VROLIJKE FEESTDAGEN Tot volgend jaar!

Ook zo dol op onze chocolade adventskalenders? Helaas zijn onze chocolaatjes niet meer op voorraad. Ons atelier wenst je een betoverende adventsperiode en kijkt ernaar uit je volgend jaar weer te voorzien van nieuwe chocoladecreaties!

Maak aftellen naar Kerstmis nog leuker met een gepersonaliseerde adventskalender met chocolade. De adventskalender met chocolade heeft de vorm van een huisje. Achter de luikjes wachten in totaal 24 smakelijke biologische chocolaatjes tot ze worden uitgepakt. Op de voorkant van de adventskalender plaats je jouw favoriete foto of foto's van het afgelopen jaar. Een adventskalender met chocolade is leuk om cadeau te doen en leuk om te krijgen!


Adventskalender met foto

De adventskalender is gevuld met smakelijke biologische chocolaatjes. Zo krijg je iedere dag een leuk cadeautje tot aan de kerst. Je hebt de keuze uit verschillende vrolijke ontwerpen. Zo vind je altijd een mooie adventskalender die bij jouw smaak past. Ga jij voor een adventskalender met één grote foto op de voorzijde of een kalender met vele kleine foto's op ieder vakje? Terwijl je de foto's aan het uitzoeken bent, kijk je op een leuke manier terug op het afgelopen jaar. Zet een kop thee en pak echt even een momentje om dit unieke cadeau samen te stellen. Om aan iedere smaak te voldoen, heb je ook de keuze uit twee verschillende smaken chocolade.


Wanneer open je de adventskalender?

Het eerste vakje open je op 1 december. Iedere dag maak je een vakje open, tot aan 24 december. Zo tel je dus op een leuke en smakelijke manier af naar kerst. Kleine kinderen vinden dit vaak erg prettig, omdat ze zo in een oogopslag zien wanneer het nou precies Kerstmis is. Naast adventskalenders met chocolade hebben we ook mooie foto adventskalenders in het assortiment. Achter ieder luikje schuilt dan een van je favoriete momenten van het afgelopen jaar en nadat alle vakjes geopend zijn kan je de poster uit de hoes nemen om op te hangen.


Adventskalender neerzetten

Met de zoete chocolade adventskalender tel je heerlijk samen af naar Kerstmis. Zo wordt het vanaf 1 december al een beetje feest! De kalender is voorzien van een houder verwerkt in de achterkant. Zo kan je de adventskalender een mooi plekje geven in jouw interieur. Zet de kalender bijvoorbeeld neer op de schoorsteenmantel, in het raam, in een open kast of in de keuken. Wist je dat je kunt kiezen uit twee lekkere smaken? Ga voor biologische pure chocolade met 71% cacao of voor biologische Gianduja melkchocolade met fijne hazelnootjes.


Adventstijd aftellen met adventskalender

De adventstijd is de periode voor kerst. Met een adventskalender kan je op een smakelijke en makkelijke manier aftellen naar het grote feest. In het Christendom worden tijdens de vier zondagen voor kerst een kaars aangestoken, die in een adventskrans staan. Iedere zondag wordt er een extra kaars aangestoken. Op de laatste zondag branden dan alle kaarsen en hebben ze verschillende lengtes. De eerste kaars heeft namelijk al langer gebrand dan een volgende.


Unieke adventskalender chocolade

Onze ontwerpers hebben unieke designs voor je ontworpen om uit te kiezen. Deze maak je nog unieker door jouw eigen favoriete foto's toe te voegen. Dit doe je eenvoudig en snel met behulp van de online editor. Reken op 2 tot 4 dagen productietijd voordat jouw persoonlijke adventskalender wordt verzonden. Deze tijd hebben we nodig om jouw bestelling te drukken en in te pakken. Je shopt ook eenvoudig artikelen in dezelfde stijl als jouw adventskalender. Zo heb je de keuze uit een ruim assortiment kerstkaarten, enveloppen, stickers, cadeaulabels en meer. Geef de kerstdagen vorm naar jouw eigen smaak en wens! Bij Cotton Bird profiteer je altijd van de hoogste kwaliteit. Zo drukken wij jouw adventskalender chocolade op hoogwaardig papier en heeft dit product een mooie afwerking met bijzondere details.


Adventskalender chocolade cadeau doen

Wil jij al voor de feestdagen jouw geliefden verrassen met een bijzonder en lief cadeau? Dan is het erg leuk om een adventskalender gevuld met biologische chocolaatjes cadeau te doen. Doordat je jouw eigen foto's toevoegt aan de kalender, valt deze helemaal naar wens te personaliseren. Verras je ouders bijvoorbeeld met een vrolijke kalender met foto's van de kleinkinderen op de vakjes, of maak je partner blij met een adventskalender met foto's van jullie mooiste momenten van het afgelopen jaar. Iedere dag komt er een lekker chocolaatje tevoorschijn. Zo vliegen de donkere dagen voor kerst voorbij! Dit is de periode bij uitstek om te ontspannen, lekker thuis te rommelen en terug te kijken op het afgelopen jaar.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies