Pompons

5 artikelen gevonden

Kwastjes zijn leuke accessoires waarmee je onder andere slingers en cadeautjes vrolijk kunt versieren. Zo is de tassel slinger, een slinger met kwastjes, helemaal hip. De slingers zien er extra vrolijk uit door de vele sliertjes die eraan hangen. Bij Cotton Bird maak je eenvoudig je eigen decoratie. Zo kan je slingers laten drukken met je favoriete foto er op voor tijdens je bruiloft of een verjaardag. Met de kwastjes maak je het geheel helemaal af.


Kwastjes in diverse kleuren

Je wilt natuurlijk dat jouw decoratie perfect aansluit bij het kleurenthema van je feestje. De pompons die je shopt bij Cotton Bird, zijn uitgevoerd in een mooie kleur ecru of lichtroze. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met andere, meer uitgesproken kleuren. Door de pompons aan een slinger toe te voegen wordt het totaalplaatje nog feestelijker. Je kunt kiezen voor een enkele kleur of voor meerdere kleuren om een leuk effect te creëren.


Doe-het-zelf versiering met kwastjes

Verjaardagsfeestje? Housewarming? Trouwfeest? Er is vaak zat een reden voor een feestje! De kosten voor decoratie kunnen hoog oplopen en dan loop je ook nog de kans dat het bij een ander precies hetzelfde is versierd. Gelukkig kun je met de leuke producten van Cotton Bird zelf op een creatieve manier jouw feest versieren. Bestel slingers met je eigen tekst en foto, kwastjes om het geheel nog verder aan te kleden en etiketten waarmee je de flessen versiert. Je hangt de kwastjes makkelijk vast dankzij het koordje. Na het feestje hergebruik je dit mooie accessoire gewoon voor een ander DIY project!


Spelen met kwastjes

De kwastjes zijn erg leuk als decoratie maar kunnen ook na je feestje nog een tweede leven krijgen. Heb je kleine kinderen? Dan vinden ze het geweldig om met de pompons te spelen. De zachte kwastjes stimuleren de zintuigen en nodigen uit om te voelen. Je kunt de kwastjes bijvoorbeeld aan een stokje binden, zodat je een soort van hengel maakt met een pompon op het einde. Je kids oefenen hun motorische vaardigheden door te proberen om het hoofd van een vriendje of vriendinnetje te 'aaien' met het kwastje.


Festivalsfeer met kwastjes

De kwastjes geven je versiering een echte festival-uitstraling. Zodra je gasten arriveren voelen ze zich thuis en hebben ze zin in het feestje. Hang jouw slingers met pompons bijvoorbeeld op boven de bar of om aan te duiden waar de photobooth zich bevindt. Of je nu kiest voor lichtroze tassels of voor ecru kwastjes, deze accessoires hebben altijd een stijlvolle uitstraling. Onze ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de kwastjes goed te combineren zijn met iedere slinger.


Slinger personaliseren

Je hebt de keuze uit verschillende slinger designs die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Jij kiest zelf voor de tekst die op de slinger komt te staan en kunt met de online editor eenvoudig je favoriete foto toevoegen. Naast deze mogelijkheden tot personalisatie, is het ook een optie om kwastjes toe te voegen aan je bestelling. De kwastjes zijn verkrijgbaar in twee fleurige kleuren en maken je decoratie nog persoonlijker. Door te spelen met de kleuren en materialen van je accessoires en decoratie maak je jouw feestje echt eigen. Heb jij bijvoorbeeld al een thema in gedachten voor jouw feestje? Welke kleuren passen hier goed bij? En zijn er nog decoratieve items die absoluut niet mogen ontbreken? Waar vier je jouw feestje? Met slingers kan je iedere ruimte in een handomdraai opvrolijken en voorzien van een feestelijke sfeer.


Oog voor detail

Kies je voor Cotton Bird, dan kies je voor oog voor detail. Met de juiste accessoires zet je de puntjes op de i. Zo zorgen kwastjes aan jouw slingers ervoor dat de sfeer nog feestelijker wordt. Jij weet zeker dat jouw decoratie origineel en uniek is. Bij ons vind je, naast de mooiste geboortekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten, fotoboeken en meer, heel veel mooie accessoires. Geef een extra allure aan jouw kaarten of enveloppen met stijlvolle lakzegels of voorzie je trouw- of geboortekaartjes van een luxe lintje. Met de juiste accessoires geef je jouw feest een persoonlijk tintje en laat je zien wie jij bent en wat je mooi vindt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies