Geboortekaartjes

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Bloemen Filters verwijderen 

115 artikelen gevonden

Gabin Gabin
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 2,32

Swann Swann
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 2,32

Olympia Olympia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 2,32

Het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje is erg leuk om te doen. Tijdens je zwangerschap oriënteer jij je op de verschillende ontwerpen en mogelijkheden. Zo kan je na de geboorte direct je dierbaren op de hoogte stellen met een prachtig geboortekaartje. Geboortekaartjes met bloemen hebben een lieflijke en romantische uitstraling. Deze geboortekaartjes zijn zowel geschikt voor meisjes als voor jongens. Bij Cotton Bird zorgen wij voor unieke designs en drukken we jouw geboortekaartjes op hoogwaardig papier. Hierdoor haal jij echt een bijzonder kaartje in huis. Neem direct een kijkje bij de geboortekaartjes met bloemen en vind jouw favoriet!


Geïllustreerde geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn er in allerlei kleuren, formaten en designs. Ga voor een geïllustreerd geboortekaartje met mooie bloemen op de voorkant. Er zijn onder meer vrolijk gekleurde kaartjes om uit te kiezen, geboortekaartjes met een goudfolie-opdruk en geboortekaartjes waarop je een foto kwijt kunt. De foto wordt ingelijst door prachtige bloemen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek geboortekaartje of een modern exemplaar, bij Cotton Bird vind je zeker het perfecte geboortekaartje.


Geboortekaartjes voor iedere smaak

Door je op tijd te oriënteren op alle mogelijkheden, weet jij steeds beter welke stijl jou aanspreekt. Zelfs als je hebt besloten dat er bloemen op je geboortekaartje moeten staan is de keuze nog erg groot. Doe inspiratie op om er achter te komen wat precies bij jouw smaak past. Welke kleuren spreken je aan? En wil je een enkel kaartje of een dubbele kaart? Zijn jullie van plan om een foto van jullie baby op het geboortekaartje te zetten? En hebben jullie al nagedacht over de tekst? De mogelijkheden zijn zeer groot. Wij helpen je dan ook graag bij het vinden van jouw ideale geboortekaartje. Vergeet niet om een paar extra exemplaren te bestellen. Zo heb je zeker nog een kaartje over voor in je fotoalbum of babyboekje.


Tekst geboortekaartje

Jij kiest er zelf voor welke informatie je deelt. Veel ouders kiezen ervoor om de naam van de baby, de geboortedatum en de geboortetijd te delen. Ook het geboortegewicht en de lengte van je baby kan je op het kaartje laten drukken. Vergeet ook niet om algemene informatie te vermelden, zoals jullie adres of het adres van het kraamfeest of babyborrel als jullie ervoor kiezen om die te geven. Zet het telefoonnummer van je partner op het kaartje zodat mensen hun bezoekmoment kunnen afstemmen en vermeld eventueel de momenten waarin jullie rusten. Ook is het erg mooi om een persoonlijke tekst op het geboortekaartje met bloemen te zetten. Kies voor een gedichtje, quote of songtekst die je aanspreekt. Met deze tekst maak je jouw kaartje écht uniek en verwoord je jouw gevoelens of spreek je een wens uit voor je kleintje. Kom je tijdens je zwangerschap een tekst tegen die je aanspreekt? Schrijf het direct op zodat je het niet vergeet en op een later moment kunt gebruiken voor het geboortekaartje.


Geboortekaartje met veldbloemen of bloesems

Bloemen doen het altijd goed. Op jouw geboortekaartje staan romantische veldbloemen prachtig. Of kies jij voor een kleurrijke opdruk van lieve bloesems? Een print van eucalyptus of droogbloemen is zowel schattig als stoer. Maak eenvoudig jouw mooiste geboortekaartje met bloemen door de online editor te gebruiken. Ben jij benieuwd naar de kwaliteit van het gebruikte papier of wil je de geboortekaartjes eerst in het echt zien voor je jouw keuze maakt? Bij Cotton Bird bestel je geheel kosteloos een proefpakket. Zo laten we je niet een enkel kaartje zien, maar ontvang je een heel pakket gevuld met de mooiste designs en diverse formaten en afwerkingen. Op deze manier maak jij een weloverwogen keuze voor een bepaald geboortekaartje.


Geboortekaartje met foto

Sommige geboortekaartjes met bloemen zijn te voorzien van je favoriete foto. Kun je niet kiezen voor een enkele favoriet? Kies dan voor een geboortekaartje met een inlegstrip. Hierop kun je meerdere foto's kwijt en de ontvanger heeft direct een bijzonder presentje in handen. De fotostrip is onder meer te gebruiken als boekenlegger, of kan worden opgehangen. Neem ook een kijkje bij de artikelen in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Zo bestel je in een handomdraai bijpassende enveloppen en sluitstickers.


Adressen verzamelen

De meeste vrouwen beginnen na te denken over het geboortekaartje aan het begin van het derde trimester. Vraag vrienden en familie alvast om hun adres en bestel eventueel de enveloppen al. Je kunt deze dan adresseren voordat je bevallen bent, zodat je in jouw kraamweek alle tijd hebt voor je baby. Na de geboorte hoef je alleen nog maar de geboortegegevens en je persoonlijke tekst op het geboortekaartje te laten zetten. Plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat de geboortekaartjes zo snel mogelijk jouw kant op komen. Schuif ze in de enveloppen schuiven en doe ze op de post. Met een sluitzegel in dezelfde stijl als je geboortekaartje maak je de aankondiging helemaal af. Ook maak je het jezelf makkelijk, want je hoeft niet alle enveloppen dicht te likken. De meeste mensen kiezen ervoor om de geboortekaartjes in de eerste week na de bevalling te versturen. Uiteraard kan dit ook later, bijvoorbeeld na een zware bevalling of als je nog even geen kraamvisite wilt ontvangen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies