Geboorteposter

Je geboortekaartje als poster? Dat kan nu! Bewerk je poster in hetzelfde ontwerp als je geboortekaartje met zijn/haar voornaam, gewicht, maat en de tijd en dag van zijn geboorte!

400 artikelen gevonden

Een geboorteposter staat erg leuk in de kinderkamer. Deze gepersonaliseerde poster kan je in de stijl van de geboortekaart maken, maar je kunt ook kiezen voor een compleet ander design. Je kunt alle kanten op met de geboorteposter, waardoor dit een echt uniek decoratief item is aan de muur van de kinderkamer. Daarnaast is een geboorteposter een gaaf en uniek kraamcadeau waarmee je de kersverse ouders zeker blij verrast! Het is een schitterende en tastbare herinnering aan de geboorte van de kleine.

 

Poster van je geboortekaart

 

Heb jij geboortekaartjes besteld bij Cotton Bird en ben je helemaal weg van het ontwerp? Laat dan een mooie poster maken in dezelfde stijl als de geboortekaartjes! Je bewerkt eenvoudig zelf de geboorteposter in hetzelfde ontwerp als je geboortekaartje met de naam van je baby, het gewicht, de lengte en de tijd en dag van zijn of haar geboorte. Bestel direct een lijstje mee zodat je alleen nog maar een spijker in de muur hoeft te slaan om de poster op te hangen. Ook is het erg leuk om de poster op te hangen met magnetische houten stokjes. De geboorteposters zijn verkrijgbaar in twee formaten: een klein formaat van 18 x 24 cm en een groot formaat van 30 x 40 cm.

 

Geboorteposter cadeau doen

 

Voor wie op zoek is naar een persoonlijk en uniek kraamcadeau, zijn de geboorte- en babyposters ideaal. Een babyposter staat erg leuk op de kinderkamer en wordt voor altijd bewaard. Kies daarom voor een geboorteposter van Cotton Bird. Niet alleen maken onze ontwerpers de mooiste designs, maar ook drukken wij onze posters op hoogwaardig papier waardoor je hier jarenlang plezier aan beleeft. Alle producten worden gemaakt in Europa, op een duurzame en verantwoorde manier.

 

Geboorteposter van de hoogste kwaliteit

 

Onze geboorteposters worden gedrukt op soft touch papier van 350 gram per m². Hierdoor zijn de posters steviger dan reguliere posters, want de kans is groot dat je deze poster je hele leven bewaard en misschien zelfs doorgeeft aan je kind wanneer hij of zij zelf volwassen is. Er zijn verschillende soorten geboorteposters om uit te kiezen: een poster in dezelfde stijl als het geboortekaartje of een poster met het silhouet van je baby in de exacte afmetingen van je kindje bij de geboorte. Sommige posters zijn te personaliseren met een eigen foto. De productietijd bedraag 3 tot 4 werkdagen en wij sturen de poster zo snel mogelijk naar je op. Over het algemeen heb je jouw gepersonaliseerde bestelling binnen 2 weken in huis.

 

Wat komt er op de geboorteposter?

 

Jij bent helemaal vrij in de keuze van wat er op de geboorteposter komt te staan. Onze ontwerpers hebben verschillende designs gemaakt waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk staat de naam van jouw baby er op, net als de geboortedatum. Daarnaast worden vaak de algemene geboortegegevens, zoals het geboortegewicht, de lengte van je baby en het tijdstip van de geboorte, ook regelmatig op de poster gezet. Wil jij bijvoorbeeld ook de geboortedag, geboorteplaats en jullie eigen namen op de poster vermelden als leuke herinnering? Dan is dit soms mogelijk.

 

Babyposter 1: 1

 

De babyposter met het silhouet van je kindje staat precies gelijk aan de lengte van jouw baby. Met deze bijzondere poster leg je de eerste dag van het leven van je baby vast in de vorm van een kunstwerk! Je baby wordt snel groter, wat een genot dat jij je kindje blijft herinneren zoals hij of zij was bij de geboorte. Maak deze herinneringen tastbaar met een schets op ware grootte van je kleine schat, gedrukt op een grote poster van hoge kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende posities en kleuren, zoals een hippe krijt kleurige achtergrond of een blauwe of roze achtergrond. De maat van de baby komt 1: 1 overeen met de afbeelding op de poster. Onder de schets staat de naam van je kindje, de geboortedatum, het gewicht en de lengte.

 

Decoratie van de kinderkamer

 

Cotton Bird heeft nog veel meer schitterende decoratieve items voor op de kinderkamer in de collectie. Vaak kun je deze producten in dezelfde stijl bestellen als jouw geboorteposter. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de groeimeters, waarmee je de groeiontwikkelingen van je kindje extra in de kijker zet. De groeimeters zijn te personaliseren met de voornaam, geboortedatum en geboortemaat van je kindje. De speel- en leerkaarten van Cotton Bird zijn multifunctioneel. Je kleintje leert, kan lekker spelen met de kaarten en als ze niet gebruikt worden hebben ze een decoratieve functie. Met de prachtig geïllustreerde leerkaarten kan je kleintje onder andere de kleuren en seizoenen leren.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies