Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

Nieuw Filters verwijderen 

41 artikelen gevonden

Bij Cotton Bird hebben we verschillende trouwcollecties voor jou ontworpen. Neem een kijkje bij de diverse collecties en kies voor jouw favoriete trouwthema. Van uitnodigingen voor je bruiloft tot aan de bedankkaart: je shopt het allemaal in dezelfde huisstijl. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische uitnodiging voor je bruiloft of een trouwuitnodiging met je eigen foto, je hebt de keuze uit verschillende stijlen, kleuren, lettertypes, afwerkingen en meer! Wist je dat je een gratis proefpakket aan kunt vragen om met je eigen ogen de kwaliteit van Cotton Bird te ervaren?

 

Trouwkaarten in iedere stijl

 

Onze ontwerpers zetten zich iedere dag in om trouwkaarten te ontwerpen met unieke designs. De ontwerpen zijn gebaseerd op de laatste trends. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een botanische stijl of ga voor een trouwkaartje met een luxe foliedruk. Ook kun je zelf aan de slag met het maken van een persoonlijke uitnodiging voor jouw bruiloft voorzien van jullie favoriete foto. Niemand anders heeft een kaartje zoals jullie! Het gebruikte papier is van de hoogste kwaliteit en sommige ontwerpen hebben een bijzonder detail, zoals kleine droogbloemetjes op de voorkant.

 

Gratis proefpakket

 

Met een zorgvuldige gekozen selectie van ons assortiment krijg jij een goed beeld van de kwaliteit van Cotton Bird. Zo voel je de kwaliteit en dikte van het papier en zie je welke hoogwaardige afwerking de uitnodigingen hebben. Het is helemaal gratis om een proefpakket aan te vragen. De inhoud van het pakket wordt regelmatig herbekeken door ons designteam en aangepast aan de nieuwste collecties. Hou rekening met een levertijd van maximaal 7 werkdagen voordat jouw pakket wordt bezorgd.

 

Tekst op bruiloft uitnodigingen

 

Jij hebt het perfecte ontwerp gevonden voor de uitnodigingen voor jouw bruiloft. Nu kom je aan bij het volgende punt: wat moet je er allemaal opschrijven? En wanneer bestel je jouw trouwkaarten eigenlijk en wanneer stuur je ze? Voor het versturen van de daadwerkelijke uitnodiging kun je alvast een Save The Date de deur uit doen. Hier staat alleen de datum van jullie trouwerij op, zodat je gasten alvast weten dat ze deze dag vrij moeten houden in hun agenda. Ga na of je misschien twee verschillende uitnodigingen wil versturen voor de daggasten en de avondgasten. Op de uitnodiging voor jouw bruiloft komt uiteraard de trouwdatum te staan en de volledige namen van jullie als bruidspaar. De naam van de vrouw komt eerst en hieronder de naam van de man. Als je partner hetzelfde geslacht heeft kiezen jullie zelf wie als eerst wordt vermeld.

Daarnaast zorg je ervoor dat de uitnodiging alle informatie bevat die jouw gasten voor de dag nodig hebben. Bij een daggast kun je bij meerdere locaties bijvoorbeeld zowel de trouw- als feestlocatie vermelden met een eventuele beschrijving van de route. Voor de avondgast is dit doorgaans alleen de feestlocatie. Door een globale dagindeling te vermelden weten jouw gasten hoe laat de ceremonie van start gaat, om welke tijd de bruidstaart wordt aangesneden en wanneer de voetjes van de vloer gaan.

 

Klassieke trouwkaarten

 

Klassieke trouwkaarten blijven razendpopulair. Deze trouwkaarten hebben een eenvoudig en stijlvol ontwerp en zijn vaak voorzien van een bijzonder detail, zoals een lintje, een boekenlegger of een klein labeltje. De klassieke trouwkaart is eenvoudig en toch sprekend, voor een echt wauw-effect bij het openen van de envelop. Ga bijvoorbeeld voor een grote kaart voorzien van lijntekeningen in de vorm van een Engelse tuin of  voor een trouwkaart van wit tekenpapier, Canson stijl in de vorm van een hoesje. Deze trouwkaart bestaat uit verschillende onderdelen en je kunt deze zelf naar wens samenstellen. Heb jij hulp nodig bij het vinden van jouw ideale bruiloftsuitnodiging? Neem dan contact op met ons team, want wij helpen je graag verder.

 

Op tijd trouwkaarten bestellen

 

Hou in de aanloop naar jouw bruiloft in de gaten dat je een paar weken van tevoren jouw uitnodigingen moet versturen. Met een leuke Save The Date kaart zorg je ervoor dat de trouwdatum al maanden van tevoren in de agenda's van jullie gasten staan. Dit is zeker verstandig als je wilt trouwen in de zomer of een andere drukke periode. Ook als je jouw bruiloft viert in het buitenland is het praktisch om al wat eerder een Save The Date te verzenden. Dit kan uiteraard alleen wanneer de trouwdatum vaststaat. Door een profiel aan te maken bij Cotton Bird kun je jouw favoriete ontwerpen alvast op je verlanglijstje zetten. Het valt aan te raden om jouw bestelling zo'n 3 maanden van tevoren te plaatsen. Bestel altijd wat extra kaarten want het kan gebeuren dat je iemand vergeten bent. Volgens de etiquette hoort de adressering handgeschreven te zijn, maar tegenwoordig gebruiken bruidsparen vaak adresstickers in combinatie met een mooie kalligrafie.

 

Wanneer trouwkaarten versturen?

 

Zorg ervoor dat de uitnodiging voor jullie bruiloft minimaal zes weken voor jullie huwelijk verstuurd worden. Mensen hebben een drukke agenda, dus je wilt ze niet te laat attenderen op jullie grote dag. Verstuur de kaarten bij voorkeur nog wat eerder als je in de zomer trouwt in verband met vakantieplannen. Je kunt ook kiezen om jouw gasten van tevoren al op de hoogte te stellen van de datum middels een bijpassend Save The Date kaartje.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies