Trouwalbum

Breng intieme momentjes en geweldige gebeurtenissen van jullie bruiloft samen in een high-end fotoalbum. Kies uit een van de prachtige edities voor jullie uitzonderlijke dag en bewaar, deel met vrienden en familie.

9 artikelen gevonden

Na afloop van jullie bruiloft hebben jullie een groot aantal schitterende trouwfoto's als blijvende herinnering. Of je nu een professionele fotograaf hebt ingehuurd of de foto's hebt laten maken door vrienden en familie: het is erg leuk om ze te bundelen in een trouwalbum. Zo geniet je jaren later nog van de herinnering aan jullie trouwdag. Het is erg leuk om zelf een trouwalbum samen te stellen, want tijdens het uitzoeken van jouw favoriete afbeeldingen beleef je deze speciale dag gewoon nog een keer.


Favoriete trouwfoto's uitzoeken

Door zelf een trouwalbum te maken, ben jij helemaal vrij over de invulling hiervan. De ontwerpers van Cotton Bird hebben de mooiste designs voor je op een rij gezet. Jij hoeft deze albums alleen nog maar te vullen met jouw eigen foto's. Dit doe je eenvoudig en snel met behulp van de online editor. Als je het wilt kan je jouw album ook voorzien van leuke teksten. Wil jij ook een trouwalbum cadeau doen, bijvoorbeeld aan jullie ouders? Bestel dan direct meerdere exemplaren.


Trouwalbum voor iedere stijl

Wil jij een prachtig fotoalbum maken met foto's van je trouwdag? Bedenk dan allereerst wat voor stijl jij zoekt. Als je vooral veel lichte foto's hebt, valt het aan te raden om geen donkere foto's tussendoor te plaatsen. Zo heeft het hele album een samenhangende uitstraling. Of laat de kleuren van jouw bruiloft duidelijk terugkomen in het album. Dit is erg leuk als jullie een themakleur hadden tijdens de grote dag. Veel mensen kiezen ervoor om de foto's op chronologische volgorde in het album te plaatsen, maar je kunt ook besluiten om bijvoorbeeld te starten met de spontane foto's en af te sluiten met de reportagefoto's.


Selectie maken

Bij het maken van je trouwalbum geldt: less is more. Je hebt al snel honderden schitterende foto's van jullie grote dag en het kan lastig zijn om een selectie te maken. Toch kun je het beste kiezen voor een of twee erg speciale foto's die je op een spread plaatst in plaats van tientallen kleine foto's. Zo wordt het trouwalbum wel erg druk. Kies bijvoorbeeld een aantal foto's uit van de voorbereidingen en decoratie, een paar foto's met je vrienden en beste familie, een stuk of 5 van de ceremonie en receptie en een aantal foto's van het diner, trouwfeest en jullie fotoshoot. Jouw trouwalbum van Cotton Bird bestaat uit 24 of 48 bladzijden en nodigt je uit om alleen de allermooiste en meest speciale trouwfoto's te uploaden.


Trouwalbum online maken

Het is erg gemakkelijk om zelf online een gepersonaliseerd trouwalbum te maken. Je bekijkt alle opties, kiest een trouwalbum uit die past bij jouw smaak en vult deze met behulp van de online editor met je favoriete foto's. Vervolgens voeg je desgewenst teksten toe en plaats je jouw bestelling. Wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag en zorgen ervoor dat het album bij je wordt thuisbezorgd in een natuurlijk katoenen zakje. Bewaar jouw trouwalbum op een speciale plek of leg het album op de koffietafel zodat je hier altijd even door kunt bladeren.


Trouwfoto's inlijsten

Na de bruiloft kan je nog meer leuke dingen doen met jouw trouwfoto's. Print de mooiste foto bijvoorbeeld groot uit en lijst deze in. Geef de favoriet een in het oog springende plek in huis. Een eikenhouten lijst staat bijvoorbeeld mooi bij iedere foto en in ieder interieur. Daarnaast is het erg leuk om een aantal foto's met jullie gasten te delen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciale bruiloft apps of door een bedankkaartje te sturen met daarbij een link naar Google Foto's. Op deze manier kun je ook de foto's verzamelen die zijn gemaakt door je gasten.


Alles voor je bruiloft

Cotton Bird heeft alles voor jouw bruiloft, voorzien van een uniek ontwerp. Van prachtige save-the-date kaarten en uitnodigingen tot tafeldecoratie, fotoalbums, gepersonaliseerde bedankjes en nog veel meer. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd in Europa. Wij willen jou helpen om de momenten die voor jou waardevol zijn, nog mooier te maken. De trouwalbums zijn dan ook voorzien van een harde kaft, waardoor je het album keer op keer kan openslaan.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies