Baby poster

Een poster met de exacte afmetingen van je baby bij de geboorte. Unieke silhouetten, getekend door onze illustrators, die de eerste slaaphouding van je baby weerspiegelt. Een kostbaar, decoratief en trendy souvenir voor zijn/haar slaapkamer of woonkamer

6 artikelen gevonden

Hoera, er is een baby geboren! De geboorte van een kindje, een nieuw leven, is een fantastische gebeurtenis. Het maakt niet uit hoe vaak je het meemaakt, bij jezelf of vanaf de zijlijn bij anderen, het blijft speciaal. En een speciale gebeurtenis als een geboorte wil je voor altijd vastleggen. Daar zijn verschillende manieren voor, en een baby poster is er een van. Cotton Bird biedt je ruime keuze uit verschillende baby posters, waarbij je een vindt die past bij jouw eigen persoonlijke stijl.

 

De baby poster als unieke wanddecoratie

 

Al van oudsher is het vrij gebruikelijk iets te laten maken om de geboorte van je kindje te eren. Denk aan zilveren bestek met de naam van de baby erin gegraveerd, een borduurwerk met de naam, geboortedatum en het gewicht van het kindje of, zoals vroeger al veel werd gedaan, een verzilverde baby borstel. Kies je voor een baby poster, dan haal je zonder twijfel een unieke wanddecoratie in huis. De baby poster staat prachtig aan de wand in iedere babykamer.

 

Een schitterend kraamcadeau

 

Heb je een geboortekaartje gekregen met de uitnodiging de nieuwe baby te komen bewonderen? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen voor de deur staan. Vaak hebben mensen zelf al de babyuitzet gespaard en zijn ze rijkelijk voorzien in kleertjes, zeker wanneer het niet hun eerste kindje is. Daarnaast koopt veel kraamvisite toch iets in de trant van speelgoed of kleertjes in de kleinste maten. Hoe leuk is het immers ook om weer met die ieniemienie spulletjes in je handen te staan? Een kraamcadeau komt altijd uit een goed hart en de moeite die je doet, daar hebben de kersverse ouders altijd waardering voor. Het is echter zoveel leuker om met een echt uniek cadeau te verschijnen. Een cadeau dat ze nog niet hebben en wellicht nooit aan hadden zelf te kopen, maar een cadeau dat wel met enorm veel positiviteit ontvangen wordt. De poster ter ere van de geboorte van de baby is zo'n uniek en persoonlijk kraamcadeau waar niet alleen de ontvanger, maar ook jij als gever heel blij van wordt.

 

Geheel op maat gemaakt

 

De baby poster wordt speciaal op maat gemaakt. Het is dan ook niet voor niets een uniek geschenk om te geven of te krijgen. Je kiest uit verschillende geschetste silhouetten die exact overeenkomen met de lengte van je kindje tijdens de geboorte. Het is werkelijk oogverblindend om zo'n schets van je kindje in een lijst aan de wand te zien. Je geeft de lengte van je kindje door en er wordt op basis van het type poster dat je kiest een mooie schets op ware grootte gemaakt. Onder de poster wordt de naam, geboortedatum, gewicht en lengte vermeld. Door verder een keuze uit de verschillende houdingen van het kindje te maken en de diverse kleuren achtergronden, personaliseer je de baby poster nog verder. Door de kleurkeuze is het ook makkelijk om de stijl van de baby poster aan te laten sluiten op de inrichting van de babykamer.

 

Wanddecoratie speciaal voor jou

 

Natuurlijk is de baby poster in de eerste plaats een prachtig cadeau om een ander mee te verblijden. Maar wie zegt dat je er niet eentje voor jezelf kopen kan? Zo leg jij de geboorte van je kindje vast en heb je een prachtige decoratie voor in de babykamer. of hang de ingelijste poster boven je eigen bed, voor een moment dat voor altijd in je gedachten blijft.

 

Een gebeurtenis die altijd bij je blijft

 

De zwangerschap en geboorte van je kind is een ervaring waar je op veel momenten in je leven aan terugdenkt. Zeker als de baby nog maar net is geboren, is het iets dat je graag met anderen deelt. Veel vrouwen willen graag iets van de geboorte delen. Hiermee laat je goed zien hoe groot je kindje bij de geboorte was, heel bijzonder!

 

Nu in de kinderkamer en later een kostbaar geschenk om door te geven

 

De baby poster hangt vaak in de kinderkamer, al past het prima in iedere ruimte in huis. Naarmate je kindje groeit, vindt hij of zij het ook enorm interessant om te zien hoe groot, of juist klein, het als baby was. Leuk om samen herinneringen op te halen van die babyperiode. Slaat je kind de vleugels uit en gaat het op zichzelf wonen, dan is het enorm leuk om de baby poster door te geven, voor een ereplaats in de eerste woning van je kind.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies