Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

De verjaardagsuitnodigingen

167 artikelen gevonden

Is jouw kind bijna jarig en organiseer je een kinderfeestje voor je kleine meid of man? Nodig alle vriendjes van je kind uit met een vrolijke verjaardagsuitnodiging. Onze ontwerpers hebben heel veel mooie kaartjes voor je ontworpen waar je uit kunt kiezen. Sommige modellen kan je zelf aanpassen met je favoriete foto. Neem direct een kijkje bij de uitgebreide collectie en kies voor een uitnodiging voor een kinderverjaardag die past bij jouw smaak en thema.


Kinderfeestje uitnodiging

Of je kind nu 5 of 10 jaar wordt, het feest is pas echt compleet met een kinderfeestje. De voorpret begint al bij het uitzoeken van een mooie uitnodiging voor het kinderfeestje. Hebben jullie een thema voor ogen? Kies dan voor een uitnodiging die hier goed bij aansluit, zoals een uitnodiging met ruimte-thema of een uitnodiging met jungle dieren op de voorkant. Bij Cotton Bird pas je jouw uitnodiging eenvoudig aan je eigen wensen aan door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke editor. Voeg je datum en naam toe en eventueel een leuke foto van je kind.


Uitnodiging kinderfeest: dit komt er op

Vraag jij je af wat je allemaal op het kaartje laat drukken? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te vermelden wie het feestje geeft. Zorg ervoor dat de naam van de jarige prominent in beeld komt. Op welke datum is het kinderfeestje? Hoe laat begint het en wat is de locatie van het feest? Moeten de kinderen nog wat meenemen, zoals hun zwemspullen? Ten slotte zet je op de uitnodiging hoe je te bereiken bent voor andere ouders. Je hebt vaak ook nog genoeg ruimte voor andere informatie. Laat het bijvoorbeeld weten als jij de kinderen ophaalt uit school of dat je ze thuis afzet. En is het feestje inclusief avondeten? Zo weten de andere ouders waar ze rekening mee moeten houden.


Uitnodigingen verjaardag versturen

Je kunt ervoor kiezen om de uitnodigingen voor het kinderfeestje van je uk op de post te doen, maar als je kind besluit om de hele klas uit te nodigen kan je zoon of dochter de uitnodigingen ook op school uitdelen. Zo weet je wel zeker dat ieder kind een exemplaar heeft ontvangen, maar loop je wel het risico dat deze in de tas blijven zitten. Vraag dan op het schoolplein nog eens na of iedereen op de hoogte is van jullie kinderfeestje.


Uitnodiging met foto

Bij Cotton Bird maak je in een handomdraai persoonlijke uitnodigingen met eigen foto. Deze zijn er in allerlei vormen, maten, kleuren en designs. Ga bijvoorbeeld voor een kaartje met afgeronde hoeken, pastelkleuren en jouw favoriete foto. Of kies voor een kaartje met een afwerking van goudfolie, waardoor de uitnodiging voor de kinderverjaardag een luxe en elegante uitstraling krijgt. Er zijn zowel enkele als dubbele kaarten en sommige uitnodigingen worden geleverd inclusief envelop. Je hoeft deze alleen nog maar te adresseren en op te sturen. Wist je dat onze ontwerpers nog veel meer mooie bijpassende producten hebben ontworpen, waaronder taarttoppers en slingers. Zo voer je het thema van de uitnodiging gemakkelijk door in de aankleding.


Uitnodiging kinderverjaardag: vele opties

Je hebt de keuze uit een groot aantal ontwerpen voor uitnodigingen. Hierdoor vind je altijd een ontwerp dat past bij jouw smaak en de wensen van je kind. Viert je kindje zijn of haar eerste verjaardag? Dan is het leuk om te kiezen voor een van de uitnodigingen die qua ontwerp passen bij de geboortekaartjes indien je deze ook via Cotton Bird hebt besteld. Alle producten worden met oog voor detail gemaakt en gedrukt op hoogwaardig papier. Bewaar zeker een exemplaar van de uitnodiging, later is het erg leuk om op deze bijzondere tijd terug te kijken.


Uitnodigingen online bestellen

Je plaatst eenvoudig en snel jouw bestelling bij Cotton Bird. Kies jouw favoriete ontwerp, voeg je eigen gegevens toe, upload indien nodig een persoonlijke foto en plaats jouw bestelling. Wij gaan direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Over het algemeen ontvang je jouw uitnodigingen binnen 1 tot 1,5 week. Hou er rekening mee dat jij deze ook nog op moet sturen naar de genodigden, dus bestel jouw uitnodigingen ruim op tijd.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies