Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

Eenhoorn Close Filters verwijderen 

8 artikelen gevonden

Unicorns spreken tot de verbeelding en zijn dan ook het perfecte thema voor het kinderfeestje van jouw dochtertje of zoontje. Met de vrolijke verjaardagsuitnodigingen van Cotton Bird valt er wat speciaals op de mat. Je hebt de keuze uit kleurrijke, moderne en lieve designs helemaal in het thema van het feestje. Naast unicorn uitnodigingen zitten er ook bijpassende enveloppen, slingers en andere verjaardagsversiering in ons assortiment. Onze designers maken de mooiste ontwerpen voor je, die je nergens anders ziet.


Unicorn uitnodiging personaliseren

De betoverende unicorn uitnodigingen stralen een sprookjessfeer uit. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en prints. Wat de uitnodigingen met elkaar gemeen hebben, is dat je de exclusieve designs in een handomdraai personaliseert met de naam van je kind, hoe oud hij of zij wordt en wanneer en waar dit gevierd wordt. Uiteraard is er ook wat ruimte voor je eigen tekst, waarmee je vriendjes en vriendjes uitnodigt om samen met jullie feest te vieren. De uitnodigingen van Cotton Bird hebben een luxe uitstraling en worden gedrukt op premium gestructureerd papier.


Unicorn thema kinderfeestje

Een thema kinderfeestje is erg populair. Er is ruimte voor de fantasie van de kinderen, zodat ze zich volop vermaken tijdens het kinderfeestje. Misschien komen de kleine gasten zelfs wel verkleed! Kinderen vinden het super leuk om een andere rol aan te nemen. Het thema unicorn is erg breed en kan bijvoorbeeld alleen om eenhoorns draaien, maar ook aangevuld worden met andere mythologische wezens, elfjes of sprookjes. Een thema kinderfeestje is geschikt om te geven vanaf vier jaar oud, wanneer de kleintjes zich echt helemaal in het thema in kunnen leven. Over het algemeen is het tot aan het eind van de basisschoolleeftijd een goed idee om een kinderfeestje in thema te geven. Kies dan wel het juiste thema, uitgaande van de leeftijd, interesse en belevingswereld van je kind.


Wie nodig je uit?

Het is vaak de vraag wie je allemaal uit gaat nodigen voor het feestje van je kind. Soms is het simpel en is er een specifiek maximaal aantal kinderen, bijvoorbeeld omdat je ergens naartoe gaat met de auto. Een stelregel die veel mensen aanhouden, is de leeftijd van het kind. Een kindje van vijf kan dan vijf kinderen uitnodigen. Of nodig kinderen uit die jouw kindje ook hebben uitgenodigd het afgelopen jaar. Met wie speelt je kindje het meest? En zijn er nog neefjes of nichtjes die je ook uit wilt nodigen voor het feestje? Of heeft de jarige veel vrienden bij de voetbal of kies je juist voor alleen vriendjes van school? Vraag ook aan je kind wie er absoluut niet mag ontbreken.


Unicorn uitnodiging met foliedruk

De unicorn uitnodigingen met goudfolie hebben een zeer luxe uitstraling. Het goud pakt direct de aandacht en ligt dik boven op het kaartje. Op de voorkant van de kaart wordt direct duidelijk gemaakt wat er gevierd wordt. Dit kaartje verdient een mooi plekje op de koelkast! Gebruik de online editor om eenvoudig je eigen tekst en persoonsgegevens aan de uitnodiging toe te voegen. Om het geheel helemaal af te maken, bestel je direct bijpassende enveloppen en sluitstickers mee. Ook overige decoratie voor het themafeestje, zoals bekers, servetringen, placemats en taarttoppers, bestel je bij Cotton Bird.


Unicorn uitnodiging illustratie

Veel van de unicorn uitnodigingen zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Roze, geel en rood voeren de boventoon. De illustraties passen perfect binnen de belevingswereld van jonge kinderen. Hoe leuk is het om vriendjes en vriendinnetjes op zo'n manier uit te nodigen voor het feestje van je kind? Sommige uitnodigingen zijn daarnaast verder te personaliseren met je eigen foto. Vergeet niet om je eigen contactgegevens op de uitnodiging achter te laten, zodat de genodigde kan laten weten of hij of zij aanwezig is.


Levertijden gepersonaliseerde uitnodigingen Cotton Bird

De kans is groot dat je al op tijd begint met de voorbereidingen van de verjaardag van je zoontje of dochtertje. Je bestelt al mooie unicorn uitnodigingen vanaf 5 stuks. Alle uitnodigingen zijn gemakkelijk te personaliseren en te voorzien van een persoonlijk berichtje. Enkele uitvoeringen zijn daarnaast te bedrukken met je favoriete foto. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt gaan we voor je aan de slag. Het duurt 5 tot 7 dagen om je uitnodiging te produceren. Vervolgens doen we deze op de post en ontvang je het pakketje doorgaans binnen 2 werkdagen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies