Geboorte kaarsen

516 artikelen gevonden

Een geboortekaars is een prachtig en blijven geboortebedankje. Met dit heerlijk geurende minikaarsje bedank je vrienden en familie wanneer ze langskomen om jullie kleintje te bewonderen. De kaarsjes zijn mooi te personaliseren met de naam en geboortedatum van jullie kindje. Je hebt de keuze uit heel veel unieke ontwerpen, die onze designers met liefde hebben ontworpen. Door de zachte kleuren en elegante ontwerpen staan de kaarsjes mooi in ieder interieur. Als je geboortekaartjes hebt besteld via Cotton Bird, kan je kiezen voor hetzelfde design. Voor welk geboortekaarsje kies jij?


Geboortekaars als bedankje

Een mooi gepersonaliseerd kaarsje met naam is een prachtig geboortebedankje. Geboortebedankjes geef je na een kraambezoek of de doop mee aan de visite. Deze kleine cadeautjes hebben een maximaal effect. Je laat zien dat je het waardeert dat vrienden en familie voor jullie klaar staan. Het is leuk om iets origineels te geven, waar je tijd en aandacht aan hebt besteed. Dat maakt het cadeautje nog waardevoller. Het is van oorsprong een Belgische traditie om bedankjes uit te delen na de geboorte van je baby. Ouders geven het bezoek vaak doopsuiker, wat vergelijkbaar is met de Nederlandse beschuit met muisjes. Veel ouders stoppen de laatste jaren tijd in het regelen van leuke geboortebedankjes. Een geboortekaars is een ideaal cadeau, omdat het zorgt voor warmte en licht in huis, net als een geboorte bij iedereen vreugdevolle emoties oproept.


Kaarsje personaliseren

Een mini geurkaars is een ideaal cadeautje om te geven aan familie en vrienden. Zo houden ze een prachtige herinnering aan de geboorte van jullie baby. De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en hebben een lange brandtijd. De kaars wordt in een transparant glas gegoten, waarop je een gepersonaliseerd label plakt. Ook op het witte doosje plak je een label met de naam en geboortedatum van jullie kindje. Je hebt de keuze uit aangename en subtiele geuren: white jasmin en fruity.


Unieke ontwerpen

Cotton Bird biedt een ruime keuze uit unieke ontwerpen. Hierdoor kan je de geboortebedankjes perfect laten matchen met de geboortekaartjes. Van schattige illustraties van dieren en bloemen tot een ontwerp met je eigen foto, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De kraamvisite duurt nooit lang genoeg voor je vrienden en familie, want zo'n kleintje daar kun je de hele dag wel naar kijken. Verras vrienden en familie bijvoorbeeld met een mini kaars met daarop je favoriete foto van je baby. Hier zullen ze nog heel vaak met een vertederde blik naar kijken!


Wie geef je een geboortekaars?

Het is leuk om een geboortekaars te geven aan iedereen die op bezoek komt om je kleintje te bewonderen. Vergeet niet om een aantal extra presentjes te bestellen voor onverwachte gasten en een exemplaar om zelf te houden. Heb je een klein budget of vind je het veel gedoe om voor iedereen wat te regelen? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om alleen een cadeautje mee te geven aan je beste vrienden en naaste familie. Als je ervoor kiest om een kraamfeest te geven, is het een goed idee om na afloop minikaarsjes uit te delen aan de genodigden. Kies voor een cadeautje dat helemaal matcht met je uitnodiging voor een leuk geheel. Wat zullen je gasten het leuk vinden om je kindje te mogen bewonderen op zijn of haar eerste feestje! Een geboortekaars is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een tijdloze herinnering aan jullie kraamborrel.


Online geboortebedankjes bestellen

Met een geboortebedankje als een geboortekaars luid je de komst van je baby spetterend in. Geef kraamvisite of de gasten na het doop- of kraamfeest een lief en persoonlijk geboortebedankje mee naar huis als blijvende herinnering. Bij Cotton Bird bestel je eenvoudig heerlijk geurende kaarsen die je personaliseert met je eigen tekst en/of foto. Online zie je in een oogopslag welke ontwerpen je allemaal uit kunt kiezen. Klik op je favoriete ontwerp, kies voor jouw gewenste geur en personaliseer de labels voor op het kaarsje met de gebruiksvriendelijke editor. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot je jouw bestelling ontvangt voor een prachtige attentie voor jouw familie en vrienden.


Andere leuke geboortebedankjes

Een geboortekaars is een perfect geschenk, omdat de ontvangers hier nog heel lang plezier aan beleven. De kaarsjes zijn klein van formaat en daardoor makkelijk uit te delen. Andere leuke cadeautjes voor je kraamvisite zijn bijvoorbeeld een gepersonaliseerd verrassingsdoosje dat je vult met wat lekkers, een badeend met een gepersonaliseerd labeltje eraan of een zeepje met een sticker met daarop de naam en geboortedatum van je kindje. Bij Cotton Bird vind je alles wat je nodig hebt voor unieke en persoonlijke geboortebedankjes, helemaal in de stijl van jouw geboortekaartje.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies