Kleine kaars bruiloft

Geef je gasten een heerlijk geurende en gepersonaliseerde kaars. Een lief gebaar om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie speciale dag.

432 artikelen gevonden

Kaarsen op je bruiloft geven een intieme en romantische sfeer. Zet kleine kaarsjes neer op tafel tijdens het diner of verras je gasten na afloop met een persoonlijk kaarsje. Zo geef je jouw dierbaren een schattig aandenken mee, zodat ze nog lang met warme gevoelens terugkijken op deze grote dag. Bij Cotton Bird vind je kaarsjes die je eenvoudig kunt personaliseren. Het doosje en het labeltje op de kaars is helemaal in stijl met jullie uitnodigingen. Voorzie de kleine kaarsen gemakkelijk van jullie namen en de trouwdatum met behulp van de online editor. Neem direct een kijkje bij alle mooie ontwerpen waar je uit kunt kiezen.

 

Kaarsen bruiloft personaliseren

 

Hebben jullie een kleurrijk thema op de bruiloft? Of gaan jullie voor ingetogen chic? Wat jouw smaak ook is, onze ontwerpers hebben iets moois voor je gemaakt. Van kaarsen voor je bruiloft in een wit doosje met gouden opdruk tot kaarsen in een authentiek en bohemian doosje van kraftpapier. Met al die verschillende unieke ontwerpen is het nog lastig kiezen! Als je eenmaal een ontwerp hebt gevonden dat je mooi vindt, is het wel heel eenvoudig om producten in een bijpassende stijl te vinden. Deze staan allemaal op dezelfde pagina onder het kopje "Artikelen in dezelfde stijl". Alle items zijn te personaliseren met jullie namen, de datum van jullie trouwdag en een persoonlijk tekstje. Kies bijvoorbeeld voor een romantische quote of een persoonlijk bedankje. Sommige items kan je zelfs laten bedrukken met je favoriete foto!

 

Kleine kaars als huwelijksbedankje

 

De kleine kaarsjes zijn perfect om weg te geven als huwelijksbedankje. Je hebt de keuze uit diverse subtiele geuren. De geur van jasmijn, fris katoen of licht zoetig fruit komt goed tot zijn recht in iedere ruimte. Door het kleine formaat valt er altijd wel een mooi plekje te vinden voor het kaarsje. De kaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en zijn in een mooi transparant glas gegoten. Het kaarsje bevat twee labels die je online kunt personaliseren. Je plakt er één op de kaars en één op het doosje.

 

Trouwbedankjes geven: ja of nee?

 

Er komt veel kijken bij het regelen van jouw trouwdag. Wij raden je aan om niet te vergeten om een klein presentje te regelen voor je gasten. Door ze te verrassen met een klein geurkaarsje laat je merken hoe fijn je het vond dat ze op jouw bruiloft aanwezig waren. Een trouwbedankje is leuk om te geven en om te krijgen! Dit is de perfecte afsluiter van een schitterende dag. Je gasten houden zo een tastbare herinnering over aan het bijzondere moment dat jullie in het huwelijksbootje zijn getreden.

 

Huwelijksbedankjes uitdelen

 

Wanneer je de leuke kaarsen uitdeelt aan je gasten is aan jezelf. Een goed moment is tijdens het diner. Zo kan je op ieder bord een kleine kaars neerzetten. Ook kan je ervoor kiezen om een tafeltje met geschenken bij de uitgang van het feest te zetten. Iedereen kan zelf een presentje pakken wanneer ze weer naar huis gaan. Of kies jij ervoor om de cadeautjes naderhand op te sturen? Wanneer je jouw gasten ook verrast met een huwelijksbedankje, ze worden zeker goed ontvangen. Jij laat zien dat je het waardeert dat je vrienden, familie, kennissen en collega's aanwezig waren om met jullie de liefde te vieren.

 

Romantische kaarsen voor bruiloft

 

Kaarsen passen perfect bij de romantische sfeer van jouw bruiloft. Door het kaarsje aan te steken, komt er direct warmte vrij. Het flikkerende vlammetje zorgt voor zacht licht en creëert gelijk veel sfeer. Wat extra leuk is aan de huwelijkskaarsen van Cotton Bird, is dat deze in glas gegoten zijn. Ook als het kaarsje helemaal is opgebrand, blijft de herinnering. Het glas en het doosje zijn namelijk gepersonaliseerd en blijven bestaan. Anders dan een eetbaar geschenkje heeft de ontvanger hier dus heel lang wat aan.

 

Kaarsen bruiloft bestellen

 

Je plaatst eenvoudig online jouw bestelling voor de gewenste kaarsen. Kies voor een ontwerp dat past bij jouw smaak en voeg je eigen tekst toe. Je kunt al mooie kaarsjes bestellen vanaf 20 stuks. Ook voor een kleine en intieme bruiloft slaag je zo gemakkelijk voor je trouwbedankjes. Heb je een grote gastenlijst en wil je meer dan 100 stuks bestellen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De kaarsen zijn niet alleen leuk als weggevertje, maar kunnen ook veel toevoegen aan de decoratie op je grote dag. Zet tientallen kaarsjes neer op de tafels voor een romantische sfeer. Bij Cotton Bird slaag je voor al jouw decoratie. Zo kun je onder meer tafelnummers, menukaarten, flesetiketten en naamkaartjes voor jouw huwelijk bestellen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, we denken graag met je mee over de perfecte aankleding van je huwelijk.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies