Uitnodiging kinderverjaardag

Organiseer je een kinderfeestje voor je kind? Nodig al zijn vriendjes uit met onze verjaardagsuitnodigingen. Kies uit vrolijke, hippe en eigenzinnige designs voor een toffe verjaardag thema!

Piraat Filters verwijderen 

6 artikelen gevonden

Schip ahoy! Er staat een bijzonder feestje op de planning en daar hoort een even bijzonder kaartje bij. Is het kinderfeestje van jouw kleine helemaal in piratenthema? Dan heb je ook een piraten uitnodiging nodig. Cotton Bird heeft wat je zoekt, van lieve illustraties tot subtiele designs met een piratenthema. Zo weet iedereen wat ze mogen verwachten van het feestje van je kind: een echt festijn zoals alleen piraten dat organiseren.


Feesten in stijl met uitnodigingen in piratenthema

Van stoere piraten die op de uitkijk staan tot een uitnodiging met een schatkist erop: alles komt voorbij wanneer je zoekt naar uitnodigingen met een piratenthema. Onze illustratoren doen hun best om met verrassende, lieve en stoere designs te komen. Zo is er een ontwerp voor ieder kind. Kies voor een uitnodiging met een subtiele piratenprint of pak groots uit met een opvallend piratendesign dat direct de toon zet voor het feestje. De piraten uitnodigingen van Cotton Bird zijn er natuurlijk voor jongens en meisjes. Iedere piraat vindt een illustratie die bij hem of haar past.


Het perfecte formaat voor iedere piraat

Geen enkele uitnodiging bij Cotton Bird is hetzelfde. Je ontdekt niet alleen verschillende illustraties en designs. Het is ook mogelijk om te spelen met het formaat van de uitnodiging. Kies je voor een bescheiden enkelzijde kaart? Of pak je uit met een dubbel model met verticale fold? Deze is makkelijk op tafel te zetten, zodat de genodigden met veel voorpret naar de kaart blijven kijken. Ook een Belgisch vierkant of een panoramakaart horen bij de mogelijkheden. Wil je echt voor een bijzondere kaart kiezen? Wat dacht je dan van een landschap piratenuitnodiging. Deze doet je bijna denken aan een schatkaart en past dus helemaal bij het thema.


Maak de uitnodiging helemaal eigen

Op zijn of haar verjaardag staat je kind helemaal in het zonnetje. Daarom is het leuk om de uitnodiging een persoonlijke touch te geven. Doe dat bijvoorbeeld door een foto aan het design toe te voegen. Dat maakt de uitnodiging meteen een bijzonder aandenken voor alle vriendjes en familieleden. Een uitnodiging voor een feestje met piraten is ook niet compleet zonder leuke piratentekst. Bedenkt een leuk gedichtje met je kind of citeer een beroemde quote uit een piratenfilm. Zo is iedere uitnodiging echt uniek. Wij bieden ook gerelateerde producten als ballonnen en slingers aan. Zo weet je dat de aankleding van het piratenfeest tot in de puntjes verzorgd is.


Piraten uitnodigingen voor iedere leeftijd

Van het allereerste verjaardagsfeestje tot een feest voor oudere kinderen: een uitnodiging met piraten valt altijd in de smaak. Daarom heeft Cotton Bird kaarten en enveloppen die geschikt zijn voor iedere leeftijd. Stel een verjaardag uitnodiging voor je peuter samen of kijk samen met je kind wat het perfecte design is voor een achtste verjaardag. Waar de ene print net wat liever en kinderlijker oogt, is het andere piratendesign net wat stoerder. Zo is er een passend kaartje voor ieder kind, op welke leeftijd jullie ook een feestje vieren.


Bijzondere extra's voor je piratenfeest uitnodiging

Een party is natuurlijk niet compleet zonder feestartikelen. Maak dit kinderfeestje onvergetelijk vanaf het eerste moment door de piraten uitnodiging van wat extra's te voorzien. Wat dacht je van een bijbehorende slinger in piratenthema? Of een opvouwbaar bewaardoosje dat je samen met de kaarten opstuurt? Natuurlijk zijn er ook bijpassende enveloppen voor de uitnodiging van het kinderfeestje. Wil je piratenstickers toevoegen aan je winkelwagen? Het is allemaal mogelijk bij Cotton Bird. Hier vind je niet alleen geboortekaartjes, trouwkaarten of de perfecte uitnodiging voor een verjaardag. Je ontdekt ook altijd bijpassende labels, cadeautjes en versieringen voor een onvergetelijk feestje.


Ontdek de service van Cotton Bird

De uitnodigingen met piraten zijn in goede handen bij Cotton Bird. Dat begint natuurlijk al bij bijzondere illustraties die de toon zetten voor een onvergetelijke verjaardag. Wil je weten hoe een kaart er in het echt uitziet? Geen punt, want bij Cotton Bird bestel je niet zomaar een proefdruk. Je ontvangt een compleet gratis proefpakket met de uitnodiging voor het feestje en bijpassende extra's. Zo ontdek je ook hoe de enveloppen, labels en stickers van een bepaald design er in het echt uitzien. De rest is aan jou: bepaal het ontwerp, het aantal stuks, de persoonlijke tekst en welke extra's je toevoegt. Wij zorgen ervoor dat de uitnodiging voor het piratenfeest op tijd op de mat valt. Heb je vragen over de manier van werken bij Cotton Bird? Je vindt het bij onze veelgestelde vragen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies