Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Droogbloemen Filters verwijderen 

46 artikelen gevonden

Jullie hebben de datum geprikt en de locatie geregeld. Dan is het nu tijd om prachtige trouwkaarten uit te zoeken! Bij Cotton Bird heb je de keuze uit talloze unieke designs. De trouwkaarten worden gedrukt op hoogwaardig papier, voor een elegante en luxe uitstraling. Ben jij op zoek naar echt bijzondere trouwkaarten? Neem dan een kijkje bij de trouwkaarten met droogbloemen van Cotton Bird. Deze trouwkaarten zijn voorzien van echte droogbloemen en hebben een romantische en bohemian uitstraling. Zo krijgen je gasten al een voorproefje van de sfeer van jullie bruiloft.


Vele soorten trouwkaarten met droogbloemen

Wanneer je kiest voor trouwkaarten met droogbloemen, heb je de keuze uit een groot aantal mooie ontwerpen. Zo zijn er onder meer trouwkaarten gedrukt op premium gestructureerd papier en trouwkaarten gedrukt op kraftpapier. We hebben enkele trouwkaarten en dubbele trouwkaarten, vierkante trouwkaarten en rechthoekige trouwkaarten. Sommige trouwkaarten zijn te personaliseren met je eigen foto. De droogbloemen zijn gemakkelijk door de trouwkaart te steken of ze gaan onder een kalklaag hoesje dat je om de trouwkaarten heen schuift.


Trouwkaarten van kraftpapier

Kraftpapier is een biologisch afbreekbare en recyclebare papiersoort. Kies jij voor trouwkaarten met bloemen vanwege de ecologische uitstraling? Dan is het erg leuk om een trouwkaartje van kraftpapier te combineren met een droogbloemetje. Deze stevige papiersoort ziet er authentiek uit en is erg duurzaam. Doordat het veel sterker is dan gewoon papier, krijgt de uitnodiging ook een robuuste look. Kies voor een witte opdruk op de trouwkaart van kraftpapier voor een prachtig contrast.


Trouwkaart met foliedruk

Veel van de schitterende trouwkaarten met droogbloemen zijn te voorzien van foliedruk. Laat jullie namen en de datum van de trouwdag in goud- of koperfolie op de voorkant van de uitnodiging drukken. Het folie komt op het papier te liggen, wat een diepte-effect geeft. Daarnaast is goudfolie erg populair omdat het er luxe uitziet en een romantisch gevoel toevoegt aan de trouwkaarten. Zeker in combinatie met een kalklaag krijgt je uitnodiging een exclusieve uitstraling.


Droogbloemen voor je trouwkaart

Je kiest zelf voor de gewenste bloemen in je trouwkaart. Cotton Bird heeft diverse soorten gedroogde bloemen die je mee kunt bestellen. Ga bijvoorbeeld voor de tijdloze Amarelino voor een moderne, chique look. De Spigadoro heeft een natuurlijke tint en is daardoor ideaal voor een rustiek chic trouwthema. Het toevoegen van Gipskruid geeft jullie uitnodiging net wat extra's. Tijdens het bestelproces geef je aan welke droogbloemen je wilt bestellen. Afhankelijk van de kaart en het type bloem, wordt een bepaald aantal bloemetjes aangeraden. Omdat de droogbloemen breekbaar zijn, raden we aan om er voorzichtig mee om te gaan. Vaak is het verstandig om de uitnodigingen direct aan jullie gasten mee te geven in plaats van deze op de post te doen.


Trouwkaarten met droogbloem en foto

Vind je het leuk om je trouwkaarten een extra persoonlijke touch te geven? Kies dan voor een van de trouwkaarten die je kunt personaliseren met je eigen foto. Laat de favoriete foto van jou en je geliefde op de voorkant drukken, of kies voor een exemplaar waar je een fotostrip in kwijt kunt. Op de fotostrip is ruimte voor 3 foto's en de losse strip kan gemakkelijk worden opgehangen of neergezet. Voeg de foto's toe in de online editor om zo je kaartje naar wens aan te passen.


Trouwkaarten bestellen

Je plaatst jouw bestelling voor trouwkaarten met droogbloemen in een handomdraai in onze webshop. Geef aan hoeveel exemplaren je nodig hebt, welke droogbloemen je mee wilt bestellen, en vul je persoonlijke gegevens in met behulp van de online editor. Zodra we jouw bestelling binnen krijgen gaan we hiermee aan de slag. Over het algemeen duurt het 5 tot 7 dagen om de trouwuitnodigingen te produceren. Daarna gaan ze op de post. Ben jij nog niet bekend met de kwaliteit van Cotton Bird? Bestel dan gratis een proefpakket! Daarin vind je diverse trouwkaarten, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Bij Cotton Bird werken we namelijk met unieke formaten en speciale afwerkingen. De inhoud van het pakket wordt regelmatig herbekeken door ons designteam en aangepast aan de nieuwe collecties.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies