Geboortekaartje Winter

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Winter Herfst Filters verwijderen 

134 artikelen gevonden

Fanie Fanie
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,00

Gabin Gabin
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 0,80

Yves Yves
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,00

Swann Swann
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Rosa cadaqués

vanaf € 0,80

De winter is een gezellig seizoen, waarin warmte en sfeer centraal staan terwijl het buiten guur is. Met een geboortekaartje winter kondig je de komst van je kleintje op een prachtige manier aan. De vreugde wordt nog groter als je dit deelt met jouw dierbaren! Onze designers hebben schitterende geboortekaartjes met een winters thema voor je ontworpen, met rustige grijsblauwe of beige tinten, een eenvoudig lijnenspel, goudfolie en lieflijke illustraties. Veel geboortekaartjes kun je verder personaliseren met je favoriete foto van jullie newborn. Neem je een kijkje?


Geboortekaartje winter: sfeervolle geboortekaartjes

Verwacht je jouw kindje in de wintermaanden of wil je jouw geboortekaartjes versturen rondom de feestdagen? Bij Cotton Bird heb je de keuze uit prachtige winterse geboortekaartjes die helemaal in thema zijn. De kaartjes ademen een warme en liefdevolle sfeer uit en passen qua kleurgebruik goed in het winter-thema. Met de gebruiksvriendelijke editor voorzie je jouw geboortekaartjes van de gewenste informatie, een persoonlijke tekst en in sommige gevallen een mooie foto. Veel van de kaartjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Sommige ontwerpen zijn speciaal gemaakt om de geboorte van een zoontje of dochtertje aan te kondigen.


Geboortekaartje meisje in winter-thema

Jullie dochtertje wordt in de winter geboren en dat wil je aan iedereen laten weten met een schitterend winters geboortekaartje. Speciaal voor de meisjes zijn er onder meer geboortekaartjes met een lieve illustratie van een klein meisje of een hobbelpaardje. De kaartjes gedrukt op kraftpapier voorzie je van een of meerdere foto's van je prachtige dochter. Sommige geboortekaartjes zijn nog verder te personaliseren met een labeltje aan een touwtje of een lintje met een lakzegel. Zo stel jij het ideale geboortekaartje samen. Vergeet je niet om een extra exemplaar te bestellen dat je zelf kunt bewaren?


Geboortekaartje winter voor jongens

De grijs- en blauwtinten van de winterse geboortekaartjes passen perfect bij de aankondiging van de geboorte van jullie mooie zoon. Je vindt altijd een geboortekaartje dat past bij jouw smaak, want onze ontwerpers hebben tal van schitterende designs voor je ontworpen. Kies voor een geboortekaartje met een illustratie van een kindje op de voorkant of voor een kaartje met een stoere raceauto. De eenvoudige designs met een lijnenspel dat jullie nieuwe gezin vormt zijn klassiek en tijdloos. Kan je niet wachten om jullie kindje te tonen aan de wereld? Kies dan voor een geboortekaartje met een foto van jullie zoontje op de voorkant of met een inleg van een polaroid of fotostrip. De inleg kan leuk neergezet of opgehangen worden. Dat is pas een schitterende eerste kennismaking voordat de eerste kraamvisite op de stoep staat.


Winterse geboortekaartjes met goudfolie

Goudfolie past perfect bij winterse koele tinten. Laat de naam van je kindje in goudfolie op de voorzijde drukken voor een opvallend effect. Er zijn ook geboortekaartjes waarop alle details in luxe folie gedrukt worden, zoals de naam, geboortedatum, gewicht en lengte van jullie kleintje. Goudfolie staat zowel mooi op wit premium gestructureerd papier als op authentiek kraftpapier. Of je nu op zoek bent naar dubbele geboortekaarten met folie of een enkel kaartje met daarop de naam van je kindje gedrukt in goudfolie, bij Cotton Bird slaag je zeker.


Geboortekaartjes voor een winterbaby van hoge kwaliteit

De geboortekaartjes die je opstuurt naar familie, vrienden en kennissen zijn zeer waardevol. Mensen ontdekken de naam van jullie kindje en kunnen soms alvast een prachtige foto bewonderen. Het geboortekaartje krijgt een mooie plek in het interieur. Kies voor kwaliteit, zodat het kaartje een premium uitstraling heeft en perfect past bij deze onvergetelijke periode. Dubbele kaarten zijn goed neer te zetten, terwijl een enkel kaartje makkelijk kan worden opgehangen. Natuurlijk hebben wij bij Cotton Bird ook aan de details gedacht. Zo bestel je makkelijk bijpassende enveloppen mee, evenals adresstickers, sluitstickers, geperforeerde labels en bedankkaarten. Alles in dezelfde stijl, zodat het een prachtig geheel vormt. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de enveloppen adresseren en op de post doen. Het valt als een cadeautje op de mat bij jouw dierbaren.


Proefdruk geboortekaartje winter

Wij laten je graag kennis maken met de hoge kwaliteit en afwerking van de geboortekaartjes van Cotton Bird. Net als onze ontwerpen, doen we dit op een unieke manier. Je kunt namelijk gemakkelijk een gratis proefpakket aanvragen. Hierin vind je een scala aan geboortekaartjes, voorzien van diverse afwerkingen en details. Zo ervaar je de kwaliteit van het papier dat wij gebruiken en zie je met eigen ogen met welk oog voor detail de kaartjes worden gedrukt. Vraag vandaag nog jouw gratis proefpakket aan, dan sturen we het met de post naar je toe.

/cookies