Verjaardag snoepzakje

167 artikelen gevonden

Snoepzakjes, of traktatiezakjes... Je koopt ze in vele soorten en maten. Het kan niet anders of de ontvanger van het snoepzakje waardeert de tijd en moeite die je erin hebt gestoken om het zakje uit te zoeken en te vullen. Maar wanneer geef je nu een snoepzakje en waar kun je het zoal mee vullen?


Snoepzakjes kinderfeestje voor een leuke traktatie

Misschien herinner je het zelf nog wel van vroeger, toen je werd uitgenodigd door een vriendje of een vriendinnetje op zijn of haar kinderfeestje. Het werd een ongeschreven regel dat je na afloop van het feestje met een leuk gevuld snoepzakje weer naar huis ging. Nog altijd is het leuk om iemand met een zakje met daarin een traktatie te verblijden en daarbij bepaal je zelf waar je het zakje mee vult.


Wanneer geef je een snoepzakje?

Een snoepzakje meegeven na afloop van een kinderfeestje is wel de meest bekende gelegenheid om de gasten van je kind te bedanken voor hun komst. Toch is het ook heel leuk om op school te trakteren met een zakje met daarin een mooie, lekkere of leuke traktatie. Daarnaast vier je ook de geboorte van je kindje met een snoepzakje, bijvoorbeeld met wat doopsuiker erin. Het snoepzakje is duidelijk veelzijdiger dan je denkt.


Bedanken met een thema

Ben jij die hippe ouder die speciaal voor het feest van je zoon of dochter een thema heeft bedacht? Met de juiste keuze van het snoepzakje van Cotton Bird laat je het bedankje voor de kleine gasten geheel aansluiten op het thema van het feest. Doe dit door te kiezen voor een bepaalde kleur of print op het snoepzakje en ontdek of het mogelijk is om ook de vulling van het zakje in het thema mee te laten lopen.


Gepersonaliseerde snoepzakjes

Hoe leuk is het om van een snoepzakje kinderfeestje meer dan alleen maar een gevuld zakje met een kleine traktatie als bedankje te maken? Door een snoepzakje te personaliseren, laat je nog meer je waardering voor je gasten zien. Een snoepzakje personaliseren doe je op verschillende manieren. Laat het zakje bijvoorbeeld bedrukken met de naam van de gastheer/-vrouw van het feest of de naam van de jarige die het snoepzakje heeft uitgedeeld. Een datum waarop jullie het feestje vieren maakt het nóg leuker. Misschien vind je het zelfs specialer om de naam van iedere gast op een snoepzakje te drukken. Veel persoonlijker dan dat wordt het niet.


Inspiratie voor het vullen van een snoepzakje

De mogelijkheden om een snoepzakje te vullen, zijn eindeloos. We geven je heel graag enkele tips om de ontvanger blij te maken. In de basis geldt dat de vulling van een zakje met een traktatie afhangt van de leeftijd van de ontvanger en de gelegenheid van het uitdelen van het snoepzakje. Zo zal je het zakje voor de verjaardag van een kind van 1 op de opvang niet vullen met Smarties, en houden kinderen van 12 niet perse meer van een Nijntje biscuit. Denk bij een zakje voor een dreumes of peuter bijvoorbeeld aan een danoontje, knijpfruit, een badeendje en/of een bellenblaas. Voor de wat oudere kinderen is het leuk om een klein uitdeelzakje snoep, wat stickers en een ballon in het zakje te doen. Denk ook aan een klein potje klei, een stuiterbal of een ander klein speeltje dat past bij de leeftijd van de ontvanger. Voor de oudere kinderen doen potloden, een notitieblokje, een potje met slijm en een armbandje het ook altijd goed. Doe er wat lekkers bij dat geschikt is voor de specifieke leeftijd en de dag van de gasten kan niet meer stuk.


Wat lekkers of een cadeautje?

Laten we voorop stellen dat je het niemand volledig naar de zin kunt maken, maar het is altijd het grote dilemma: waar vul je het snoepzakje dan mee. Eerder las je diverse tips voor het vullen. Echter, het is belangrijk te beseffen dat het onmogelijk is om iedereen tegemoet te komen. Kinderen smachten vaak naar snoep of een cadeautje, en bij voorkeur een combinatie hiervan. Ouders kiezen vaak liever voor een gezonde traktatie in het snoepzakje. Uiteindelijk is het degene die het snoepzakje uitdeelt die kiest waarop getrakteerd wordt. En omdat niemand een gegeven paard in de mond zal kijken, is het zeker dat de moeite die je voor het vullen van een snoepzakje neemt, wordt gewaardeerd.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies