Geboortekaartjes rustiek

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Rustiek Filters verwijderen 

114 artikelen gevonden

Gabin Gabin
Rosa cadaqués

vanaf € 0,80

Flora Flora
Main sauvage

vanaf € 0,80

Ben jij op zoek naar een ouderwets geboortekaartje? Cotton Bird heeft tijdloze en stijlvolle klassieke geboortekaartjes in het assortiment. De ouderwetse geboortekaartjes kenmerken zich door het gebruik van warme, zachte kleuren en klassieke lettertypes. Onze designers hebben een mooie collectie samengesteld van lichte kaartjes met aardse tinten. Zo kondig jij de komst van jouw kindje aan met het geboortekaartje dat perfect bij jullie past.

 

Klassieke geboortekaartjes

 

De geboorte van een jongen of meisje kondig je leuk aan met een klassiek geboortekaartje. Deze zijn er in allerlei uitvoeringen, zodat jouw droomkaartje er altijd tussen zit. Kies jij bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met jouw eigen foto op de voorkant? Binnen de klassieke collectie is niet alleen op de voorkant ruimte voor je eigen foto, maar ook aan de binnenkant of voeg je meerdere foto's toe met een fotostrip. De ontvanger kan deze fotostrip gebruiken als boekenlegger of ophangen op de koelkast. Om het kaartje extra feestelijk te maken kies je voor een bijpassende envelop of voeg je een satijnen strikje of lintje toe. De meeste vrouwen beginnen zich te oriënteren op een geboortekaartje als ze rond de 24 weken zwanger zijn. Zo heb je alle tijd om onze ontwerpen te bekijken, eventueel een proefpakket te bestellen en jouw favoriet uit te zoeken. Met zo veel schitterende geboortekaartjes vind jij zeker een kaartje die aan al je wensen voldoet.

 

Waterverf geboortekaartje

 

Waterverf geboortekaartjes hebben een zachte uitstraling. Vaak zijn deze kaartjes voorzien van lieflijke pasteltinten. Een geboortekaartje in deze stijl is uitstekend geschikt als jouw kindje in de lente of zomer geboren wordt. Ben je uitgerekend in de herfst of winter? Dan kun je natuurlijk ook voor een schattig watercolour geboortekaartje kiezen in een warme kleur. Alle kaartjes van Cotton Bird zijn met liefde gemaakt door onze ontwerpers, zodat jij bent verzekerd van een origineel en leuk design. We kiezen voor hoogwaardig papier en de mooiste afwerkingen, zodat jij een echt bijzonder kaartje in handen hebt. Ben je benieuwd geworden naar onze geboortekaartjes? Vraag dan een proefpakket aan.

 

Geboortekaartjes met foliedruk

 

Een geboortekaartje met foliedruk heeft een luxe en bijzondere uitstraling. Breng het glimmende laagje bijvoorbeeld aan op de naam, de eerste letter van de naam of om een ander element van het kaartje uit te lichten. Ouderwetse geboortekaartjes en foliedruk zijn mooi met elkaar te combineren, omdat de folie het eenvoudige kaartje wat extra's geeft. Er zijn verschillende soorten folie: goud, zilver, koper, wit en zwartfolie. Bij Cotton Bird stel je gemakkelijk jouw perfecte geboortekaartje samen. Met een bijpassend labeltje of een satijnen lintje voeg je nog meer van jezelf toe.

 

Klassiek geboortekaartje voor jongen en meisje

 

Een klassiek geboortekaartje is vaak unisex vanwege het minimalistische ontwerp. Je hoeft al lang geen blauw kaartje meer te hebben voor een jongen en een roze kaartje voor een meisje, maar dat mag natuurlijk wel! In onze collecties vind je veel zachte pastelkleuren, aardse tinten, wit, beige, groen en roestbruin. Voor een dochtertje is het bijvoorbeeld leuk om te kiezen voor een geboortekaartje met een illustratie van een baby-outfit voor een klein meisje in pasteltinten, terwijl je voor een zoontje kiest voor een kaartje met bosdieren erop. De geïllustreerde kaartjes hebben een rustige uitstraling. Bij sommige geboortekaartjes ontvang je authentieke kraft enveloppen, bij weer anderen kun je losse enveloppen uitzoeken.

 

Ouderwetse geboortekaartjes bestellen

 

Je hebt de keuze uit een groot aantal unieke designs bij Cotton Bird. Van een romantisch kaartje met gekleurde vogeltjes op de voorkant tot een eenvoudig ontwerp in een rustieke karton-look. Je personaliseert je kaartje eenvoudig in de editor. Hier kun je bijvoorbeeld je eigen foto toevoegen en de naam, geboortedatum en andere informatie die jij kwijt wil op het geboortekaartje toevoegen. Al onze producten worden gemaakt in Europa en op een duurzame en verantwoorde wijze geproduceerd. Hou rekening met een levertijd van 1 tot 1,5 week.

 

Bijpassende enveloppen en stickers

 

Bij Cotton Bird is het erg gemakkelijk om enveloppen te bestellen in dezelfde stijl als jouw kaartje. Onze collectie met klassieke geboortekaartjes heeft namelijk bijpassende enveloppen, stickers en labeltjes. Met een klein stickertje versier je de enveloppen of je plakt deze op een snoepdoosje met doopsuiker. Door je enveloppen vooraf te bestellen en te adresseren zorg jij ervoor dat je na de bevalling zo snel mogelijk je geboortekaartjes op de post kunt doen.

/cookies