Doop uitnodiging

Prachtige tradities hebben ons geïnspireerd bij het maken van deze speciale creaties...

Ontdek onze doopseluitnodigingen en tafeldecoratie. Kleed voor deze dag de tafels in hetzelfde thema dankzij onze bijbehorende menu's en doopsuikerdoosjes.

189 artikelen gevonden

Carlina
Louise Misha
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Louise Misha

vanaf € 1,34

Carlina
Louise Misha
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Louise Misha

vanaf € 1,30

Twijfel je nog? Bestel niet 1 maar 2 GRATIS proefdrukken!

 

De doop van jouw kleintje is een bijzonder moment waar je al jouw vrienden en familie bij wilt hebben. De ontwerpers van Cotton Bird hebben prachtige doopkaarten gemaakt. Voor jongens en meisjes en van traditionele doopkaarten tot doopkaarten met goudfolie. Neem direct een kijkje in ons ruime assortiment om een mooie doopkaart te vinden die past bij jouw persoonlijke smaak. Vervolgens pas je de kaart eenvoudig aan met je eigen datum, tekst en foto in de online editor. Is jou doopkaart helemaal af? Plaats dan jouw bestelling en wij zorgen ervoor dat jij jouw doopkaarten zo snel mogelijk ontvangt.


Doopkaarten online bestellen

Bij Cotton Bird vind je unieke doopkaarten. Kies bijvoorbeeld voor een schattig zachtroze kaartje om de doop van je kleine meid aan te kondigen, of ga voor een stoer kaartje gedrukt op authentiek kraftpapier. Ga jij voor een staand formaat of een liggend ontwerp? En heeft een enkele kaart of een dubbele kaart jouw voorkeur? Welk ontwerp jij ook kiest, je geeft jouw eigen draai aan deze plechtige kaart. Sommige dubbele kaarten zijn voorzien van een loszittende fotostrip, zodat jij je favoriete foto's van je kind kunt delen met je gasten.


Traditionele doopkaarten

De traditionele doopkaarten hebben een eenvoudig maar sprekend ontwerp. Deze kaarten zijn bijvoorbeeld voorzien van een lieflijke afbeelding van een duif met vredestak of van een lammetje met kruis. Alle kaarten worden gedrukt op premium papier, waardoor deze een luxe en tijdloze uitstraling hebben. Doorgaans zijn kraftenveloppen bij de prijs inbegrepen. Heb jij alle adressen al verzameld voor het opsturen van je geboortekaartje? Dan kan je deze lijst waarschijnlijk weer gebruiken om de uitnodigingen voor het doopsel te versturen!


Doopkaart met goudfolie

Goudfolie geeft een extra dimensie aan jouw doopkaart. Het folielaagje ligt mooi op de kaart gedrukt en zorgt voor diepgang. Er zijn zowel doopkaarten met foliedruk aan de voorkant als kaarten waarop de uitnodigingstekst in het goud wordt gedrukt. Ga jij voor een eenvoudig exemplaar of wil jij je mooiste foto op de kaart laten drukken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op de kaart vermeld je in ieder geval de datum, de naam van je kindje en de naam van de kerk waar je kind wordt gedoopt. Het valt aan te raden om je telefoonnummer ook te vermelden, zodat genodigden kunnen laten weten of ze komen. Wil jij een persoonlijke tekst of een mooi gedicht toevoegen? Op veel modellen is hier voldoende ruimte voor.


Doopkaartjes met bijzondere details

De doopkaart kondigt niet alleen een mooie gebeurtenis aan, maar vormt ook een prachtige herinnering. Bewaar de doopkaart van je kindje goed, plaats deze bijvoorbeeld samen met het geboortekaartje in een lijstje of bewaar ze tussen de bladzijden van het fotoboek van het eerste jaar van je baby. Bij Cotton Bird gebruiken we altijd hoogwaardige materialen, waaronder premium gestructureerd papier, zodat jij heel lang plezier beleeft van de kaartjes en fotoalbums. De unieke designs zijn voorzien van schitterende details, zoals een gouden opdruk, scherp gedrukte foto of extra boekenlegger met foto's. Dit maakt van het kaartje een ware schat om te koesteren.


Wanneer baby laten dopen

De kerk raadt aan om jouw kindje te laten dopen wanneer hij of zij tussen de drie weken en drie maanden oud is. De hectiek na de geboorte is dan al wat gaan liggen, maar de komst van jullie kleine ligt nog vers in het geheugen. Je kunt er ook voor kiezen om je kind later te dopen. Ouders hebben hun eigen redenen om hun kind te laten dopen. Dit doe je vanuit jouw eigen overtuiging of vanuit je geloof. Het is niet nodig om wekelijks naar de kerk te gaan om je kind te laten dopen. Ook als de religieuze betekenis van het doopritueel je minder aan spreekt, kan je jouw kind laten dopen om niet te breken met de traditie binnen jouw familie. Wil jij je baby graag laten dopen? Neem dan eerst contact op met de parochiedienst, want elke parochie heeft zijn vaste doopdag en doopuur. Zo weet jij direct welke datum je op de doopkaart kunt laten drukken.


Doopsel vieren

Na het dopen kan je de genodigden verwennen met een lekkere maaltijd of gezellig nog samen wat drinken. Bij Cotton Bird vind je niet alleen schitterend vormgegeven doopseluitnodigingen, maar ook bijpassende tafeldecoratie. Zo versier je de tafels eenvoudig in hetzelfde thema dankzij onze bijbehorende menu's en doopsuikerdoosjes. Ook is het mogelijk om eenzelfde design voor de doopkaart te gebruiken als voor de geboortekaartjes. De keuze is aan jou!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies