Geboortekaarten

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Nieuw Louise Misha Filters verwijderen 

16 artikelen gevonden

Carlina
Louise Misha +
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Louise Misha

vanaf € 1,54

Suzette
Louise Misha +
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Louise Misha

vanaf € 2,08

Lena
Louise Misha +
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Louise Misha

vanaf € 1,54

Asya
Louise Misha +
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw Louise Misha

vanaf € 1,50

Met een zelfontworpen geboortekaartje kondig je de komst van je kleintje aan op een manier die bij jou past. Onze designers hebben de mooiste geboortekaartjes voor je ontworpen die je zelf aanpast met een eigen foto, persoonlijke tekst en natuurlijk de naam en geboortedatum van je zoon of dochter. Bij Cotton Bird drukken we het geboortekaartje op hoogwaardig papier, met een prachtige afwerking, zodat je een waar kunstwerk in handen houdt. Dit schitterende kaartje verstuur je naar je vrienden en familie, maar je zou ook zelf één of meerdere exemplaren bij je kunnen houden, want je zult nog regelmatig terugblikken op dit bijzondere moment. Bekijk het ruime assortiment en ga direct aan de slag met het ontwerpen van jouw geboortekaartje.


Allermooiste geboortekaartjes ontwerpen

Hoera, je bent in verwachting! Een prachtige en bijzondere tijd, waarin je geniet van het moment, maar ook erg uitkijkt naar de komst van je kleintje. Het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje is een leuke en ontspannende activiteit. Bij Cotton Bird kan je jouw ideale geboortekaartje eenvoudig ontwerpen met behulp van onze gebruiksvriendelijke editor. Wij helpen je graag bij het ontwerp kiezen, zodat jij de geboorte van je kleine hummel straks op een prachtige manier kunt delen met je dierbaren. Je hebt de keuze uit veel schitterende ontwerpen, die onze designers met oog voor detail hebben gemaakt. Daarbij zijn er tal van feestelijke extra's, waarmee je het kaartje helemaal af maakt. Wat dacht je van bijpassende enveloppen van hoogwaardig papier en een sluitsticker in de stijl van het kaartje? De ontvanger krijgt zo alvast een voorproefje op de inhoud wanneer het geboortekaartje straks op de mat valt.


Geboortekaartje jongen ontwerpen

Van een minimalistisch geboortekaartje tot een geboortekaartje met een stoere opdruk, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je een geboortekaartje voor jongens ontwerpt bij Cotton Bird. Voorzie je geboortekaartje van je favoriete foto van je kleine uk of ga voor een ontwerp met goudfoliedruk voor een extra luxe uitstraling. Er zijn zowel enkele geboortekaarten als dubbele geboortekaarten. Met een foto inlegger geef je jouw kaartje net wat extra's en kan iedereen gelijk kennismaken met je knappe zoon. De aparte inlegger kan je leuk ophangen of neerzetten. Jij kiest voor je lievelingskleur, bijvoorbeeld blauwtinten, een geboortekaartje met aardse tinten of een kaartje gedrukt op authentiek kraftpapier. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, ontwerp jij een kaartje dat perfect past bij jouw smaak en persoonlijkheid.


Geboortekaartje meisje ontwerpen

Kondig jij de geboorte van je kleine meid het liefst aan met een vrolijk roze kaartje, of juist een klassiek kaartje, of toch door middel van een romantisch geboortekaartje met een botanische krans of knuffeldieren op de voorkant? Vanaf sommige kaartjes straalt een prachtige foto van je baby de ontvanger tegemoet, terwijl weer anderen kaarten aan de binnenkant voorzien zijn van alle informatie over je baby en één of meerdere leuke foto's. Wat jouw stijl ook is, je vindt altijd het perfecte kaartje waarmee je jouw kleine meid voorstelt aan de wereld.


Geboortekaartje met foto

Het leuke van een eigen ontwerp, is dat je hier vaak een eigen foto in kunt verwerken. Dit maakt het geboortekaartje waarmee je de komst van jouw zoontje of dochtertje aankondigt nog persoonlijker. Je laat vrienden en familie direct kennismaken met je kleintje, nog voordat ze op visite zijn geweest. Wat ben je trots op je kleine wondertje! En wat is er mooier dan je liefde en verwondering direct te delen door een prachtig ontworpen geboortekaartje met foto te sturen naar de mensen die veel voor jou betekenen.


Tekst op geboortekaartje

De naam van je kleintje en overige geboortedetails, zoals de geboortedatum en eventueel lengte en gewicht, komen vaak op de voorkant van het kaartje te staan. Vergeet ook niet om je contactgegevens aan het geboortekaartje toe te voegen en eventuele informatie over kraamvisite of een kraamfeest te vermelden. Vraag de ontvangers bijvoorbeeld om vooraf even contact op te nemen met je partner om een datum of tijd af te spreken die jou schikt. Misschien lijkt het je erg leuk om veel kraamvisite te ontvangen en maakt het niet uit wanneer ze op de stoep staan, maar vaak is het wel prettig om te weten wanneer je wie kunt verwachten. Plan ook niet iedere dag een bezoekje in, maar hou ook wat dagen vrij om samen te genieten van je nieuwe gezinssituatie. Aan de binnenkant, of op de achterkant van de meeste kaartjes is ook ruimte voor een schattige geboortetekst of een gedichtje. Hiermee laat je jouw kindje weten hoe gewenst hij of zij is en hoe blij je bent met de komst van je jongste telg.


Proefpakket aanvragen

Bij Cotton Bird is het niet mogelijk om een enkele proefdruk aan te vragen van slechts één kaartje. In plaats daarvan, versturen wij je met alle liefde een gratis proefpakket. Hierin tref je samples van de papiersoorten, maak je kennis met onze unieke formaten en zie je met eigen ogen met hoeveel aandacht voor detail onze designers de kaartjes ontwerpen. Ons designteam herziet regelmatig de inhoud van het gratis proefpakket en is up-to-date met het aanbod aan nieuwe collecties. Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag dan direct een gratis proefpakket aan. Wij zullen je proefpakket via de post bezorgen en het kan maximaal 7 werkdagen duren voordat je deze thuis ontvangt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies