VROLIJKE FEESTDAGEN Tot volgend jaar!

Ook zo dol op onze adventskalenders? Helaas zijn onze kalenders niet meer op voorraad. Ons atelier wenst je een betoverende adventsperiode en kijkt ernaar uit je volgend jaar weer te voorzien van nieuwe creaties!

Met een foto adventskalender tel je de dagen tot Kerstmis af. De adventskalender bestaat uit 24 luikjes die je kunt openen. Iedere dag komt er een andere leuke foto tevoorschijn. Je opent het eerste vakje op 1 december en het laatste op de dag voor kerst, 24 december. Achter ieder vakje wacht een unieke verrassing! De foto adventskalender is leuk om weg te geven, of verwen jezelf met een prachtige luxe adventskalender.

 

Foto adventskalender maken

 

Je hebt de keuze uit foto adventskalenders in diverse ontwerpen. Kies voor een exemplaar dat je mooi vindt en pas deze vervolgens aan met je eigen foto's. De adventskalender wordt gedrukt op kwaliteitspapier. Met de online editor voeg je jouw 24 favoriete foto's toe van het afgelopen jaar. Wist je dat je ook heel eenvoudig kerstkaarten, enveloppen en stickers koopt in dezelfde stijl? Alle producten van Cotton Bird worden gedrukt op hoogwaardig papier en zijn voorzien van een uniek design. De speciale details maken het helemaal af, zoals een opdruk met goudfolie of de schattige illustraties. Door het gebruik van zachte kleuren passen de adventskalenders goed thuis in ieder interieur.

 

Aftellen naar kerst

 

Tel vol spanning af naar kerst met een unieke foto adventskalender. Achter ieder genummerd luikje wacht een lieve, grappige of foto in kerstsfeer op je. Open het eerste vakje op 1 december en ga hiermee door tot de dag voor kerst. Begin iedere dag met een lach op je gezicht of open de luikjes juist voordat je gaat slapen. Je telt op een warme manier af naar Kerstmis en het einde van het jaar. Zijn alle vakjes geopend? Dan kan je de kalenderdoos open maken om de poster met de 24 afbeeldingen eruit te halen. Deze kan je leuk ophangen of neerzetten.

 

Foto adventskalender inlijsten

 

De foto adventskalender is een creatief en origineel cadeau waar je jouw ouders, partner of vrienden erg blij mee maakt. Jij hebt veel tijd besteedt aan het vinden en maken van het perfecte cadeau. Je maakt het helemaal af door een houten posterhouder of mooi kader mee te bestellen. Zo kan de ontvanger de poster mooi inlijsten op het moment dat kerst is aangebroken en alle vakjes open zijn. Zo wordt er nog jarenlang van de poster genoten!

 

Geschiedenis adventskalender

 

De adventskalender is ontstaan vanuit de traditionele adventstijd, de tijd voor het spetterende kerstfeest. Traditioneel gezien wordt er op de zondagen voor kerst een adventskaars aangestoken. Deze kaarsen maken deel uit van de adventskrans, die vier kaarsen bevat. Vroeger bestonden adventskalenders uit 24 luikjes op een platte papieren kalender. Iedere dag mocht je een luikje openen en zodra alle luikjes open waren was het Kerstmis. Tegenwoordig zijn er vele vormen van de adventskalenders. Deze dikke kalender bevat een soort opbergvakjes met een verrassing achter ieder luikje. Zo kan er wat lekkers achter zitten of een mooie quote of foto. Met een foto adventskalender weet je jouw dierbaren zeker aangenaam te verrassen.

 

Origineel cadeau: foto adventskalender

 

Met een adventskalender tel je af tot Kerstmis. Deze aftelkalender beschikt over 24 vakjes waarachter een verrassing wacht. Wat is er leuker dan jouw dierbaren verrassen met een foto adventskalender die je helemaal hebt gepersonaliseerd met je lievelingsfoto's van het afgelopen jaar? Van 1 december tot en met 24 december opent de ontvanger iedere dag een vakje. Kies voor foto's van jullie samen, van jullie gezin of de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Je kunt direct meerdere foto adventskalenders bestellen, zodat je zelf ook een exemplaar in huis haalt. Doordat je de fotoposter nadat alle vakjes open zijn uit de houder kunt nemen, beleef je hier nog erg lang plezier aan.

 

Foto adventskalender bestellen

 

De foto adventskalender wordt voor jou persoonlijk gedrukt. Wacht dus niet te lang met het bestellen van jouw adventskalender. Deze speciale kalenders zijn een paar maanden per jaar te bestellen en je wilt je kalender natuurlijk voor 1 december binnen hebben. Dit product is een limited edition. De unieke hoesjes worden met grote zorg voor je klaargemaakt in een gelimiteerde oplage. Zie je een mooie kalender die je graag wilt hebben? Wacht dan niet te lang, maar zoek jouw 24 favoriete foto's uit van afgelopen jaar en maak jouw kalender. Na kerst haal je de poster uit de hoes en kan je deze leuk ophangen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies