Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

Dinosaurus Close Filters verwijderen 

10 artikelen gevonden

Met een dino uitnodiging nodig je alle vriendjes van je kind uit voor zijn of haar verjaardagsfeestje. Of je nu een verjaardagsfeestje in thema geeft of dat je zoontje of dochtertje dino's gewoon erg tof vindt, met een dino uitnodiging wordt de gelegenheid nog feestelijker. Je past de uitnodigingen eenvoudig aan met de naam van je kind, de datum, hoe oud je kind wordt en een leuke persoonlijke tekst. Op sommige dino uitnodigingen is zelfs plek voor je eigen foto! Er zijn tal van unieke designs om uit te kiezen. Neem je een kijkje?


Dino uitnodiging voor jongens en meiden

Dino's doen het altijd goed als thema voor een kinderfeestje. Veel stoere kids zijn gek op dinosauriërs. Onze ontwerpers hebben gave designs voor je gemaakt die bij dit thema passen. Er zijn zowel staande als liggende uitnodigingen, uitnodigingen met een aquarel afdruk van dino's en uitnodigingen met een stripboek dino opdruk. Sommige uitnodigingen hebben een afdruk van één grote dino, terwijl op weer andere kaartjes meerdere kleine dino's zijn afgebeeld. Laat je zoontje of dochter meekijken bij het uitzoeken van de perfecte uitnodiging voor zijn of haar feestje!


Thema kinderfeestje

Met dino uitnodigingen maak je direct duidelijk wat het thema is van het kinderfeestje. De uitnodiging is helemaal in de juiste stijl. Het is erg leuk om een thema aan het kinderfeestje te hangen. Kies hierbij voor versiering en snacks die helemaal in lijn zijn met het gekozen thema. Je kunt zelfs kijken of er nog leuke activiteiten zijn die binnen het dino thema passen of de kleine gasten vragen om verkleed te komen! Op deze manier prikkel je de creativiteit en gaat iedereen naar huis met prachtige herinneringen.


Wanneer verjaardagsuitnodiging versturen?

Tegenwoordig heeft iedereen een volle agenda. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk genodigden ook op komen dagen op het feestje van je kind. Het helpt als je op tijd de dino uitnodigingen de deur uit doet. Over het algemeen wordt aangeraden om 3 weken van tevoren vriendjes uit te nodigen. Als je dit korter van tevoren doet, is dit al snel te kort. Mensen hebben dan al afspraken gemaakt of de ouders hebben geen tijd om hun kind te brengen of te halen. Als je een langere periode kiest, kan het weer zijn dat mensen de uitnodiging intussen vergeten zijn. Je kunt de dino uitnodiging met de post versturen of door je kind uit laten delen op school.


Dino uitnodiging personaliseren

Op de toffe dino uitnodigingen van Cotton Bird kan je alle informatie kwijt die relevant is voor het kinderfeestje. Op welke dag is je kind jarig? Hoe oud wordt hij of zij? Vanaf hoe laat is het feest? En waar worden de kids verwacht? Vaak is het prettig voor jezelf om te vragen om een reactie op de uitnodiging, zodat je weet wie je kunt verwachten. Laat altijd je contactgegevens en adres achter op de uitnodiging. Met onze praktische online editor voeg je in een handomdraai alle benodigde informatie toe. Sommige kaartjes bieden ruimte voor een mooie foto, waarmee je de uitnodiging nog verder aanpast naar je eigen wensen.


Voordelen gedrukte uitnodiging

Regelmatig zie je uitnodigingen voor een (kinder)feestje langskomen via Whatsapp. Je kunt natuurlijk snel wat in elkaar flansen, maar met een gedrukte dino uitnodiging geef je echt iets speciaals. De uitnodiging valt op de mat in een mooie envelop en de ontvanger kan de kaart een leuk plekje geven. Ook kan je een gedrukte uitnodiging een stuk beter bewaren, waardoor het ook voor jezelf leuk is om mijlpalen op deze manier vast te leggen. Bestel bijvoorbeeld ieder jaar een extra exemplaar die je zelf in een mapje bewaart, zodat je hier later op terug kunt blikken met je kind.


Kwaliteit van Cotton Bird

Cotton Bird maakt uitnodigingen van de hoogste kwaliteit. Al aan het papier merk je dat je iets bijzonders in handen hebt. Onze ontwerpen zijn uniek en gemaakt met veel oog voor detail. Ben jij op zoek naar bijzondere uitnodigingen voor een kinderfeestje, bruiloft of geboortekaartjes? Bij Cotton Bird ben je aan het juiste adres. Je bestelt ook gemakkelijk bijpassende producten bij, zoals enveloppen die perfect bij de dino uitnodigingen passen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies