Geboortekaarten

Gezellige noordse illustraties, mooie seizoenskleuren en fijn aanvoelend papier... Ontdek onze cosy selectie uitnodigingen voor het aankondigen van je evenement tijdens de herfst of winter.

Herfst Filters verwijderen 

137 artikelen gevonden

Fanie Fanie
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,77

Yves Yves
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,77

Verwacht je jouw kindje in de herfst? Dan is het erg leuk om de komst van je herfstkindje aan te kondigen met een sfeervol herfst geboortekaartje. Onze designers hebben prachtige ontwerpen voor je gemaakt om uit te kiezen. Van kaartjes met hertjes tot geboortekaartjes met bladeren in herfstkleuren, er is voor ieder wat wils. De online editor maakt het gemakkelijk om de naam en geboortedatum van je kleintje toe te voegen, eventueel samen met een persoonlijke tekst of quote.


Mooi geboortekaartje herfstkindje

De herfst is een heerlijk seizoen waarin huiselijke gezelligheid centraal staat. Het wordt 's avonds al eerder donker en het kan buiten flink guur zijn. Gelukkig zitten jullie warm binnen samen met je bundeltje geluk. De kaarsjes kunnen aan en jullie genieten van het samenzijn. De herfstkaartjes stralen veel sfeer en warmte uit. Zo wordt er veel gebruikgemaakt van warme kleuren, zoals rood, geel en bruin. Sommige geboortekaartjes zijn voorzien van een illustratie, terwijl je aan andere geboortekaarten zelf een foto van je kindje toe kan voegen.


Geboortekaartje herfst voor meisjes

Voor de meisjes zijn er lieflijke geboortekaartjes met bijvoorbeeld een opdruk van bloemen in herfstkleuren of een schattige illustratie van een konijntje. Of je nu op zoek bent naar een enkel geboortekaartje of een dubbele geboortekaart, je vindt wat je zoekt bij Cotton Bird. Al onze geboortekaartjes herfst worden gedrukt op hoogwaardig papier. Hierdoor zet je de dubbele kaarten makkelijk neer en hebben de kaartjes een luxe uitstraling. Jij kiest zelf voor het design dat het beste bij je past. Zo gaat goudfolie-druk erg mooi samen met de warme herfstkleuren.


Geboortekaartjes herfst voor jongens

Voor jongens zijn er stoere geboortekaartjes herfst. Ga jij voor een geboortekaartje gedrukt op authentiek kraftpapier of kies je juist voor een lief geboortekaartje met herfstbladeren op de voorkant? Sommige geboortekaarten voor jongens zijn te voorzien van je favoriete foto van je kleine mannetje. Je bestelt in een handomdraai artikelen mee in eenzelfde stijl. Zo hebben onze ontwerpers gezorgd voor bijpassende enveloppen, sluitstickers en labeltjes. Vergeet niet om ook een aantal reserve-exemplaren te bestellen. Zo heb je altijd een geboortekaartje over om zelf te bewaren.


Geboortekaartje herfst formaten

De geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Begin je zoektocht door je te oriënteren op het gewenste formaat en bedenk of je een enkele of een dubbele kaart wilt. Een enkele kaart heeft het voordeel dat dit type geboortekaartje iets goedkoper is, terwijl je op de dubbele kaart meer tekst kwijt kunt. Ook kan de ontvanger dit geboortekaartje mooi neerzetten. Vervolgens maak je een keuze voor de vorm. Ga jij voor een vierkant geboortekaartje, kies je een panorama-kaartje of voor een geboortekaartje met afgeronde hoeken? Jij maakt het geboortekaartje helemaal naar eigen wens. Hoeveel geboortekaartjes je nodig hebt, hangt af van de grootte van je sociale kring en wie je allemaal een kaartje wilt sturen. Doorgaans stuur je een kaartje aan je ouders en grootouders, broers en zussen, ooms en tantes, neven en nichten, vrienden en vriendinnen en eventueel de ouders van je beste vrienden. Vaak ontvangt de verloskundige ook een kaartje, evenals mensen die je verrast hebben met een felicitatiekaart tijdens je zwangerschap.


Geboortekaartjes herfst met foto

Een geboortekaartje met foto is erg persoonlijk. Jij laat jouw vrienden, familie en kennissen direct kennis maken met je kleine uk, nog voordat ze op kraamvisite zijn gekomen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten geboortekaartjes die je kunt personaliseren met je eigen favoriete foto. Op sommige kaarten is zelfs ruimte voor meerdere foto's. Druk de foto's als een collage op de voorkant van de kaart, kies voor één grote foto aan de voorzijde of voeg de foto's toe op een fotostrip die in de kaart is gevouwen. Het leuke van de fotostrip is dat de ontvanger deze op de koelkast kan hangen, of kan gebruiken als boekenlegger. Ben jij helemaal verliefd op je geboortekaartje? Wist je dat je hier ook een poster van kunt laten maken voor op de babykamer?


Wat regelen voor geboortekaartjes?

Tijdens je zwangerschap bereid je je voor op de komst van je kindje. Veel vrouwen maken gebruik van hun zwangerschapsverlof om het ideale geboortekaartje uit te zoeken. Je hebt nog tijd om een proefpakket te bestellen, om zo kennis te maken met onze unieke ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit van de materialen. Verzamel voordat je kindje er is alvast adressen van je familie en vrienden en bedenk welke tekst jullie op de geboortekaartjes willen plaatsen. Zodra je bent bevallen, vul je de geboortekaartjes in en plaats je jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat de kaartjes zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies