Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

1 - 2 jaar Filters verwijderen 

44 artikelen gevonden

Hiep hiep, hoera! Jouw kleine jongen of meid wordt binnenkort alweer 1 jaar! Dit moet natuurlijk goed gevierd worden. Het is de eerste keer dat er een verjaardagstaart speciaal voor je dreumes is en dat je kleintje cadeautjes krijgt. Vier het feestje samen om hier een dag om nooit te vergeten van te maken. Met een prachtige uitnodiging laat je jouw familie, vrienden en vriendjes van je kindje weten dat ze van harte welkom zijn op deze bijzondere dag.


Onze ontwerpers hebben een schitterende collectie kaartjes gemaakt die je eenvoudig zelf kunt personaliseren met je favoriete foto. Er zijn kaartjes in verschillende stijlen, zodat je altijd een uitnodiging voor de eerste verjaardag van je kindje vindt die aansluit bij jouw smaak.


Uitnodiging eerste verjaardag

Van schattige uitnodigingen met illustratie tot uitnodigingen versierd met goudfolie: bij Cotton Bird vind je de perfecte kaart voor de eerste verjaardag van jouw lieveling. Kies jij voor een minimalistisch ontwerp of personaliseer jij een mooie kaart met je favoriete foto? Het behoort allemaal tot de opties. Met bijpassende enveloppen maak je de uitnodiging helemaal compleet. Alle uitnodigingen worden gedrukt op dik en hoogwaardig papier. Dit geeft het kaartje een luxe en unieke uitstraling. Wie ga jij allemaal uitnodigen?


Uitnodiging 1 jaar met foto

Het is feest en iedereen mag het weten. Na een jaar met je kindje heb jij waarschijnlijk duizenden foto's op je telefoon staan. Het valt nog niet mee om daar een favoriet uit te kiezen! Met een foto op de uitnodiging maak je het heel persoonlijk. Er zijn ook uitnodigingen die je kunt voorzien van een aantal foto's, of waar je een fotostrip met meerdere foto's aan toe kunt voegen. Dat is wel zo handig als jij niet kunt kiezen. Met behulp van de online editor stel jij zeer gemakkelijk je eigen uitnodiging samen. Je personaliseert het kaartje niet alleen met een eigen foto, maar voegt ook de naam van je kleintje, de gevierde leeftijd, de datum, plaats en tijd van het verjaardagsfeestje toe. Er is ook vrije ruimte om een eigen uitnodigingstekst toe te voegen.


Uitnodiging verjaardag met goudfolie

Organiseer jij een verjaardagsfeestje voor je oogappel? Met goudfolie op de uitnodiging geef je deze een luxe en exclusieve uitstraling. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen met goudkleurige typografie. Sommige kaarten kun je ook voorzien van een of meerdere eigen foto's. Laat je kind bijvoorbeeld zelf een tekening maken, maak er een foto van en gebruik deze als achtergrond voor de uitnodiging! Uiteraard is er altijd ruimte voor een persoonlijke tekst en de details van het feestje.


Dreumes: een nieuwe fase

Na zijn of haar eerste verjaardag is jouw kleintje geen baby meer maar een dreumes. Een dreumes is een kind van 1 tot 2 jaar. Vraag jij je af waar je een kindje blij mee maakt voor de eerste verjaardag? Speelgoed dat goed in de smaak valt op deze leeftijd, zijn bijvoorbeeld houten blokken om mee te stapelen of een blokkenstoof met vormpjes. Een dreumes raakt al snel meer bedreven in nieuwe spelletjes en breidt de woordenschat uit. Afhankelijk van het kind kan dit razendsnel gaan. Er is echt een nieuwe fase aangebroken!


Bijzondere eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je dochter of zoon is een hele mijlpaal en een bijzondere gelegenheid. Niet alleen voor jullie als ouders, maar ook voor familie en vrienden. Nodig jullie dierbaren uit om deze speciale dag samen met jullie kleintje te vieren! Je kind snapt nog niet dat hij of zij jarig is, maar zal zeker een heerlijke dag beleven. Met taart, slingers en ballonnen maak je er een gezellig feest van. Vier de eerste verjaardag van je kind op een manier die bij jullie past. Je kan het klein en eenvoudig houden, of groots uitpakken met veel gasten. Doe waar jullie blij van worden. Vergeet niet om een mooie uitnodiging 1 jaar uit te zoeken en te versturen. Zo weet iedereen die welkom is dat jullie een feestje geven en kunnen ze erbij zijn. In onze collectie vind je stijlvolle uitnodigingskaarten voor kinderen die 1 jaar worden.


Vrolijke uitnodigingen 1 jaar

Bij Cotton Bird heb je de keuze uit tal van prachtige ontwerpen. Kies voor een kleurrijke kaart met confetti op de voorkant, een kaartje met een grote taart voorop of een verjaardagskaart met circusdieren. Je hebt de keuze uit unieke designs gemaakt met oog voor detail. Neem je ook een kijkje bij de bijpassende enveloppen, stickers en aankleding voor het kinderfeestje? Je besteld gemakkelijk alles wat je nodig hebt in dezelfde stijl.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies