Geboortekaarten

Om de komst van je kindje op de mooiste manier aan te kondigen, is een uniek geïllustreerd geboortekaartje dé manier om dit te doen!
Er is niks te veel voor het mooiste evenement uit een mensenleven.

Vintage Filters verwijderen 

146 artikelen gevonden

Emmy Emmy
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 1,77

Ben jij op zoek naar een lief en romantisch geboortekaartje? Dan is het vintage geboortekaartje een uitstekende keuze! De geboortekaartjes zijn uitgevoerd in zachte pastelkleuren en voorzien van een mooie illustratie. De hoogwaardige materialen en exclusieve afwerking maakt jouw vintage geboortekaartjes helemaal af. Neem direct een kijkje bij het uitgebreide assortiment van Cotton Bird en kies voor het geboortekaartje dat jou aanspreekt. Na de geboorte van je kleintje maak je online jouw creatie af en plaats je jouw bestelling.


Retro geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Onze ontwerpers hebben een mooie collectie vintage geboortekaartjes gemaakt voor jongens en meisjes. De kaartjes hebben een eenvoudig ontwerp en zijn makkelijk aan te passen met de naam van je kindje, geboortedatum en eventueel andere informatie die je wilt delen zoals gewicht en lengte. Uiteraard is er ruimte voor een mooie tekst, quote of gedichtje. Veel van de kaartjes zijn unisex en niet uitgesproken ontworpen voor een jongen of meisje. Kies jij voor een vierkant geboortekaartje of ga je voor een langwerpig kaartje? De dubbele retro geboortekaartjes zijn goed neer te zetten en aan de binnenkant is ruimte voor je favoriete foto van je newborn.


Vintage geboortekaartje meisje

De geboortekaartjes voor meisjes zijn voorzien van zachte roze, beige of bruine tinten. Je hebt de keuze uit lieve illustraties, zoals geboortekaartjes met een aquarel bloemenkrans of met de opdruk van een roze rompertje. Bij het openvouwen van deze speciale dubbele geboortekaart, ontdekken je familie en vrienden een prachtige foto van jullie kindje. Met een persoonlijk berichtje maak je de geboortekaartjes helemaal af.


Vintage geboortekaartje jongen

Voor de jongenskaartjes wordt veel gebruikgemaakt van zachte blauwtinten. Ook groen komt vaak terug op de lieflijke kaartjes. Doordat de kaartjes worden gedrukt op premium gestructureerd papier, voelen deze prettig aan. Dit dikke papier zorgt er ook voor dat de geboortekaartjes goed neer te zetten zijn. Wist je dat je heel makkelijk accessoires in huis haalt in eenzelfde ontwerp? Op de pagina van jouw favoriete geboortekaartje zie je welke enveloppen, stickers en bedankkaarten perfect passen bij het design dat jij op het oog hebt.


Retro geboortekaartjes met foto

Jullie kindje is zo mooi! Dit prachtige gezichtje wil je direct delen met je dierbaren. De geboortekaartjes van Cotton Bird zijn vaak te personaliseren met je favoriete foto. Zo zijn er vintage geboortekaartjes waar je aan de binnenkant een grote foto van je baby kunt laten drukken. Ook is het mogelijk om een aparte polaroid mee te bestellen, die in de binnenkant van de kaart gaat. Na het openen van het kaartje kan de polaroid worden tentoongesteld. Kan je jezelf niet beperken tot een enkele foto? Kies dan voor een kaartje met daarin een aparte fotostrip, met ruimte voor 3 foto's, de geboortegegevens en een persoonlijk berichtje.


Waarom stuur je geboortekaartjes?

Het geboortekaartje laat familie, vrienden en bekenden kennis maken met jullie baby. Je stelt iedereen op de hoogte van de geboorte en de naam van jullie kleintje. In het geboortekaartje staan vaak weetjes vermeld over de baby. Zo deel je de naam en de geboortedatum, maar ook de lengte en het geboortegewicht kan je op het kaartje vermelden. Daarnaast is het geboortekaartje ook praktisch, want je kunt mensen op de hoogte stellen van bezoektijden voor de kraamvisite of ze vragen om eerst even contact op te nemen voordat ze op bezoek komen. Hierdoor krijg je zelf ook meer rust tijdens deze belangrijke eerste periode met je kleintje. Zo kan je bijvoorbeeld je partner vragen om alle afspraken te maken met mensen die niet kunnen wachten om jullie newborn te bewonderen.


Maak kennis met de kwaliteit van Cotton Bird

In plaats van een enkel kaartje voor je proefdrukken, kan je bij Cotton Bird een compleet gratis proefpakket bestellen. Zo ervaar je zelf de kwaliteit van ons papier, de schitterende afwerking van de kaartjes en het oog voor detail waarmee de ontwerpen zijn samengesteld. Wij werken met unieke formaten en maken echt unieke geboortekaartjes. Ben je benieuwd geworden? Wacht dan niet langer maar vraag direct jouw gratis proefpakket aan. Deze sturen we met de post naar je toe. Het kan tot maximaal 7 werkdagen duren voordat je het pakketje thuis ontvangt. Je verlof is een mooie periode om je te gaan richten op het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje, maar als je niet kunt wachten mag dit natuurlijk ook al een stuk eerder!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies