Algemene Voorwaarden

Cotton Bird is een website van de onderneming
Les Editions Créatives SASU met een kapitaal van €70 000
Vestigingsadres: 27 rue Gustave Eiffel - 66280 Saleilles - tel. +33 (0)4 68 98 08 42
SIRET-nummer (Franse kvk) 53242509700013 – btw-nummer FR 68532425097

 

Laatst geupdate: 14/12/2022

 

Artikel 1: Prijs

De verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro’s en inclusief btw.
Les Editions Créatives behoudt zicht het recht voor om de op de website vermelde prijzen op elk gewenst moment te wijzigen.
De producten worden echter gefactureerd op basis van de tarieven die van toepassing waren op het moment van betalen.

 

Artikel 2: Bestelling en bevestiging

Ons bedrijf streeft ernaar om zijn websites 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk te houden, maar is niet aansprakelijk in geval van overmacht door technische redenen of onderhoud.
De klant erkent de technische beperkingen met betrekking tot het internet, voornamelijk wat betreft de raadpleging van informatie, de overdracht van bestanden en de risico’s hieraan verbonden, te kennen.
Annulering is alleen mogelijk na goedkeuring van ons bedrijf en zal in dat geval per e-mail worden bevestigd.

 

Artikel 3: Uitvoering van de bestelling

Het in behandeling nemen van je bestelling houdt in: printen, toepassen van eventuele afwerkingen (goud, koper, glans...), snijden en zorgvuldig inpakken. Onze productietijden varieren naargelang het product en seizoen en kunnen dus alletijden aangepast worden op de website.

 

Artikel 4: Levering

- Nederland en België
Bezorging: 2 tot 3 werkdagen

- Binnen Europese Unie
Bezorging: 3 tot 4 werkdagen

- Zwitserland
Bezorging: 3 tot 4 werkdagen

- Buiten Europese Unie
Bezorging: afhankelijk van land

Als de klant afwezig is of het leveringsbedrijf ondervindt problemen tijdens het leveren, dan behoudt het leveringsbedrijf zich het recht voor om je pakket bij een afhaalpunt af te leveren.
Deze levertijden dienen alleen ter informatie en geven geen garantie. Dit zijn de gemiddelde levertijden die onze leveringsbedrijven hebben vastgesteld. Aangezien de bezorging door onafhankelijke leveringsbedrijven wordt verzorgd, kan Les Editions Créatives niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen na de verzending van de bestelling. Les Editions Créatives belooft echter alle nodige informatie te verstrekken zodat de klant zijn/haar pakket kan volgen.
De producten reizen op eigen risico van de klant. Bij ontvangst van de bestelde producten dient hij/zij de producten te controleren. Deze controle heeft betrekking op de kwaliteit, de hoeveelheid, de referenties van de artikelen en de naleving van de bestelling.

 

Artikel 5: Betaling

Ons bedrijf stelt vier verschillende betaalmethodes ter beschikking:
- iDEAL
- MasterCard en Visa
- Bancontact
- Bankoverschrijving
De bestelling wordt pas behandeld als de betaling voldaan en goedgekeurd is door je bank.

 

Artikel 6: Herroepingsrecht – Tevreden of geld terug

Op grond van de geldende wettelijke bepalingen beschikt de klant over een termijn van 14 dagen na ontvangst van zijn bestelling om het herroepingsrecht te doen gelden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten (zie ook artikel 7 van de Algemene Voorwaarden).
Bij teruggestuurde producten, zijn de verzendkosten voor de rekening van de klant.

 

Artikel 7: Klachtenregeling

Mochten de kaartjes, ondanks alle aandacht die Les Editions Créatives besteedt aan de kwaliteit van de bestelling, niet aan de verwachtingen van de klant voldoen door een probleem uitsluitend toe te schrijven aan ons bedrijf (beperkt tot: afwijkende foto’s en teksten in de door de klant goedgekeurde proefdruk via de website of via de optie Leesproef), dan beschikt de klant over een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van zijn bestelling om zijn/haar klacht bij ons bedrijf bekend te maken.
Na deze termijn wordt de bestelling als definitief beoordeeld. Een klacht die door Les Editions Créatives als rechtvaardig wordt beschouwd, geeft recht op het gratis herdrukken van de bestelling of op een volledige vergoeding binnen een termijn van twee weken. Les Editions Créatives behoudt zich het recht voor om de producten retour te vragen.

 

Artikel 8: Intellectueel eigendom

Op alle illustraties, foto’s, afbeeldingen en teksten op deze website rust auteursrecht en geldt het intellectueel eigendomsrecht.
Alle reproductie van de website ‘www.cottonbird.nl’ of delen daarvan en de daarop gepresenteerde producten is niet toegestaan.

 

Artikel 9: Persoonsgegevens

De informatie en gegevens over je zijn noodzakelijk voor het beheer van je bestelling en onze commerciële relaties.
We verwijzen je naar onze privacyverklaring voor meer informatie.
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via hello@cottonbird.nl.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies