Lakzegels

Het details dat het verschil maakt! De authentieke lakzegel, handgemaakt in een studio in Londen. Is heel gemakkelijk op de trouwkaart te plakken door de sticker op de achterkant.

4 artikelen gevonden

Lakzegel op kaart

Kleine details maken het verschil. Met een authentieke lakzegel kun je de envelop dicht plakken zodat de ontvanger direct weet dat er een belangrijke boodschap in te vinden is. Op de achterkant van de lakzegels zit een plaksticker die gemakkelijk te verwijderen is. Jouw enveloppen met pocketfold worden hier stevig mee dicht geplakt. Je kunt er ook voor kiezen om het lakzegel op de kaart zelf te plakken. Zo worden lakzegels onder andere gebruikt op save-the-date kaarten of trouwkaarten. De authentieke lakzegels van Cotton Bird worden handgemaakt in een studio in Londen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.


Lakzegel voor verlovingskaart

Met een lakzegel geef je jouw verlovingskaart een klassieke uitstraling. Je bestelt de gewenste lakzegels los bij jouw verlovingskaarten en kunt deze vervolgens zelf op de kaart of op je enveloppen plakken. De lakzegels zijn namelijk voorzien van een praktische plakstrip. Bij Cotton Bird heb je een ruime keuze uit verlovingskaarten, van minimalistische kaarten met afgeronde hoeken tot klassieke kaartjes met een foliedruk. Bij het bestellen van jouw verlovingskaarten voeg je los een zakje lakzegels toe. Een zakje bevat 10 lakstempels en je plakt deze thuis met de handig plakstrip op de verlovingskaart. De ontvanger ziet direct dat jij met veel liefde jouw uitnodigingen hebt samengesteld.


Lakzegels voor trouwkaarten

Heb jij een schitterende trouwkaart weten te vinden in onze uitgebreide collectie? Dan is het natuurlijk extra leuk om hier een prachtig setje van te maken, zodat de ontvanger hier direct vrolijk van wordt. Bij Cotton Bird vind je niet alleen trouwkaarten in unieke ontwerpen, maar ook bijpassende enveloppen en accessoires. Van satijnen lintjes tot lakzegels: wij hebben alles wat je nodig hebt voor jouw ideale uitnodiging. De zelfklevende lakzegels zien er origineel en elegant uit en voegen een vintage stijl toe aan jullie trouwkaarten of enveloppen. Ga jij voor zachtroze of gouden of koperen lakzegels? Alle zegels worden handgemaakt met zegellak en lakstempels door een studio in Londen. Dankzij de sticker aan de achterkant kan de lakzegel eenvoudig worden bevestigd.


Lakzegel of sluitstickers

Er zijn verschillende unieke items waarmee je jouw enveloppen kunt sluiten. Met een lakzegel krijgt jouw uitnodiging direct een premium uitstraling. De zegels zijn voorzien van een kleine print van een takje, waarvan het reliëf zorgt voor diepte. Een andere leuke manier waarop je jouw enveloppen gemakkelijk en snel kunt sluiten, is met behulp van sluitstickers. Deze ronde stickers zijn te personaliseren met bijvoorbeeld de gelegenheid, jullie namen of de trouwdatum. Het is maar net wat jij het mooiste vindt. Deze sluitzegels zijn verkrijgbaar in eenzelfde ontwerp als de trouwkaart en eventuele gedrukte etiketten, labeltjes en de bedankkaart.


Persoonlijke lakstempel

Met een lakstempel verstuur je jouw trouwkaarten helemaal in de gewenste stijl. Hierdoor is niet alleen de kaart, maar ook de verpakking een waar cadeautje voor de gasten. Je kunt zelf met zegellak en een vlammetje in de weer, maar het is een stuk makkelijker om lakstempels kant-en-klaar te bestellen. Je ontvangt de lakzegels snel in huis en deze zijn voorzien van een dubbelzijdig stickertje op de achterkant. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de kaartjes in de enveloppen steken, deze adresseren en dichtplakken met een luxe lakstempel. Ook de kaart zelf valt gemakkelijk te personaliseren met een mooie zegel erop.


Proefpakket trouwerij

Bij Cotton Bird vind je alles voor jouw trouwen. Van save-the-date kaarten tot trouwkaarten, bedankkaarten, lintjes, lakzegels, etiketten en meer. Wij werken met unieke formaten en speciale afwerkingen, zodat jij een uniek kaartje in huis haalt. Met alle bijpassende accessoires die wij aanbieden maak je het eenvoudig eigen. Het afdrukken van een enkel kaartje doen wij niet, maar wel verrassen we je graag met een uitgebreid gratis proefpakket. De staaltjes in het pakket geven je een duidelijk beeld van het type papier waarop de kaarten gedrukt worden, de fijnheid van de afwerking en het oog voor detail waarmee onze ontwerpers werken. De inhoud van het pakket wordt regelmatig herbekeken door ons designteam en aangepast aan de nieuwe collecties. Bestel direct een pakje lakzegels mee als je wilt zien hoe deze matchen en als je een goed beeld wilt krijgen van de kleur en kwaliteit.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies