Geboortekaartjes

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Modern Minimalist Filters verwijderen 

473 artikelen gevonden

Fanie Fanie
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 2,22

Olympia II Olympia II
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Helena Soubeyrand Goudfolie

vanaf € 2,44

Olympia I Olympia I
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Helena Soubeyrand Goudfolie

vanaf € 2,44

Dido Dido
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 2,22

Ben je op zoek naar een kaartje dat helemaal van nu is? Met de moderne geboortekaartjes van Cotton Bird ben je aan het juiste adres. Van strakke witte achtergronden met minimalistische elementen tot bijzondere geometrische vormen, je vindt bij onze collectie de moderne kaart die bij jouw stijl past. Door daarbij te kiezen voor folie, laat je sommige onderdelen van de kaart extra stralen. Door de toepassing van hoogwaardige materialen en oog voor detail bij de afwerking oogt de moderne geboortekaart stijlvol en elegant. Neem meteen een kijkje bij het brede aanbod aan kaarten van Cotton Bird en selecteer het moderne geboortekaartje jou het meest aanspreekt. Zodra de kleine geboren is, heb je alle tijd om jouw ontwerp online af te maken en de bestelling te plaatsen.


Modern geboortekaartje voor zowel meisjes als jongens

Ben je in verwachting, maar is het nog niet zeker of het een jongen of een meisje wordt? Of wil je niet een uitgesproken roze of blauwe kaart, maar een hippe kaart die eigentijds is? De moderne geboortekaartjes zijn dankzij hun strakke ontwerp en hippe genderneutrale kleuren unisex en eenvoudig aan te passen naar jullie eigen wensen. Natuurlijk is er alle ruimte voor het plaatsen van de naam van het kind en de geboortedatum. Ook gegevens als het geboortegewicht en de -lengte zet je op de kaart. Selecteer je een vierkant geboortekaartje in een moderne stijl of liggend dubbel model jullie favoriet? De dubbele geboortekaartjes in een moderne stijl hebben als voordeel dat je ze goed kunt neerzetten. Bovendien heb je meer plek om de kaart naar jouw stijl te ontwerpen, bijvoorbeeld met een tekst of gedichtje voor je pasgeboren kind.


Geboortekaartje modern voor meisjes

"Less is more", dat is zeker het geval bij de moderne geboortekaartjes voor meisjes. Het strakke design straalt eenvoud en rust uit, waardoor de naam en andere informatie over je pasgeboren dochter extra in het oog springt. Veel kaarten zijn voorzien van een witte achtergrond, maar ook roze, oranje en beige tinten zie je terug in het Cotton Bird assortiment. Liever meer grappige elementen op de kaart? Kies dan voor een ontwerp met moderne ruitjes, hippe stippen of een trendy print van grappige dieren. Waar sommige kaarten minimalistisch zijn met alleen de naam van het kind, bevatten sommige kaarten liefdevolle illustraties als een roze rompertje, houten kinderwagen of fraaie bloemenkrans.


Geboortekaartje modern voor jongens

Een stoere donkerblauwe kaart of juist variant in beige tinten? De moderne geboortekaartjes voor jongens zijn stijlvol met oog voor detail. Illustraties van raceautootjes, konijntjes en jongenskleertjes versieren de verschillende kaarten. Door het gebruik van premium gestructureerd papier voelen de moderne geboortekaartjes comfortabel aan. Bovendien gebruikt het Cotton Bird atelier uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten in de collectie. Wist je bovendien dat het heel eenvoudig is om passende accessoires bij de geboortekaartjes te bestellen? Wanneer je jouw favoriete geboortekaartje aanklikt, krijg je direct een overzicht van de enveloppen, bedankkaarten, stickers en sluitzegels die bij jouw ontwerp passen.


Moderne geboortekaartjes bestellen met een foto

Het prachtige wonder dat jullie ter wereld hebben gebracht wil je het liefste zo snel mogelijk aan je dierbaren laten zien. Een moderne geboortekaart is dan ook niet compleet zonder een schitterende foto van de kleine. Plaats een foto aan de voorzijde om direct bij het openen van de envelop jouw kind te laten stralen. Met een dubbel geboortekaartje heb je de keuze uit een foto aan de voorzijde of binnenzijde. Heb je meerdere foto's waar je niet uit kunt kiezen? Of wil je zowel een foto met een broertje of zusje, als een foto van alleen de baby meesturen? Handig is in dat geval om een aparte fotostrip mee te sturen. Op deze strip plaats je maar liefst drie verschillende foto's van jouw pasgeborene. Zo blijft er alle ruimte om informatie over de geboorte en een gedicht op de moderne geboortekaart te plaatsen.


Waarom een modern geboortekaartje versturen?

Verwacht je samen met je partner binnen een korte tijd een klein wondertje op de wereld te zetten? Het gevoel dat hierbij hoort is magisch en wil je met de hele wereld delen. Met een modern geboortekaartje laat je familie, vrienden en kennissen weten hoe het kind heet, wat de geboortedatum is en welk gewicht en lengte het heeft. Bovendien zijn de kaarten praktisch, aangezien je direct kunt doorgeven welke bezoektijden voor de kraamvisite beschikbaar zijn. Ook geef je op de geboortekaart aan of je het op prijs stelt dat de visite eerst contact opneemt, voordat ze aan de deur bellen. Zo heb je alle tijd om zelf van de kleine te genieten. Bij het moderne geboortekaartje kun je een verlanglijstje sturen. Op deze wijze geven familieleden en vrienden kraam cadeaus die jullie graag willen hebben. Ook voorkomt het dat bekenden dubbele geschenken geven.


Laat je inspireren door de moderne geboortekaartjes van Cotton Bird

Twijfel je tussen bepaalde stuks geboortekaartjes? Zoek je bijvoorbeeld liever een vertical of landscape model? Bij Cotton Bird bestel je een volledig gratis proefpakket. Met het proefpakket voel je de kaarten in je handen en kun je de prachtige afwerking van de modellen met eigen ogen zien. Kun je niet wachten om jouw moderne geboortekaartjes te zien? Bestel dan direct een gratis proefpakket. Je ontvangt binnen maximaal 7 werkdagen het pakket bij je thuis. Zo kun je gedurende je verlof je richten op het vinden van het ideale geboortekaartje dat bij jullie moderne leefstijl past. Eerder je favoriete moderne geboortekaartje uitzoeken kan natuurlijk ook!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies