Geboorte handgeschreven kaart

Een speciaal berichtje achterlaten bij je geboortekaartje voor een aantal dierbaren? Kies dan dit kleine kaartje en schrijf met de hand een lief woordje!

313 artikelen gevonden

Met een prachtig handgeschreven kaartje laat je voor een aantal dierbaren een persoonlijk berichtje achter. Dit kaartje plaats je in de envelop bij het geboortekaartje. Mensen die je extra dierbaar zijn, geef je zo een persoonlijk aandenken. Je hebt de keuze uit diverse handgeschreven kaarten in eenzelfde design als je geboortekaartje. Zo vormen de kaartjes samen een bijzonder geheel. Kies voor bijpassende enveloppen en sluitstickers om het helemaal af te maken.

 

Persoonlijk berichtje op handgeschreven kaart

 

Met een handgeschreven kaartje verras je een paar speciale mensen met een persoonlijk berichtje. Bedank bijvoorbeeld je moeder voor haar hulp na de geboorte van je kindje, of je beste vriend voor het prachtige cadeau dat je hebt gekregen. De handgeschreven kaartjes worden gedrukt op premium gestructureerd papier. Dit geeft het kaartje een bijzonder luxe uitstraling. Je plaatst de kaartjes in de juiste enveloppen en stuurt ze mee met het geboortekaartje, of verstuurt de persoonlijke bedankkaartjes na je kraamfeest of babyborrel. Met dit attente kaartje laat je zien dat je de moeite die een ander heeft gedaan voor je nieuwe gezin waardeert.

 

Bedankje voor speciale mensen

 

Je kunt een handgeschreven kaartje toevoegen aan het geboortekaartje. Zo bedank je mensen die je in de zwangerschap hebben bijgestaan. Spreek je dankbaarheid uit aan familie en vrienden die hebben geholpen om je huis in orde te krijgen, die af en toe een boodschapje voor je gingen doen of voor de leuke babyshower die ze hadden georganiseerd. Door het kleinere formaat van de handgeschreven kaartjes voeg je deze eenvoudig toe aan het geboortekaartje. Vouw het handgeschreven kaartje in het geboortekaartje of plaats deze er los bij in de envelop.

 

Bedankje na kraamvisite

 

Veel ouders kiezen ervoor om hun bezoek na de kraamvisite of babyborrel te bedanken met een mooi handgeschreven kaartje. Zo laat je zien dat je blij bent met de komst van je vrienden of familie en het mooie cadeau dat je kindje heeft gekregen. Een bedankje moet natuurlijk wel persoonlijk zijn. Daarom is het een goed idee om een handgeschreven kaartje te versturen. Je voorziet deze van een persoonlijke tekst en het kaartje heeft een oprechte en authentieke uitstraling. Doordat je de keuze hebt uit diverse designs, passen de bedankkaartjes perfect bij het geboortekaartje.

 

Handgeschreven kaarten met illustratie

 

Er zijn allerlei soorten handgeschreven kaarten waar je uit kunt kiezen. Ga jij voor een romantisch handgeschreven kaartje met een lieflijke illustratie van een klein baby'tje er op? Of kies je voor een kaartje met een illustratie van bloemetjes, bosdieren of een duif of lammetje? Bij Cotton Bird heb je niet alleen heel veel keuze op het gebied van geboortekaartjes, maar ook wanneer je op zoek bent naar andere producten. Zo vind je altijd een schitterend handgeschreven kaartje dat past bij je smaak en wensen. Net als de geboortekaartjes zijn de handgeschreven kaartjes in een handomdraai van informatie te voorzien in de online editor. De tekst schrijf je er later op, maar je persoonlijke informatie en de naam en geboortedatum van je kleintje wordt er door ons op gedrukt.

 

Bedankkaartje op gekleurd papier

 

De handgeschreven kaarten zijn er zowel op wit papier als op gekleurd papier. Zo heb je onder meer de keuze uit kaartjes van dik roze of blauw papier, authentiek kraftpapier of frisse kleuren als terracotta. De tekst schrijf je zelf op het kaartje, maar vaak staat de naam en geboortedatum van je kindje en jullie adresgegevens al op het kaartje gedrukt. Je hebt dus zelf alle vrijheid om een mooie tekst achter te laten. Neem direct een kijkje bij de verschillende designs. We hebben voor ieder wat wils, van klassieke kaartjes tot minimalistische kaarten.

 

Geboortekaartjes van Cotton Bird

 

Cotton Bird maakt de mooiste geboortekaartjes, handgeschreven bedankkaartjes, enveloppen, sluitstickers en nog veel meer. Onze unieke ontwerpen kom je nergens anders tegen en onze producten worden op duurzame wijze geproduceerd. Wat prettig is, is dat je direct al je benodigdheden in eenzelfde ontwerp kunt bestellen. Zo kondig jij de komst van je zoontje of dochtertje op een onvergetelijke wijze aan. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de materialen en het oog voor detail waarmee de ontwerpen worden samengesteld? Vraag een proefpakket aan zodat je laagdrempelig kennis maakt met de kwaliteit van Cotton Bird.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies