Geboortelabels

1022 artikelen gevonden

Pia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Pia

vanaf € 0,22

Joa
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Joa

vanaf € 0,22

Werk je geboortebedankjes af met een mooi en persoonlijk geboortelabel. De geboortelabels in de collectie van Cotton Bird passen perfect bij onze geboortekaartjes. Zo zorg jij voor een onvergetelijk bedankje waarmee je jouw waardering uitspreekt naar familie en vrienden. Of je nu bezoek thuis ontvangt of een groot kraamfeest geeft, met een geboortebedankje maak je de vreugde compleet.


Geboortelabel voor geboortebedankjes

Kraambezoek krijgt steeds vaker een leuk en origineel geboortebedankje. Hiermee bedank je jouw kraamvisite voor hun komst. Er zijn allerlei leuke kleinigheidjes die je cadeau kunt doen. Denk aan wat lekkers, een klein kaarsje of een klein plantje. Met een geboortelabel met daarop de geboortedatum en naam van je kindje maak je het cadeautje helemaal af. Zo krijgt bezoek een leuk en lief aandenken mee. Het is extra leuk om te kiezen voor geboortelabels in dezelfde stijl als je geboortekaartjes. Onze ontwerpers hebben hun best gedaan om een hoop mooie designs voor jou te creëren waar je uit kunt kiezen. Al onze producten worden op hoogwaardig papier gedrukt, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een lange levensduur.


Geboortelabel personaliseren

Door je geboortelabel te personaliseren krijgt iedereen te weten hoe je kindje heet. Naast een mooie illustratie is er op het geboortelabel ruimte voor de naam en geboortedatum van je kindje. Op sommige geboortelabels kun je ook een persoonlijke tekst kwijt, zoals dezelfde quote als je op het geboortekaartje hebt laten drukken. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende ontwerpen en er zijn schitterende geboortelabels voor jongens, meisjes en unisex geboortelabeltjes.


Geboortelabel in jouw stijl

Doordat er een ruime keuze is aan stijlen, vind je altijd een label dat perfect aansluit bij jullie persoonlijke smaak. Ga bijvoorbeeld voor een authentiek geboortelabel van kraftpapier of kies voor een geboortelabel met goudfolie voor een luxe uitstraling. Van romantische ontwerpen met veel bloemen en kleuren tot minimalistische uitvoeringen met een lijnenspel in zwart en wit: het behoort allemaal tot de opties. Hang de labeltjes aan een cadeautje of een potje of vaasje met wat lekkers erin. Neem ook een kijkje bij de sluitzegels in ons assortiment. Deze stickers zijn ook decoratief te gebruiken.


Geboortebedankjes uitstallen

Jij hebt jouw geboortebedankjes prachtig gemaakt met gepersonaliseerde geboortelabels. Het is dan erg leuk om de cadeautjes mooi te presenteren. Wat de beste manier is, hangt af van het cadeautje. Geef je bijvoorbeeld een klein vaasje met daaraan een geboortelabel? Zet deze dan zo bij elkaar dat ze een rondje vormen. Het is ook een goed idee om te werken met hoogteverschillen. Met piepschuim kun je een soort van podium bouwen voor de geboortebedankjes, of deze uitstallen op een constructie die lijkt op een luiertaart. Voor een authentieke uitstraling presenteer je de presentjes in een rieten mand. Of leg de cadeautjes klaar op een mooie schaal. Na afloop van de kraamvisite of het kraam- of doopfeest krijgt iedereen een kleinigheidje mee naar huis.


Lintje aan geboortelabel

Combineer de geboortelabels met een mooi lintje om de uitstraling van jouw geboortebedankje helemaal af te maken. Ga jij voor een romantisch roze lintje, een stoer blauw lintje of iets neutralers zoals een mintgroen lintje of een touwtje? Doordat je zoveel opties hebt, wordt het geboortegeschenk erg persoonlijk. Het hoeft niet duur te zijn om geboortebedankjes te maken voor je gasten. Het effect is echter onbetaalbaar. Jouw dierbaren weten dat je hun steun en bezoek waardeert en dat je blij bent dat ze zijn langsgekomen om jullie kleintje te bewonderen.


Wanneer geboortebedankjes maken

Je maakt de geboortebedankjes nadat jouw kleintje is geboren. Je weet dan namelijk de geboortedatum van je kindje. Ook je geboortekaartjes bestel en verstuur je na de geboorte van je baby. Voordat je baby er is valt het aan te raden om je alvast te verdiepen in de ontwerpen en de mogelijkheden. Zo hoef je op het moment dat je kleintje op de wereld is alleen nog maar jouw bestelling te plaatsen. Zit jij nog helemaal in je bubbel en heb je geen tijd of energie om zelf cadeautjes te maken voor je gasten? Dan kun je ervoor kiezen om kant-en-klare geschenken te bestellen, zoals een mini kaars die je kunt personaliseren met je eigen tekst en foto. Vraag ook je partner om hulp, want vele handen maken licht werk. Het is een leuk karweitje om kleine persoonlijke cadeautjes klaar te maken voor je bezoek. De kans is dan ook groot dat je erg blij bent met deze beslissing wanneer je jouw kraamvisite verrast met een presentje voorzien van een persoonlijk geboortelabel.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies