Uitnodiging huwelijksjubileum

Nog steeds helemaal verliefd! Jullie relatie is sterker dan de dag dat jullie elkaar het jawoord gaven. Tijd voor een feestje! Het vieren van jullie 10 jarige huwelijk is dé perfecte gelegenheid voor een gezellig feest met vrienden en familie. Hernieuw jullie geloften en verklaar elkaar opnieuw de liefde...

60 artikelen gevonden

Staan jullie ieder jaar even stil bij jullie trouwdatum? Neem het aantal jaar dat je samen bent niet voor lief, maar vier dit bijzondere moment met vrienden en familie. Of het nu 5 jaar geleden is dat jullie samen in het huwelijksbootje stapten of dat jullie al 50 jaar getrouwd zijn: dit is een feestje waard! Jullie hebben voor elkaar gekozen en doen dat nog iedere dag. Met de prachtige uitnodigingen voor een huwelijksjubileum van Cotton Bird nodigen jullie familie, vrienden en kennissen uit om het jubileum met jullie te vieren. Wil je het extra romantisch maken? Hernieuw dan de geloften. Dit is erg romantisch en laat zien dat jullie samen groeien.

 

Stijlvolle uitnodigingen huwelijksjubileum

 

Voor een prachtig vormgegeven uitnodiging voor jullie huwelijksjubileum ben je aan het goede adres bij Cotton Bird. Onze ontwerpers hebben de mooiste en unieke designs voor je klaargezet. Ga jij voor een uitnodiging met een grote foto van jullie samen op de voorkant? Of kies je voor een uitnodiging met grote cijfers, zodat direct duidelijk is wat de reden van het feestje is? Voor iedere smaak zit de perfecte uitnodiging ertussen.

 

Kijk terug op jullie mooiste dag

 

Er is alweer veel gebeurd in jullie leven. Misschien zijn jullie in de tussentijd verhuisd, hebben jullie kinderen gekregen, hebben jullie afscheid moeten nemen van dierbaren en zijn jullie ander werk gaan doen. Met het verstrijken van de tijd, verandert er veel. Er is één ding dat blijvend is: jullie liefde voor elkaar. Waarschijnlijk verklaar je elkaar niet meer dagelijks de liefde en neem je elkaar af en toe voor lief. Het is dan ook erg mooi als jullie deze sleur doorbreken door jullie huwelijksjubileum te vieren. Nodig alleen de mensen uit die dicht bij jullie staan of pak het groots aan. Tijdens het jubileum kijk je terug op jullie trouwdag, maar blikken jullie ook vooruit. Dit is een prachtig moment om je geloften te hernieuwen en om verdere plannen te maken voor de toekomst.

 

Liefde vieren

 

Zijn jullie niet of pas later getrouwd? Het gaat erom dat jullie (opnieuw) de liefde vieren met jullie dierbaren. Je kunt natuurlijk ook een feestje geven op de datum dat jullie elkaar ontmoet hebben of tellen vanaf het moment dat jullie officieel verkering kregen. Kies in dit geval voor een uitnodiging met een tekst als "X jaar samen". Er zit altijd een mooi passend design voor je bij. Met de gebruiksvriendelijke editor pas je deze vervolgens aan je eigen wensen aan.

 

Houten, koperen, zilveren, gouden of diamanten bruiloft

 

Er zijn speciale benamingen voor het aantal jaar dat jullie getrouwd zijn. Zo wordt het 5-jarig huwelijk een houten huwelijk genoemd. Dit thema kun je terug laten komen in je uitnodiging voor het huwelijksjubileum, bijvoorbeeld door voor authentiek kraftpapier te kiezen. Een 12,5-jarig huwelijk wordt een koperen bruiloft genoemd. Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd? Dan vier je jouw zilveren bruiloft. Een design met een print van zilverfolie is dan erg leuk voor je uitnodiging. Na 30 jaar vier je een parelhuwelijk. Voor een gouden bruiloft moet je maar liefst 50 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Dit feestje wordt steeds minder gegeven, omdat je op hoge leeftijd moet zijn en vaak op wat jongere leeftijd moet trouwen. Het diamanten huwelijk is de overtreffende trap en is de benaming voor een 60-jarig huwelijk. Bij 70 jaar getrouwd is er sprake van een platina huwelijk en dan is er nog de albast bruiloft, na maar liefst 75 jaar.

 

Geloften hernieuwen

 

Je mag maar één keer met elkaar trouwen volgens de Nederlandse wet. Wel mag je jouw geloften hernieuwen. Jullie huwelijksjubileum is daar het perfecte moment voor. Na een aantal jaar breng je opnieuw onder woorden waarom je zoveel van je partner houdt. Je kunt ervoor kiezen om weer in trouwkleding de geloften uit te spreken, maar het kan ook op een laagdrempeligere manier. Jullie bepalen helemaal zelf hoe je het jubileum vormgeeft. Net als op je huwelijk is het wel erg leuk om een bedankje te regelen voor je gasten. Verras ze bijvoorbeeld met een klein geurkaarsje met daarop een foto, jullie namen en de datum.

 

Vier je huwelijksjubileum zoals jij wilt

 

Wil jij het jubileum samen met je partner en kinderen vieren? Of wil je er juist een groot feest van maken? Huren jullie een externe locatie of kleden jullie het thuis gezellig aan? Jij bepaalt hoe je deze speciale gelegenheid wilt vieren. Sta in ieder geval even stil bij het belang van deze dag. Besluiten jullie om een feest te geven en vragen je gasten om cadeautips? Wat dacht je van een bijdrage voor een weekendje weg? Zo heb je een paar dagen alle tijd voor elkaar.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies