Geboorte kleine stickers

Een uniek geboortekaartje bestaat uit kleine, speelse en mooie détails zoals een mooi geïllustreerde geboortesticker waarmee je de envelop dicht kunt zegelen.

Geef je dierbaren alvast een glimp van het geboortekaartje voordat ze het kaartje zien.

642 artikelen gevonden

Een uniek geboortekaartje bestaat uit meer dan alleen het kaartje zelf. Zo maak je het helemaal af met leuke speelse details, zoals een envelop in hetzelfde design als het kaartje die wordt afgesloten door een geboortesticker. Met een mooie geïllustreerde geboortesticker kun je de envelop veilig dicht zegelen. Zo krijgen jouw dierbaren al een glimp van het geboortekaartje voordat het kaartje zelf ze onder ogen komt. Op de sticker laat je bijvoorbeeld de naam van je kindje drukken of de naam en de geboortedatum.


Makkelijk enveloppen sluiten met geboortesticker

Nederlanders versturen gemiddeld 75 geboortekaartjes na de geboorte van een kindje. Net na de bevalling heb jij waarschijnlijk wel wat beters te doen dan enveloppen likken. Met een mooie geboortesticker los je dit probleem op een leuke en creatieve manier op. Bij Cotton Bird vind je sluitstickers die qua design prachtig aansluiten bij onze unieke geboortekaartjes. Zo heb je onder andere de keuze uit sluitstickers met de naam van je kindje en een leuke opdruk of geboortestickers met goudfolie. Je past deze stickers gemakkelijk aan je eigen wensen aan.


Envelop versieren met geboortestickers

De geboortestickertjes zijn erg leuk om je enveloppen mee te versieren. Je vrienden en familie krijgen de naam van je kleintje al te zien of krijgen een beeld van de stijl van het kaartje dat jij met zorg en aandacht hebt uitgekozen. Niet alleen zijn de geboortestickers goed te gebruiken op de envelop van het geboortekaartje, maar ook als extraatje op een leuk geboortecadeautje zoals een snoepdoosje met doopsuiker. De stickers zitten bevestigd op traditioneel stickerpapier en zijn 4 x 4 cm. Jij kiest zelf het gewenste aantal. Des te meer stickers jij besteld, des te lager de stukprijs wordt. Bestel je sluitzegels en enveloppen alvast vooraf zodat je de enveloppen al kunt adresseren voordat je bent bevallen.


Artikelen geboorte in dezelfde stijl

Bij Cotton Bird vind je unieke designs en maken we gebruik van de meest hoogwaardige materialen voor al jouw drukwerk. Het is natuurlijk leuk als de geboortekaartjes, enveloppen, stickers en eventuele bedankjes voor jouw kraambezoek in dezelfde kleuren en stijl zijn uitgewerkt. Wij maken het je makkelijk door bij ieder product aan te geven welke artikelen je kunt bestellen in dezelfde stijl. Voeg bijvoorbeeld een polaroid toe aan het geboortekaartje of een fotostrip met de favoriete plaatjes van jouw zoontje of dochtertje.


Geboortebedankje met geboortesticker

Een geboortebedankje is een leuke manier om jouw geliefden te bedanken voor hun steun tijdens je zwangerschap, de geboorte en/of de periode daarna. Zo neemt jouw kraamvisite vaak een leuk cadeautje mee voor je kleintje, word je misschien wel verrast met een lekkere zelfgemaakte maaltijd die je zo in de oven kunt schuiven of helpt jouw beste vriendin je om je huis weer op orde te krijgen. Het is fijn als je jouw waardering naar jouw naasten uit kunt spreken. Bij Cotton Bird vind je diverse persoonlijke geboortebedankjes, zoals een geurkaarsje met de naam en een foto van je kleintje er op of een verrassingsdoosje met daarin wat lekkers. Met een gepersonaliseerde geboortesticker maak je het helemaal compleet.


Geboortekaartje en geboortestickers uitzoeken

Het uitzoeken van het geboortekaartje en bijpassende enveloppen en geboortestickers is een bijzonder moment. Neem ruim de tijd om jouw keuze te maken, zodat je de verschillende designs kunt bekijken en voor iets kiest dat echt bij jullie past. Veel vrouwen oriënteren zich al op een kaartje vanaf de 24e week van de zwangerschap. Vraag eventueel een gratis proefpakket aan zodat je zelf kunt ervaren hoe hoog de kwaliteit van ons papier is en met hoeveel oog voor detail de ontwerpen gemaakt zijn. Maak een profiel aan zodat je jouw favoriete designs op je verlanglijstje kunt zetten. Na de geboorte van je kleintje hoef je de kaartjes alleen nog maar te voorzien van de naam, geboortedatum en eventuele andere details.


Voordelen van Cotton Bird

Door te kiezen voor geboortestickers en andere geboorte producten van Cotton Bird, kies jij voor de hoogste kwaliteit en de meest unieke designs. Met het geboortekaartje stel jij jouw kleintje voor aan de wereld. Je wilt dus dat het kaartje helemaal perfect is. Met bijzondere bijpassende producten, zoals een envelop met een matchende print aan de binnenzijde en een geboortesticker in dezelfde stijl, zorg jij voor een spetterende eerste indruk. Veel ouders bewaren een exemplaar van het kaartje. Het is bijvoorbeeld leuk om deze in te lijsten en op te hangen in de babykamer. Al onze producten worden op een duurzame en verantwoorde manier gemaakt in Europa.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies