Geboorte vierkante labels

Handig EN mooi! Een gepersonaliseerd labeltje voor het afwerken van geboortebedankjes. Een leuke herinnering aan baby's eerste ontmoeting met vrienden en familie!

642 artikelen gevonden

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Jij kunt niet wachten om je zoontje of dochter te tonen aan de wereld. Of je nu kraamvisite ontvangt of een kraamborrel geeft, het is attent om je gasten een geboortebedankje te geven. Zo bedank je vrienden en familie voor hun steun en/of het cadeautje dat ze hebben meegebracht voor je kindje. Een geboortecadeautje maak je nog persoonlijker door deze te voorzien van een mooi geboorte labeltje. De geboorte labels vallen naar wens te personaliseren met onder meer de geboortedatum en naam van je kleintje.


Unieke geboorte labels

Met een geboorte labeltje maak je jouw geboortebedankje persoonlijk en uniek. Bij Cotton Bird vinden we het belangrijk dat de geboorte labels van hoge kwaliteit zijn en een bijzonder ontwerp hebben. Onze designers hebben dan ook de mooiste collecties ontworpen, waar jij uit kunt kiezen. Heb jij je geboortekaartjes ook bij ons besteld? Dan shop je eenvoudig geboorte labels in hetzelfde ontwerp als je geboortekaartjes. Voor iedere smaak is er een mooi ontwerp te vinden. Zo zijn er labeltjes met een illustratie er op, geboorte labels met de opdruk van een duifje, kleurrijke labels of juist ingetogen labeltjes.


Geboortebedankje met labeltje geven

Een geboortebedankje wordt steeds vaker gegeven. Met dit kleine cadeautje spreek je jouw waardering uit. Tijdens je zwangerschap heb je waarschijnlijk al gemerkt dat heel veel mensen uitkeken naar de komst van je kleintje. Je moeder heeft je hele huis schoongemaakt, je tante hielp je met de boodschappen en je collega's namen met plezier jouw werkzaamheden een paar maanden over. Nu je kindje is geboren kunnen je vrienden, familie en kennissen niet wachten om kennis te komen maken. Ze nemen een prachtig cadeau mee voor je kleine meid of jongen. Wat is er nou leuker om ook hen te verrassen met een lief aardigheidje? Met een geboortebedankje laat je zien dat je alle inspanningen waardeert. Wat je geeft als cadeautje is aan jou. Het is onder meer leuk om een klein kaarsje te geven dat je laat bedrukken met een foto, of een koekjesdoosje vol met lekkers. Hang er een labeltje aan en jouw cadeautje is helemaal af.


Geboortebedankjes afwerken

Een persoonlijk bedankje betekent erg veel voor de ontvanger. Met de mooie producten van Cotton Bird, maak je het kleinigheidje helemaal compleet. Met een lintje, touw of draad bevestig je het geboorte label aan het cadeautje. Gebruik de online editor om de naam en geboortedatum van je kindje op het label te zetten. Op sommige labeltjes is ook nog ruimte voor een stukje tekst. Je hebt een ruime keuze uit labeltjes en andere accessoires in de stijl van je geboortekaartje.


Gepersonaliseerd labeltje

Een gepersonaliseerd labeltje laat zien dat jij tijd en liefde in het geschenkje hebt gestopt. Het gaat er niet om wat je geeft, maar om het gebaar. Jij bent erg blij met de steun en liefde die je hebt gekregen vanuit jouw vriendengroep en familie. Jouw kleintje is zó welkom. Dit speciale moment mag dan ook veel aandacht krijgen. Na de geboorte heb je het waarschijnlijk druk genoeg met de zorg voor je baby. Het is dan ook erg gemakkelijk om jouw labeltjes te personaliseren bij Cotton Bird. Het enige dat je hoeft te doen is het gewenste design selecteren, aangeven hoeveel stuks je wilt ontvangen en de editor gebruiken om de juiste informatie toe te voegen. Plaats je bestelling en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.


Creatief geboortebedankje

Je kunt jouw creativiteit helemaal kwijt in het bedenken en maken van je eigen geboortebedankjes. Vul weckpotjes met wat lekkers en hang er een geboorte labeltje aan, kies ervoor om glazen buisjes te vullen met snoepjes en het geheel af te maken met een labeltje of kies voor een mini geboortekaars of koekjesdoosjes die je online al kunt personaliseren. Wil je meerdere geschenkjes uitdelen? Door te kiezen voor dezelfde print blijf je bij de stijl van je geboortekaartje.


Andere doe-het-zelf producten

Van uitnodiging tot sluitstickers: alles voor de aankondiging van de geboorte van je kindje koop je bij Cotton Bird. Je shopt zeer gemakkelijk alle benodigdheden in dezelfde stijl. Met een bijpassende envelop en een sluitsticker krijgt het geboortekaartje een nog specialere uitstraling. Bedenk voor de geboorte van je zoontje of dochtertje of je geboortebedankjes uit wilt delen. Je kunt dan alvast bepalen welke geschenkjes jullie willen geven en deze eventueel al in huis halen. Na je bevalling bestel je in één keer je uitnodigingen, enveloppen, geboorte labels en wat je nog meer nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies