Vuurwerk sterretjes etiket bruiloft

Versier jullie vuurwerksterretjes met onze etiketten: geef ze aan jullie gasten en nodig ze uit om gezamenlijk de sterretjes aan te steken voor een magisch en emotioneel moment tijdens jullie bruiloft. Leg de vuurwerkstokjes naast de borden, één per gast.

487 artikelen gevonden

Voor een magisch fotomoment tijdens jullie bruiloft verras je jouw gasten met vuurwerksterretjes. Plaats deze bijvoorbeeld naast de borden tijdens het diner of deel ze uit voor het feest. Je versiert de vuurwerksterretjes met onze gepersonaliseerde etiketten. Nodig je gasten uit om op hetzelfde moment de sterretjes aan te steken, om zo op een prachtige wijze jullie huwelijk te vieren. Als de avond valt zie je tientallen sterretjes fonkelen en verlichten ze de lachende gezichten. Een onvergetelijk moment op de mooiste dag van jullie leven.


Sterretjes op je bruiloft

Met vuurwerksterretjes creëer je een extra warme en bijzondere sfeer. Je gasten steken hun sterretje aan voordat het feest in volle gang losbarst, of laat ze een haag maken met sterretjes waar jullie als pasgetrouwd stel tussendoor lopen. Vuurwerksterretjes zijn ontzettend feestelijk en geven een magisch gevoel! De fotograaf kan hier vast een aantal gedenkwaardige plaatjes van schieten. Door het etiket van de sterretjes te personaliseren maak je het nog specialer. Kies een ontwerp dat het best past bij jullie persoonlijke smaak of ga voor een ontwerp in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten. Voorzie ieder etiket van een mooie boodschap. Zo vier je de liefde!


Sterretje met goudfolie

Met een mooi gepersonaliseerd etiket maak je de vuurwerk sterretjes nog specialer. Zo passen ze uitstekend bij je tafeldecoratie of jullie huisstijl. De zelf ontworpen etiketjes met goudfolie hebben een luxe en elegante uitstraling. Door de foliedruk is het etiket voorzien van wat reliëf. Steek de sterretjes samen met de gasten aan tijdens een speciaal moment, zoals tijdens de eerste dans, als de taart binnen wordt gebracht of aan het begin of eind van het feest. De etiketten van Cotton Bird zijn geperforeerd, zodat je ze eenvoudig zelf aan de sterretjes bevestigd.


Vuurwerksterretjes met illustratie

Er zijn ook mooie etiketten met een lieflijke illustratie. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp met klaprozen of een ontwerp dat prachtig past bij een bruiloft in Italiaanse stijl. Je hebt heel veel designs om uit te kiezen en deze sluiten perfect aan bij ons andere drukwerk. Zo laat je het vuurwerk op je bruiloft onder meer matchen met de uitnodigingen, menu's en tafeldecoratie. Reken per gast 1 sterretje en deel deze uit op een moment dat het jullie goed uitkomt. Vuurwerk op je bruiloft is een leuk extraatje waar je jouw gasten mee verrast!


Tekst op vuurwerk sterretjes

Je personaliseert de etiketten voor op de vuurwerk sterretjes gemakkelijk zelf met behulp van onze online editor. Voeg bijvoorbeeld jullie namen en de trouwdatum toe of ga voor een romantische tekst. "Let love shine", "Let love sparkle" of "Light the way for the newlyweds" zijn een aantal mooie teksten die op jouw etiket kunnen staan. Er zijn zowel glanzende als matte designs en de etiketten worden gedrukt op premium gestructureerd papier. Hierdoor passen ze perfect bij de rest van jouw decoratie. Ga jij voor een minimalistisch ontwerp of heb je iets kleurrijkers in gedachten? Wij hebben voor iedere smaak een mooi design klaar staan.


Tips voor sterretjes op je bruiloft

Je bestelt jouw etiketten bij Cotton Bird en kunt deze zelf aan apart gekochte sterretjes bevestigen. Het valt aan te raden om te kiezen voor grote lange sterretjes, deze branden namelijk een stuk langer. Zeker als je van plan bent om een erehaag te maken, wil je niet dat de sterretjes al op zijn gebrand voordat het bruidspaar arriveert. Zorg dat je meer sterretjes dan gasten hebt, want het kan zijn dat de timing niet helemaal klopt als de gasten al een drankje op hebben. Check ook altijd even bij de locatie of het is toegestaan om sterretjes aan te steken. Zorg voor voldoende aanstekers zodat het vuurwerk op hetzelfde moment aangestoken kan worden. Zo voorkom je dat de helft al is opgebrand op het moment dat de laatste zijn of haar sterretje aansteekt. Laat een prullenbak neerzetten of laat iemand na afloop rondgaan met een vuilniszak en check voor de zekerheid van tevoren waar de brandblusser staat. Door vooraf deze praktische zaken te regelen hoeven jullie op het moment zelf alleen nog maar te genieten.


Cadeautje bruiloftsgasten

Wil jij je gasten na afloop van jullie grote dag bedanken voor hun komst? Dat kan met de leuke verrassingsdoosjes van Cotton Bird. Ook deze zijn verkrijgbaar in talloze designs en maak je helemaal naar je eigen wens met een tekst of foto. Vul het doosje met wat lekkers waar je gasten blij van worden. Of kies voor een mooie kaars die je voorziet van een etiket met jullie foto of een lieve tekst.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies