Save the date bruiloft

Jullie datum staat vast. Verras je naasten door de bruiloft direct aan te kondigen! Stuur deze kaartjes zo snel mogelijk en "reserveer" jullie gasten voordat ze hun vakanties gepland hebben voor de zomer!

490 artikelen gevonden

Gaan jullie trouwen en is de trouwdatum al bekend? Van harte gefeliciteerd! Met de unieke save the date kaarten van Cotton Bird weet je zeker dat jullie genodigden de trouwdag in hun agenda zetten. Je hebt de keuze uit een brede collectie met save the date kaarten in diverse stijlen. Van kaartjes met foliedruk tot gepersonaliseerde save the date kaarten met jouw eigen foto: er is van alles mogelijk!


Aankondiging bruiloft

Met een save the date kaart kondig je de trouwdatum aan. Zodra de datum van jullie bruiloft bekend is, stuur je de genodigden alvast een save the date kaart zodat ze deze bijzondere dag vrij kunnen houden voor jullie huwelijk. Vaak wordt een save the date 4 tot 12 maanden van te voren verstuurd. Zo'n zes tot acht weken voor de huwelijksdatum verstuur je de trouwkaarten. Bij Cotton Bird vind je save the date kaarten en trouwkaarten in dezelfde stijl. De save the date kaart bevat alleen de noodzakelijke informatie, zoals de namen van de verloofden, de trouwdatum en feestlocatie. Omdat uitgebreidere informatie op de trouwuitnodiging wordt gegeven, worden de save the date kaarten doorgaans afgesloten met de tekst: de officiële uitnodiging volgt later.


Save the date met goudfolie

Goudfolie geeft de save the date een luxe uitstraling. De gouden accenten op de kaartjes worden gemaakt met behulp van foliedruk. Dit is een intensief drukproces, waarbij verschillende laagjes op de kaart worden aangebracht, met een bovenste laag van een folie van goud, koper of zilver. Het laagje geeft een bijzonder effect en zorgt voor diepte in de kaart. Je kunt jouw save the date eenvoudig personaliseren met een eigen foto in onze editor. Maak een eigen account aan zodat je jouw ontwerp eenvoudig op kunt slaan en zodat je na het plaatsen van jouw bestelling gemakkelijk bestellingen kunt beheren.


Save the date met glans

De save the date kaarten zijn er in verschillende afwerkingen. Kies jij voor een hippe save the date met glans of ga je voor een klassieke matte afwerking? Wat jij ook kiest, jouw genodigden zullen blij verrast zijn wanneer er een mooi kaartje voor ze op de mat valt. Bij Cotton Bird kan je naast de save the date kaarten en trouwkaarten ook terecht voor ander drukwerk voor op jullie bruiloft, van menukaarten tot wegwijzers en programma waaiers. Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Terugkomend thema

Heb jij een thema voor de bruiloft in gedachten of vier je jouw grote dag in een bepaalde stijl? Laat dit dan terugkomen in de save the date kaart. Hierdoor is het voor jouw gasten gelijk duidelijk wat ze van jouw bruiloft kunnen verwachten en je zet direct de juiste toon. Later laat je gemakkelijk de trouwkaarten in dezelfde stijl maken. Het kan ook zijn dat jij nog geen idee hebt welke stijl of welk thema jij wilt voor jouw bruiloft. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Wij hebben genoeg neutrale, stijlvolle, klassieke en elegante save the date kaarten die aan jouw wensen voldoen.


Wie krijgt een save the date?

Niet iedereen hoeft vrij te vragen voor jouw huwelijk. Sommige gasten nodig je alleen uit voor het feest. Deze gasten zullen alleen in de avond aanwezig zijn. Daggasten moeten wel de hele dag vrij houden. Je kan ervoor kiezen om dit al te vermelden op de save the date kaarten, maar dat hoeft niet als het alleen maar ingewikkeld wordt. Bij ontvangst van de officiële trouwuitnodiging komen jouw gasten er achter of ze zijn uitgenodigd voor de hele dag, in de avond of alleen voor de receptie. In principe hoef je de receptiegasten geen save the date kaart te sturen. Alleen de dag- en avondgasten krijgen doorgaans een kaartje zodat ze de trouwdatum vrij kunnen houden.


Uitgebreide collectie save the date kaarten

Bij Cotton Bird heb je de keuze uit een uitgebreide collectie save the date kaarten. Zo zit er altijd wel een ontwerp bij die jou aanspreekt. Ga bijvoorbeeld voor een romantisch save the date kaartje met klaprozen en andere wilde bloemen op de voorkant, of kies voor een klassieke witte kaart met een gouden opdruk. Ook is het erg leuk om voor een kaart te gaan met daarop een mooie foto waar jullie liefde voor elkaar vanaf spat. Onze kaarten worden gemaakt in Europa van duurzaam en verantwoord papier van de hoogste kwaliteit. Ben jij benieuwd naar de materialen en de speciale afwerkingen? Bestel dan een proefpakket. Dit is helemaal gratis en de staaltjes geven je een duidelijk beeld van onder andere het type papier en de fijnheid van de afwerking.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies