Accessoires

Oog voor detail! Elegante accessoires voor het mooi afwerken van uitnodigingen, bedankjes, tafeldecoratie of andere kaarten!

Accessoires cadeautjes

Er is altijd wel iets te vieren. Een verjaardag, huwelijk, de geboorte van een kind, een jubileum... Mijlpalen in je leven vier je het liefst met mensen die je dierbaar zijn. Muziek, een hapje en een drankje en natuurlijk mooie decoratie maken het feest compleet. Feest accessoires zijn hier een belangrijk onderdeel van. En die accessoires beginnen al bij de uitnodigingen. Cotton Bird biedt hierin een ruime keuze!

 

Echte sfeermakers - Accessoires voor je feest

 

Heb je iets te vieren, dan wil je dit extra feestelijk doen. En dat feestelijke gevoel draag je graag over op je gasten. Door de locatie van je feest met zorg in te richten, ontstaat de sfeer als vanzelf. Oog voor detail maakt ieder feest compleet. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke ballonnen bij een kinderverjaardag of een feestelijke boog voor een huwelijksfeest. Jij geeft aanzet voor de sfeer en je gasten pikken dit automatisch op. En hoe leuk is het als jij je tijd in de aankleding van het feest hebt gestoken en je gasten dit direct opmerken. Op die manier wordt ieder feest er eentje om nooit te vergeten.

 

Werk met een thema

 

Een thema voor een feest hoeft niet direct te betekenen dat iedereen als piraat of prinses op het feest hoeft te verschijnen... Het is een uit de lucht gegrepen voorbeeld, maar het gebruiken van een thema is leuk en heeft vele voordelen. Kies bijvoorbeeld voor een kleur als thema. Een themakleur zorgt voor extra mooie foto's en zorgt voor een feest dat qua decoratie en kleding geheel in balans is. Bovendien vermindert een themakleur de keuzestress. Je kan immers je opties op het gebied van accessoires beperken tot de opties die voldoen aan je thema kleur. Het is nog leuker als je je gasten vraagt om iets van kleding of accessoires te dragen die passen bij je thema kleur. Op deze manier zie je in ieder detail jouw feestthema terug. Kies dan ook zeker voor de mooiste accessoires en decoratie in de kleur van het door jou gekozen thema. Slingers, ballonnen, droogbloemen, lakzegels, slingers... The sky is the limit als het om accessoires en decoratie gaat.

 

Accessoires maken het feest compleet

 

Versiering en accessoires hebben als doel iets aan te vullen. Dit kan op het gebied van kleding en huisinrichting zijn, maar ook op het gebied van feestversiering en -accessoires is er sprake van een specifiek doel. Natuurlijk zorgen jij en je gasten voor het feestelijke gevoel. Maar zeg nu zelf, feesten gaat wel makkelijker wanneer je in een gezellige ruimte feest viert. Daarnaast ontspannen mensen sneller wanneer de omgeving dit toelaat. Dit betekent dat een feest ook sneller en makkelijker op gang komt wanneer je met diverse artikelen, zoals accessoires en decoratie, de feestlocatie aankleedt.

 

Tips voor het kiezen van een thema

 

Wil jij ook heel graag een thema voor je feest gebruiken? Dit is een enorm populaire keuze en steeds meer mensen kiezen voor een thema als centraal punt voor hun feest. Misschien schiet er direct een thema door je heen wanneer je er eentje voor je feest bedenken wil. Het is ook heel goed mogelijk dat je toch echt wat langer na moet denken over een geschikt thema. Kies vooral iets dat bij jou en, indien van toepassing, bij je partner past. Wil je dat je gasten zich kleden naar je thema? Zorg er dan voor dat het redelijk laagdrempelig is. Je kan van je gasten verwachten dat ze hierin meegaan, maar als het erg ingewikkeld om op te volgen is, dan is de kans klein dat iedere gast hieraan meewerkt. Onderzoek ook of je feest accessoires makkelijk te vinden zijn in het door jou beoogde thema. Het zou toch heel vervelend zijn als je alles op het gebied van je gekozen thema al rond hebt, en dan vastloopt op de accessoires.

 

Feest accessoires die bij je persoonlijke stijl passen

 

Heb je oog voor vorm en stijl, dan is het gebruik van feest accessoires jou op het lijf geschreven. We raden je aan een stijl voor je feest accessoires te kiezen die je persoonlijkheid benadrukt. Ben jij redelijk ingetogen, dan is het op zijn minst opvallend te noemen wanneer je voor heel uitbundige accessoires en decoratie zorgt. Zie de accessoires als verlengde van je persoonlijkheid.

 

Subtiel of groots

 

Met accessoires en decoratie kan je kiezen voor ingetogen, over the top en alles wat er tussenin zit. Speel met materialen en kleuren en kijk vooral ook naar wat er bij jou en de gelegenheid past. Door hier aandacht aan te besteden, zijn jouw accessoires van Cotton Bird perfect in balans met jouw feest!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies