Helena Soubeyrand x Cotton Bird

Ontdek de poëzie van Helena Soubeyrand in onze stationery, een exclusieve collectie.
De bekende lijntekeningen van de Parijse artiest worden geaccentueerd met elegante goudfolie. Deze unieke ontwerpen zijn in een kleine oplage verkrijgbaar. 

Helena Soubeyrand - Portret

Helena Soubeyrand, actrice van opleiding, heeft zich gericht naar haar eerste passie: illustratie.

Tijdens haar theateropleiding aan het conservatorium in Parijs, heeft ze liefde voor herhaling ontwikkeld voor het vinden van het juiste woord, de juiste emotie om zo met precisie het personage te kunnen inleven.

Een samenloop van culturen, van “Heilige kunst tot Club Dorothée", geeft de typische uitstraling aan haar portretten die ze verwezenlijkt in acryl, pastel of inkt.

Ze behoudt de liefde voor show, door haar portretten live te tekenen en zo een buzz op social media te creëren. Haar symmetrische portretten, getekend met twee handen tegelijkertijd, werden een tiental miljoen keer bekeken op Instagram en TikTok.

Helena past haar stijl aan en werkt regelmatig samen met zowel kleine unieke als grote internationale merken, bijvoorbeeld Maison Ruinart, maar ook Mont Blanc, Art Basel Paris, Sisley, Bulgari, en vandaag,  het atelier Cotton Bird.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies