Geboortekaartjes

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Droogbloemen Filters verwijderen 

14 artikelen gevonden

Pia Pia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Pia

vanaf € 2,32

Droogbloemen geven je geboortekaartje een extra romantische en speciale uitstraling. Bij Cotton Bird vind je diverse geboortekaartjes met droogbloemen. Vaak heeft een geboortekaartje droogbloemen een simpel en eenvoudig ontwerp, waardoor de aandacht wordt getrokken door het prachtige bloemetje op de voorkant. Droogbloemen zijn delicaat en zacht, net als een pasgeboren kindje. Ben jij op zoek naar een geboortekaartje dat echt uniek is? Neem dan direct een kijkje bij onze ontwerpen.


Geboortekaartje met droogbloemen voor jongen en meisje

Een geboortekaartje met droogbloemen is zowel leuk om de komst van je zoontje als je dochtertje aan te kondigen. Zo zijn er onder meer unisex kaartjes van kraftpapier of geboortekaartjes met veelal natuurlijke tinten. Sommige ontwerpen zijn specifiek gericht op een meisje of juist een jongetje, en voorzien van zachte pasteltinten roze of blauw. Je ontvangt de droogbloemen los bij het geboortekaartje. Deze kun je er zelf voorzichtig doorheen steken.


Verschillende soorten droogbloemen

Qua soorten geboortekaartjes zijn er allerlei uitvoeringen om uit te kiezen. Veel van de geboortekaartjes droogbloemen zijn vierkant of rechthoekig. Deze dubbele geboortekaarten krijgen een mooi plekje in het interieur en zijn gemakkelijk neer te zetten. Niet alleen zijn er keuzes te maken op het gebied van formaat en vorm, maar ook wanneer het aankomt op het soort droogbloem. Kies je voor de natuurlijke Spigadoro, romantische White Hill Flower of oudroze Amarelino om maar een paar opties te benoemen? Door de vele opties krijg je een geboortekaartje dat perfect aansluit bij jullie persoonlijke wensen.


Droogbloemen bevestigen aan geboortekaartje

Zie jij niet helemaal voor je hoe een geboortekaartje met droogbloemen mooi blijft? Wij versturen je geboortekaartjes samen met de droogbloemen en andere eventuele extra's, zoals een bijpassend labeltje, naar je toe. Vaak zitten er twee kleine gaatjes in de geboortekaartjes met droogbloemen. Hier schuif je de echte droogbloemen gemakkelijk doorheen. We raden je aan om al wat eerder de enveloppen in huis te halen, zodat je deze kunt adresseren voordat je kleintje is geboren. In de kraamtijd wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van je gezin. Zodra je baby is geboren, plaats je de gewenste gegevens op het geboortekaartje met droogbloemen die je vooraf hebt uitgezocht. Wij gaan direct voor je aan de slag, zodat je niet lang op de geboortekaartjes hoeft te wachten.


Wie krijgt een geboortekaartje?

Jij bepaalt wie er een geboortekaartje met droogbloemen ontvangt. Het is handig om alvast voordat de baby er is, te bedenken wie allemaal een geboortekaartje krijgen. Je kan dan alvast een adressenlijst opstellen en eventueel de enveloppen adresseren. Je hoeft er dan niet meer over na te denken na de bevalling en weet precies hoeveel geboortekaartjes je nodig hebt. Bestel altijd een aantal extra geboortekaartjes, voor mensen die je toch over het hoofd hebt gezien en zodat je zelf ook een exemplaar hebt! Vaak ontvangt de familie een kaartje: (schoon)ouders, opa's en oma's, broers en zussen, ooms en tantes en neven en nichten. Ook vrienden en vriendinnen, de ouders van je beste vriend/vriendin en vrienden van je ouders kun je een kaartje sturen. Als je groots wil uitpakken kan je kennissen ook een geboortekaartje sturen, zoals de buren of mensen die je hebt ontmoet tijdens een zwangerschapscursus. Je hoeft niet al je collega's een kaartje te sturen, maar het is wel erg leuk om je afdeling of team een geboortekaartje te sturen. Ten slotte kun je de huisarts, verloskundige en kraamverzorgende ook verrassen met een mooi geboortekaartje. Om de kosten te drukken, kun je er altijd voor kiezen om twee soorten geboortekaartjes te versturen. Een luxe geboortekaartje met droogbloemen naar de mensen die het meest dichtbij staan en een eenvoudiger exemplaar naar de rest.


Persoonlijk geboortekaartje met droogbloemen

Het geboortekaartje met droogbloemen valt helemaal naar wens te personaliseren. Zo heb je uiteraard de ruimte voor een eigen tekst. Daarnaast zijn veel van de geboortekaartjes ook te voorzien van een eigen foto of een fotostrip met ruimte voor drie foto's. Het leuke van de fotostrip is dat deze los in het kaartje gestopt wordt. De ontvanger van het geboortekaartje krijgt gelijk een voorproefje op je kindje en kan de fotostrip eenvoudig neerzetten of ophangen.


Voorproefje geboortekaartjes Cotton Bird

Cotton Bird heeft geboortekaartjes voor iedere stijl en smaak in het assortiment. Onze geboortekaartjes zijn voorzien van unieke designs en kenmerken zich door het oog voor detail waarmee ze zijn ontworpen. Voor alle kaartjes wordt enkel gebruik gemaakt van papier van de hoogste kwaliteit. Ben jij erg benieuwd naar de kwaliteit van onze geboortekaartjes met droogbloemen? Dan raden we je aan om een gratis proefpakket te bestellen. In het proefpakket vind je samples van diverse geboortekaartjes, waardoor je een goed beeld krijgt van het beschikbare aanbod.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies