Kerstkaarten

Het is voor ons belangrijk om jullie bij te staan bij de mooiste momenten uit jullie leven... En de eindejaarsfeesten horen daar natuurlijk ook bij! Stuur een persoonlijk en unieke kaart uit onze kerstcollectie.

380 artikelen gevonden

 

Door een kerstkaart te versturen deel je je kerstwens op een warme en persoonlijke manier met je dierbaren. Het versturen van kerstkaarten is een eeuwenoude traditie. Al in de 19e eeuw verstuurden mensen een kerstkaart aan familie en vrienden met daarop de beste wensen voor het nieuwe jaar. Elkaar een gezegend jaar toewensen is van alle tijden en blijft onverminderd belangrijk.

 

Tegenwoordig heb je een gigantische keuze uit verschillende soorten kerstkaarten. Van luxe kerstkaarten met een bijpassende envelop tot gepersonaliseerde kerstkaarten met een eigen foto op de voorkant. Je bestelt je kerstkaarten eenvoudig online en kunt ervoor kiezen om iedere ontvanger een ander kerstkaartje te sturen, of je kiest om een kerstkaarten boxje af te nemen en iedereen hetzelfde kaartje te sturen. Bij Cotton Bird vind je kerstkaarten met unieke designs die zijn ontworpen met oog voor detail. Maak het verzenden van je kerstkaarten nog specialer door te kiezen voor een bijpassende envelop, bijpassende stickers of cadeau-etiketten. Voor al onze hoogwaardige producten geldt: made in Europe.

 

Kerstkaarten met foto

 

Nederlanders sturen elkaar graag kerstkaarten met de feestdagen om de ander te laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Het is een ware traditie geworden. Het versturen van een mooie kerstkaart waar je aandacht aan besteedt hebt, is een uitstekende manier om je familie en vrienden fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Niets is zo persoonlijk als een kerstkaart met foto. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van je eigen kerstkaart met foto. Kies bijvoorbeeld voor foto's met daarop je favoriete momenten van afgelopen jaar, of maak speciaal een leuke foto voor op de kerstkaart. Verras vandaag nog je familie en vrienden met een leuke kerstkaart.

 

Kerstkaarten met fotostrip

 

De kerstkaarten met fotostrip zijn net een beetje anders dan de traditionele kerstkaart. Deze hippe kerstkaarten zijn voorzien van een fotostrip binnenin de dubbelgevouwen kaart. De fotostrip bevat meerdere foto's, waardoor je de meest bijzondere momenten van afgelopen jaar kunt delen met jouw dierbaren. Ook kan het worden opgehangen als decoratie of als boekenlegger worden gebruikt. Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende ontwerpen, waardoor je een kerstkaart maakt die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ontvang jij zelf ook veel kerstkaarten? Soms heb je niet genoeg plek op de vensterbank of open haard om alle wenskaarten neer te zetten. Je maakt het extra gezellig in huis door de kerstkaarten op te hangen aan een slinger kerstlampjes!

 

Kerst nieuwjaarskaarten met enveloppen

 

Door bijpassende enveloppen bij je kerstkaarten te bestellen, komt de premium uitstraling van de luxe kerstkaarten nog beter tot zijn recht. Kies bijvoorbeeld voor witte enveloppen met een eenvoudige binnenkant, of ga voor bruine enveloppen met een rustieke uitstraling en sterretjes aan de binnenkant. Al bij het zien van de envelop krijgt de ontvanger een warm gevoel. Dit wordt alleen nog maar versterkt door de schitterende kerstkaart met bijpassende kerstwens die jouw dierbare in de envelop aantreft. Met een kerst nieuwsjaarskaart wens je de ontvanger direct een gelukkig nieuwjaar. Schrijf je originele nieuwjaarswensen op en verstuur het kaartje via de post naar jouw dierbaren in binnen- en buitenland.

 

Zakelijke kerstkaarten versturen

 

Ben je op zoek naar leuke en professionele kerstkaarten voor jouw klanten, zakenrelaties of personeel? Bekijk het ruime aanbod van Cotton Bird en personaliseer je gewenste kaart(en) naar eigen keuze. De zakelijke kerstkaart is de ultieme vorm van klantenbinding. Je speelt je bedrijf weer even in de kijker bij de klant of zakenrelatie en laat zien dat jouw bedrijf aandacht en tijd besteed aan het verzenden van kerstkaarten. Ook is dit een uitstekende manier om je waardering te tonen aan je personeel. Verstuur je zakelijke kerstkaarten op tijd, zodat jouw klanten en relaties je kerstwens op tijd zien en nog even van de kaart kunnen genieten voordat de drukke periode rondom de feestdagen aanbreekt en iedereen geniet van hun vrije dagen. Denk er ook aan dat het vaak iets langer duurt om kerstkaarten te laten bezorgen in december vanwege grotere drukte bij de postbezorging. Bestel je kaarten dus op tijd en verras daarmee je zakelijke relaties.

 

Kerstkaarten met foliedruk

 

Op zoek naar hippe kerstkaarten? Kerstkaarten met foliedruk zijn helemaal in. Je kiest zelf uit goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Deze mooie kerstkaarten hebben een premium uitstraling met een versiering, jaartal of een schitterende afbeelding gedrukt in glimmende folie. Je hoeft alleen maar je favoriete kaart uit te kiezen en deze te voorzien van jouw eigen persoonlijke kerstwens. Veel van de kerstkaarten met foliedruk zijn verkrijgbaar inclusief een bijpassende envelop. Daarbij is het voor veel producten mogelijk om bijpassende stickers mee te bestellen in dezelfde stijl. Met deze sticker verzegel je bijvoorbeeld de envelop of je plakt het op de kerstcadeautjes om deze extra feestelijk in te pakken.

 

Naar wie stuurt u kerstkaarten?

 

Je ouders, broers en zussen, vrienden en collega's: er zijn veel mensen die een leuk kerstkaartje verdienen. Met een kerstkaart laat je weten dat je aan iemand denkt. Verstuur bijvoorbeeld een kaartje met 'Merry Christmas' aan mensen die veel voor je hebben gedaan dit jaar of naar eenzame ouderen om ze mooie feestdagen te wensen. Of stuur een hippe kerstkaart naar je collega's om ze te bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar. Je kunt de kerstkaart ook persoonlijk geven net voordat iedereen vrij is met de feestdagen. Met een persoonlijke wens of bedankje maak je het geven van kerstkaarten nog leuker.

Bedenk bij het uitzoeken van je kerstkaarten ook wie het extra nodig heeft om een vriendelijke kerstkaart te ontvangen met een verwarmende wens. Stuur bijvoorbeeld een kerstkaart naar bekenden die ziek zijn of die net iemand verloren zijn. Een ingetogen kerstkaart zonder gedrukte kerstwens is een uitstekende keuze, zodat je hier zelf een passende wens op kunt schrijven. Is het contact met sommige bekenden of vrienden wat verwaterd en wil je hier graag verandering in brengen? Stuur ze dan een kerstkaart met de vraag om af te spreken in het nieuwe jaar.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies