Kaars goud bruiloft

256 artikelen gevonden

Jullie gaan elkaar binnenkort het ja-woord geven, van harte gefeliciteerd! En zo'n bijzondere dag vieren jullie met iedereen die jullie lief is. Misschien houden jullie een kleine en intieme bruiloft of wellicht pakken jullie het juist heel groots aan. Hoe jullie de grote dag vieren, dat is geheel aan jullie. Wat ieder bruidspaar in ieder geval wil, is dat de bruiloft soepel en georganiseerd verloopt, maar vooral dat je gasten het naar hun zin hebben. En bij vertrek van de gasten is het wel zo leuk bedankjes voor de bruiloft in de vorm van een kaars uit te delen.


Een bruiloft organiseren

Wil je je bruiloft groots vieren, dan is het een behoorlijke klus om deze te organiseren. Je zoekt een mooie jurk en bijpassende schoenen, een matchend pak, een bruidsboeket en een locatie. Maar wat doe je met het feest? Wat ga je je gasten aanbieden? Zo kan je uit diverse mogelijkheden kiezen voor je receptie, diner en het feest in de avond. Denk ook na over een origineel bedankje voor je gasten. De bedankjes bruiloft kaars is erg populair en hier maak je jouw gasten echt blij mee. Je begrijpt, er zijn nogal wat keuze om te maken. Maar, misschien droom jij al jaren over je bruiloft en weet jij al van jongs af aan exact hoe de grote dag eruit moet komen te zien. Dan ben je snel klaar met de organisatie. Hoe dan ook, de voorpret maakt het allemaal al heel echt.


Uitnodigingen kiezen en versturen

Denk na over wie je voor je bruiloft wil uitnodigen. Neem ook je budget mee in de omvang van jullie feest. Vier je het bijvoorbeeld enkel met naaste familie, of zijn al jullie vrienden en collega's ook van harte welkom? Maak een lijst met mensen die je van harte wil uitnodigen en zorg dat je over hun adressen beschikt. Nu is het tijd om een mooie trouwkaart uit te zoeken die bij jullie persoonlijkheid en het eventuele thema van de bruiloft past. Het is heel verstandig om een R.S.V.P. te vragen. R.S.V.P. is de afkorting voor het Franse Répondez s'il vous plaît. Hiermee vraag je de genodigden om jullie te laten weten of ze komen en met hoeveel mensen ze komen. Je kan dit uitbreiden door bijvoorbeeld meteen naar de dieetwensen te vragen. Op die manier kan je rekening houden met bijvoorbeeld allergieën van je gasten.


Originele bedankjes bruiloft

Denk niet alleen aan de ‘grote’ praktische zaken bij het regelen van je bruiloft, maar ook hoe je jouw gasten bedankt voor hun komst. Jullie grote dag is namelijk helemaal compleet doordat jullie vrienden en familie de liefde met jullie willen vieren. Hoe laat je nou zien dat je jouw dierbaren waardeert? Met een lief en persoonlijk geschenkje. De bruiloft kaars is een perfect bedankje, omdat de sfeervolle kaars direct een romantische sfeer op roept. Personaliseer deze mooie apothekerskaars met je eigen tekst of zelfs een leuke foto. De bedankjes bruiloft kaars deel je bijvoorbeeld uit tijdens het diner of na het grote feest.


Een thema voor de grote dag

Het is tegenwoordig helemaal hip om voor je bruiloft met een thema te werken. Dit kan je in de breedst mogelijke zin toepassen. Denk bijvoorbeeld enkel aan decoratie in een bepaalde stijl of kleur, maar ook aan het type kleding of een kleur kleding die jullie als bruidspaar en de gasten dragen tot aan de bedankjes voor de gasten, zoals de bedankjes bruiloft kaars in een specifieke kleur of design. Het is erg leuk om met een thema te werken en dit door te trekken naar de uitnodigingen voor extra herkenbaarheid. Ook hierbij geldt dat alles mag en niets moet.


Wat geef je het bruidspaar?

Soms geeft het bruidspaar op de uitnodiging al aan wat ze graag als cadeau ontvangen, bijvoorbeeld een geldbedrag. Er zijn ook mogelijkheden om een cadeaulijst op te stellen, zeker wanneer het paar van huis uit trouwt. Gepersonaliseerde cadeaus worden ook altijd in goede aarde ontvangen. Denk hierbij aan prachtige apothekerskaars.


Persoonlijke bedankjes: bruiloft kaars

Je hebt de mooiste dag van je leven gevierd met mensen die je graag om je heen hebt. Misschien hebben je gasten vrij moeten nemen voor deze dag en waarschijnlijk hebben ze de moeite gedaan om een mooi cadeau voor je te bedenken. Hoe fijn is het om je gasten te bedanken voor deze moeite en hun gezelschap. Het is gebruikelijk om de gasten een bedankje te geven wanneer ze weer naar huis gaan. Bedankjes voor de bruiloft in de vorm van een kaars is een waardering die in de smaak zal vallen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies