet veel verzorging nodig, maar zorg er wel voor dat je ze niet in direct zonlicht plaatst. De gedroogde bloemen blijven het langst mooi binnenshuis wanneer ze in de schaduw staan. Houd ze uit direct zonlicht, omdat de kleuren van de bloemen hierdoor vervagen en de bloemen broos kunnen worden. Bewaar de droogbloemen ook op een droge plek. In ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals de badkamer, kan het boeketje slap en bruin worden. Probeer het boeketje niet te veel te verplaatsen als het eenmaal staat en pak de bloemen vast bij de steel als je ze beet moet houden. Droogbloemen zijn net een stukje kwetsbaarder dan gewone bloemen. Ten slotte is het erg belangrijk om gedroogde bloemen geen water te geven.


Droogbloemen neerzetten

Een mooi droogboeket springt in het oog en voegt sfeer toe aan de ruimte. Creëer bijvoorbeeld een hoekje waar je het boeket neer zet of zet de droogbloemen neer op een plank aan de muur. Om de droogbloemen echt tot hun recht te laten komen, plaats je deze in een vaas die goed aansluit bij de vorm en kleur van het droogboeket. Voor een kleiner boeketje ga je voor een vaas met een smalle mond, zodat het boeket compact oogt. De meeste bloemen behouden ook na het drogen hun geur.


Online droogbloemen kopen

Bij Cotton Bird vind je alles voor jouw bruiloft, van prachtige uitnodigingen gedrukt op hoogwaardig papier tot de leukste bedankjes voor jouw gasten. Alle producten zijn te personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen, de trouwdatum of een persoonlijke foto. Het organiseren van een bruiloft neemt veel tijd in beslag. Het is dan ook verstandig om hier op tijd mee te beginnen. Maak een account aan bij Cotton Bird zodat je jouw favoriete producten op je verlanglijstje kunt plaatsen. Op het moment dat je deze nodig hebt, hoef je de droogbloemen alleen nog maar in je winkelmandje te gooien.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies