Geboorteboek

Prachtige fotoalbums, charmante verhalenvertellers van de eerste momenten van het leven van je kind, zijn speciaal ontworpen om, net als juwelendoosjes, alle dierbare herinneringen aan hun geboorte te beschermen.

12 artikelen gevonden

De babytijd zit vol met bijzondere momenten die je nooit meer wilt vergeten. Van de kraamvisite die op de stoep stond om jouw kleintje te bewonderen tot de eerste keer in bad, het eerste lachje en het eerste hapje, het zijn er te veel om op te noemen! Leg de mooiste momenten maar ook zeker het dagelijkse leven vast op de foto en print jouw favorieten uit in een prachtig vormgegeven babyboek. Het eerste jaar van je kleintje vliegt voorbij. Zo heb jij altijd een mooie tastbare herinnering aan deze tijd die nooit meer terugkomt.

 

Foto boek babytijd

 

Het kost waarschijnlijk even tijd om jouw favoriete foto's uit te zoeken. Het zijn er zo veel! Weet jij niet waar je moet beginnen? Zet een lekkere kop thee, pak je telefoon erbij en begin bij het begin. Dit is een heerlijke klus, want jij beleeft al deze unieke momenten nog een keer door naar de foto's te kijken. Je kunt natuurlijk ook meerdere mooie albums maken, bijvoorbeeld een van alle kraamvisite, een van de belangrijkste mijlpalen, een van de eerste keer op vakantie met je baby en een van jouw favoriete dagelijkse momenten. Met de online editor is het erg gemakkelijk om je foto's te uploaden en op jouw manier in het album te plaatsen. Plaats er een tekst bij, een datum of laat de beelden voor zichzelf spreken. Wij drukken je foto's op hoogwaardig papier en leveren deze in een mooi natuurlijk katoenen zakje bij jullie thuis, zodat je nog heel lang plezier beleeft aan deze bijzondere familieschat.

 

Het eerste jaar

 

In het eerste jaar maken de meeste ouders gigantisch veel foto's. Zo'n kleintje is ook zo schattig en mooi! Door je foto's één voor één langs te gaan voel jij je hart weer overlopen van liefde. Dit prachtige wezentje hebben jullie gemaakt! En wat ontwikkelt hij of zij zich toch razendsnel! Van een bundeltje geluk dat het grootste deel van de tijd ligt te slapen tot een kindje dat gaat rollen, zitten, staan en misschien zelfs wel lopen. Er is geen mooiere manier om deze bijzondere momenten te koesteren dan door een schitterend babyboek samen te stellen. Zoek samen jullie favoriete foto's uit of vraag je partner ook om een selectie te maken. Je partner heeft misschien wel foto's op zijn of haar telefoon staan die jij nog niet eerder hebt gezien.

 

Boekje om te koesteren

 

De babyboeken hebben een harde kaft en de foto's worden gedrukt op papier van hoge kwaliteit. Deze duurzame fotoalbums gaan een leven lang mee en zijn echt gemaakt om de momenten die belangrijk zijn voor jullie nog mooier te maken. Je hebt de keuze uit diverse elegante designs, zodat er altijd een album bij zit die past bij jouw smaak. Ga bijvoorbeeld voor een boekje met een kraft kaft voor een authentieke uitstraling, of kies voor een kaft waar je meerdere foto's op de voorkant kwijt kunt. Een babyboek is leuk om doorheen te bladeren en staat prachtig als decoratief item op de koffietafel of de babykamer.

 

Foto's uitzoeken babyboek

 

Tijdens het uitzoeken van de foto's besef je echt hoe snel de tijd gaat. Hoe groot jouw kleine baby al is geworden, welke ontwikkelingen je kindje heeft meegemaakt en hoe jullie gegroeid zijn als gezin. Staan de slapeloze nachten nog vers in jouw geheugen of liggen deze alweer even achter je? Terwijl je door de foto's bladert komen herinneringen weer boven. Het is een activiteit die je helpt om mindful stil te staan bij het voorbije jaar. Een momentje waarin je bewust gaat zitten en bezig bent met wat er allemaal is gebeurd. Het eerste jaar met een baby is vaak zwaar, maar oh zo mooi. En het is cliché, maar koester deze tijd want het komt echt niet meer terug!

 

Fotoalbum als dagboek

 

Een fotoalbum is als een invulboek. Jij vult de lege pagina's met jouw favoriete beelden en momenten. Maak iedere bladzijde helemaal naar wens met de gebruiksvriendelijke online editor. Wil jij er nog wat bij schrijven? Dit kost je wat tijd, maar maakt het babyboek nog waardevoller. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje later. Als je zoon of dochter groter is, wordt hij of zij er weer aan herinnert aan de liefde die jullie allemaal voor hem of haar voelen. Je kunt er een kleine regel bij schrijven of juist een heel verhaal. Het fotoalbum wordt dan een soort dagboek of brief aan je kind. Kies wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt.

 

Fotoboekje als cadeau

 

Je kunt ook een mooi babyboek samenstellen bij Cotton Bird dat je cadeau doet. Zoek bijvoorbeeld alle foto's uit met opa en oma als zeer persoonlijk en waardevol cadeau. Bij zo'n bijzonder cadeau zullen je ouders al snel een traantje wegpinken. Of verras je partner met een prachtig album met de leukste foto's van je partner met jullie kindje. Vaak maak jij de foto's waar jouw partner ook op staat en in veel gevallen heeft hij of zij nog niet al deze beelden gezien. Erg leuk voor Moederdag of Vaderdag, of gewoon als romantische verrassing. Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat je fotoalbum in een katoenen zakje wordt bezorgd.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies