een account aanmaken

Je gegevens

 

Je adres

 

Extra informatie

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Je feest

 

Privacyverklaring en disclaimer van cotton bird

Tijdens het invullen van de velden wordt er duidelijk aangegeven welke velden verplicht zijn.
Zodra je Cotton Bird-account is aangemaakt, ontvang je per e-mail of sms informatie en commerciële aanbiedingen over Cotton Bird, tenzij je hier bezwaar tegen maakt.
Je gegevens worden verwerkt door Cotton Bird, een handelsmerk dat eigendom is van SARL Les Editions Créatives. Meer lezen.
Deze informatie en die van je bestellingen worden hoofdzakelijk gebruikt om je account aan te maken en te beheren, je bestellingen te volgen, je producten en diensten aan te passen. Ook wordt de informatie gebruikt voor fraudepreventie en statistische analyse evenals voor marketing en gerichte reclame (klantkennis, e-communicatie en profilering van advertenties door het combineren van gegevens).

De behandeling van je gegevens zijn gebaseerd op verchillende rechtsgrondslagen, afhankelijk van de beoogde doelen.
Je hebt op elk moment de mogelijkheid om je toestemming in te trekken.
De gegevens die worden verzameld tijdens het bestellen, kunnen alleen naar partners toe worden gecommuniceerd voor bestellinganalyse en fraudebeheer.

Bepaalde informatie kan ook worden doorgegeven aan andere instanties van de groep Les Editions Créatives, ten behoeve van klantkennis en maatwerk van onze diensten, evenals aan commerciële partners voor doelgerichte marketing en reclameprofilering. Het weigeren van delen met derden kun je in je account aangeven.

Je kunt je persoonlijke gegevens ook beheren en je keuzes op elk gewenst moment kenbaar maken door naar "mijn account" te gaan en je daar uit te schrijven voor de nieuwsbrieven en mailings.

Je kunt je rechten uitoefenen (toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie, beperking en overdraagbaarheid, indien nodig) en het lot van je persoonlijke gegevens vaststellen na gebruik van onze diensten of contact opnemen met onze gedelegeerde voor de Bescherming van Persoonsgegevens via e-mail of per post: SARL LES EDITIONS CREATIVES. M de klantendatabeheerder - 27 rue Gustave Eiffel - 66280 Saleilles - Frankrijk.
Je hebt daarbij ook het recht om een klacht in te dien bij CNIL ("to protect personal data, support inovation, preserve indiviual liberties"). De meeste persoonsgegevens worden 5 jaar bewaard vanaf je laatste activiteit (bijv. je hebt bestelt of je hebt een proefpakket aangevraagd) en gearchiveerd met beperkte toegang voor een extra 5 jaar voor strikt beperkte en geautoriseerde redenen bepaald door de wet (zoals betaling, garantie, geschil...).
Wij wijzen je daarbij op het feit dat je gegevens voor de bovengenoemde doeleinden kunnen worden doorgegeven aan bedrijven buiten de Europese Unie, met name voor klantenservice, IT-diensten of gegevensuitwisseling in verband met sociale media. Alle procedures die nodig zijn om de gegevens te beveiligen, worden geïmplementeerd voordat dergelijke overdrachten worden uitgevoerd. Meer informatie over de bescherming van je persoonsgegevens vind je hier.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven